werni Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 witam wszyskich jestem od niedawna szczesliwym posiadaczem a4 mam pytanie kiedy odbywa sie jakis zlot pozdrawiam serdecznie
pre_pl Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 witam Gdynianina, o spocikach możesz poczytać tu: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,584.0.html ale jako, że mamy pod koniec sierpnia zlot, to na razie od paru tygodni się nie spotykamy (zwlaszcza, że letni sezon i ludzi nie ma). Ale obserwuj tamten temat
karlson Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Witam, właśnie zostałem szczęśliwym posiadaczem pięknej a4 2003r. Przyznam się, że wcześniej jeździłem passatem, i teraz też chciałem kupić, na szczęście nic konkretnego nie mogłem znaleźć i trafiła się piękna audi a4, początkowo nie byłem przekonany, ale jak wsiadłem do środka i zobaczyłem piękna szarą skore to zmiękłem i kupiłem ją. Na szczęście, bo audiolka jest świetna! Pozdro dla wszystkich forumowiczów
hop79 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 witam serdecznie posiadaczy autek z 4 kółeczkami. od 1/2 roku jestem jednym z was i cieszę się że dokonałem tego wyboru. pomykam a4 z silnikiem 1.6 benzyna i jestem miło zaskoczony osiągami tego (w sumie niedużego silnika jak na taką budę) auta. jednak mam kilka pytań dotyczących serwisowania tego autka i mam nadzieję że tutaj znajdę odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. hop79
sportmen Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Witam Serdecznie wszystkich miłośnków A4 Jestem z Opola i jeżdżę Audi A4 1.6 101 KM jest to naprawde poważne auto w swojej klasie zapraszam do rozmowy pozdro Rafał
Rekomendowane odpowiedzi