JACEK LUBLIN Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 WITAM WSZYSKICH FANÓW AUDI [br]Dopisany: 20 Sierpień 2007, 17:12 _________________________________________________MAM PYTANKO ODNOŚNIE KASOWANIA INSPEKCJI W AUDI A4
Gość nuti Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Witamy (opcja szukaj i po bólu)
paweł.s. Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Przy ruszniu puka mi coś tak jakby w skrzyni biegów, nie wiem czy to cos związanego ze sprzęgłem czy co? sam juz nie wiem.Jeśli ktoś to naprawiał to prosze o rade :>
leoncjo Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Witam wszystkich. Od niedawna jestem posiadaczem Audi a4, 97r (moje pierwsze TDI), jazda takim autkiem to czysta przyjemność.... .
Robinson77 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Mam nadziej że w niedługim czasie stanę się włąścicielem Avant, rocznik 1997 TDi 1,9 110KM. Auto jest już zamówione i czeka gdzieś w niemczech nieświadome tego jakiego dobrego będzie miało własciciela. Przynajmniej mam taką nadzieje.
Rekomendowane odpowiedzi