kuchar80 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Korzystałem z informacji forumowiczów już wcześniej i mam nadzieję że teraz po zarejestrowaniu znajdę tu jeszcze więcej informacji - teraz szczególnie potrzebuję Waszych doświadczeń bo autko, które uważam za najlepsze z dotychczas przeze mnie posiadanych zacznie być nastolatkiem.
Ali_TDI Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Witam wszystkich Wprawdzie A4 jeszcze nie mam ale jak zakoncze swoj aktualny problem planuje zakup czegos z i wybor padnie najprawdopodobniej na A4 Pozdrawiam, Aligator
andrzejd76 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Witam wszystkich Klubowiczów. Mam na imię Andrzej , od miesiąca jestem posiadaczem a4-ki, w kolorze czarnym. Forum śledzę od dłuższego czasu jest OK!!! Pozdrawiam wszystkich.
wiissnia Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Czesc jestem Mariusz i mieszkm prawie w Płocku, śmigam Audi A4 z końca 1997r modelowo 98r. Śmigam nim juz pol roku zrobilem 20tys km i jestem bardzo zadowolony. Forum obserwuje juz oddawna. Pzdrawiom wszystich
talib1990 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 o witamy... to może z tego tytułu jakieś zniżki na czipowanko południowej polski :a4fan: pozdrawiam
conti Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 pozbyłem się złomu i kupiłem SAMOCHÓD A4 Avant 1.8T 150PS 2000r.jestem pod wrażeniem,miał być diesel ale nie żałuje !!!
sasin Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 witam Was wszystkich od niedawna bo od 11.02.2007 jestem szczesliwym (bo minal juz m-c i nic sie nie stalo)posadaczem audi a4 1,9tdi 131psi 2003 za zupelnie niedlugo zdjecie i pytania chip + navi dvd xenon pozdrwaim sasin
Ronin Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Witam wszystkich uzytkownikow Audi. Ostatnio zmienilem samochod i tak wypadlo ze na Audi. Przedtem juz posiadalem ten model samochodu i bylem bardzo zadowolony, totez jak trafilem ciekawy egzemplarz za nieduze pieniadze to bez zastanowienia zdecydowalem sie na kupno- ostatnio mieszkam w Belfascie, dostalem tutaj prace w swoim zawodzie. Zreszta tutaj samochody sa w wiekszosci w stanie bardzo dobrym ze wzgledu na niezly serwis oraz spokojny styl jazdy irlandczykow. :th: Probuje dolaczyc zdjecie, ale cos mi nie wychodzi. Pozdrawiam Ron
dsz33 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Witam wszystkich fanatyków i wielbicieli Ja dopiero rozpoczynam przygode z audi wiec na początek AUDI A4 1.6 rok 98 Ale jak zmienie autko to napewno na A4 Pozdrawiam wszytkich...
TOM22 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Witam to pierwsza przygoda z Audi autko jest z 95 i jest to oczywiscie a4 pozdrawiam i witam wszystkich
emil_em Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 tak tak poczatek lata 2007 i w moje posiadanie wpada moje kochane a4 90PS autko dobre jak na poczatek bo pierwsze i jestem z niego bardzo zadowolony mimo iz to 90 konikow tylko.... ale jak na poczatek w sam raz:) nie narzekam:) bo to pierwsza osobowa wczesniej busem sie rozbijalem no i czekam na zlot lubuski najblizszy poniewaz w tym ktory jets dzisiaj nie moge uczestniczyc bo jestem chory... pozdrawiam wszystkich klubowiczow
Rekomendowane odpowiedzi