M@rk Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Odnośnie paliwa 98 to raczej chyba daje ono lepsze samopoczucie właściciela auta niż więcej mocy w 1.8 20V. Poczytajcie o oktanowości i co ona zmienia. Ja po tuningu muszę tankować 98, ale to dla bezpieczeństwa. pierdu śmierdu o oktanach a tu gregory położył nas jednym zdaniem i na ch.j cała ta dyskusja o V-pałerach chociaż ja będę się upierał że jak się jeździ na 95 a potem zatankuje się 98 to jednak jest różnica :tongue4: :kox: ja mojej tez zalałem za zajączka 98 i jak przeciągnąłem ja na dwójce do 6,5 tys to koleś w omedze mógł tylko patrzeć na tylna naklejkę A4 klub [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2009, 11:48_________________________________________________ Panie M@rk ty lepiej powiedz co się z tobą dzieje bo my już nie pamiętamy jak ty wyglądasz Widzisz takie życie wiem że już obiecywałem że przyjadę jak wymienię tarczę i klocki to wpadnę bo z pomalowaniem mojego auta to jeszcze muszę poczekać bo mój koleś jest niedysponowany :(
kris_kilt Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Witam Panowie , Jak tam nastroje w ten mokry poniedzialek ?? u mnie obleci - chodz musialem dzisiaj na roboty na 2h skoczyc odebrac Q7 - niestety koles ja zarysowal dosc mocniej i chyba moze zapomniec o kaucji 5tys PLN , heh , to ma prezenta na swieta , ja chociaz mialem mala nagrode ze tam musialem byc - i sie troche nia powozilem A dzisiaj jak na ironie temu dniu , niebawem na pustynie jade jakies foty porobic - > tylko czego , chyba pisaku hehe :gwizdanie: :> Pozdro !
Audia4zabrze Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Witajcie panowie ;0 jak tam dyngusik?? kobitki polane
piterra Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 witam spamerów dla mnie już po świętach na 22 do pracy
Guregoru Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 dla mnie już po świętach na 22 do pracy O ku..a jaka porażka
piterra Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 dla mnie już po świętach na 22 do pracy O ku..a jaka porażka to nie porażka, to pracoholizm połączony z potrzebą posiadania gotówki
Pelex Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Wszyscy na tej stronie macie BANA :polew: Ale bym chciał być modem sypały by się bany za każde cześć i dzień dobry Żartowałem
Audia4zabrze Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 helllo klubowicze jestescie ??
SoMeS Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 jeszcze ja z Knurowa chce jeszcze ja ! też nigdy nie byłem i nie wiem jak się zachować Mirek to właśnie o nim Ci mówiłem wczoraj ze jego widziałem na mieście i że parkuje koło mojego bloku [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2009, 14:35_________________________________________________A ja musiałem z moja kobietą za zakupy do Zabrza jechać widać że spot się udał mam nadzieje że zdjęcia porobione :rolleyes: Hmm... nie kojarzę... a gdzie mieszkasz dokładnie to Ci powiem czy tam parkuje? parkujesz koło plusa i tam gdzie stoi zielona 206 no tak ale już zmieniłem parking na ten koło carrefoura :gwizdanie: ja właśnie wróciłem z okolic Sieradza... to się moja niuńka dzisiaj sprawdziła aż za bardzo nawet... jak można kur... mieć 3 kontrole na odcinku 300km? hehe niefart? jedni jechali za mną przez jakieś kilkanaście kilometrów i chcieli dowalić 20pkt i 1000zł udało się zbić na połowę z tego oczywiście dowodzik zabrany
MAJKI Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Witam juz prawie po świętach. Takie szybkie pytanie do Was bo zmieniam felgi u siebie i mam 2 typy ale nie wiem w końcu na które sie zdecydować i jaki rozmiar bo są dwa do wyboru 225/45 R17 lub 225/40 R18 1 2 Do tego bedzie gleba -30mm na sprężynach H&R lub Eibacha
Audia4zabrze Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 A za co ci ten dowodzik zabrali??
piterra Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam juz prawie po świętach. Takie szybkie pytanie do Was bo zmieniam felgi u siebie i mam 2 typy ale nie wiem w końcu na które sie zdecydować i jaki rozmiar bo są dwa do wyboru 225/45 R17 lub 225/40 R18 1 2 Do tego bedzie gleba -30mm na sprężynach H&R lub Eibacha obydwa wzory są fajne ale jakoś bardziej podoba mi się druga opcja
Guregoru Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam juz prawie po świętach. Takie szybkie pytanie do Was bo zmieniam felgi u siebie i mam 2 typy ale nie wiem w końcu na które sie zdecydować i jaki rozmiar bo są dwa do wyboru 225/45 R17 lub 225/40 R18 1 2 Do tego bedzie gleba -30mm na sprężynach H&R lub Eibacha Ja bym był za pierwszą
krolu Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam juz prawie po świętach. Takie szybkie pytanie do Was bo zmieniam felgi u siebie i mam 2 typy ale nie wiem w końcu na które sie zdecydować i jaki rozmiar bo są dwa do wyboru 225/45 R17 lub 225/40 R18 1 2 Do tego bedzie gleba -30mm na sprężynach H&R lub Eibacha Ja bym też składniał się ku 1 opcji.. A tak z nowości to dostałem mandat... i jestem wściekły bo dziś do pracy jehałem passatem od starego AJH chyba, 1 pompowtrysk 115 KM, jak to się zbiera... a jutro znów do mojego żółwia... ZAWSZE jak jeźdze tym passatem to mnie takie wkur.... ogrania :wallbash:
Guregoru Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 A czym jechałeś jak dostałeś mandat??
krolu Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Mandat nie za prędkość, tylko za jazdę lewym pasem, mnie zatrzymali coś pogadałem i dostałem tylko za brak pasów u pasażera... ale bardziej mnie wkurw... ten brak koni w moim... i jeszcze jedna panna więc ogólnie dzien na :thumbdown:
Guregoru Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Może dobrze że nie masz więcej koni bo byś próbował im uciekać a tak odbyło się to całkiem bezpiecznie
krolu Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 byłem w kinie na "szybkich i wściekłych"(czy jak to się teraz zwie...) niby na poprawe humoru posmiać sie troche z tych bajek , a okazało się to takim gniotem, że strach, już wolałem jak jeździli tymi autkami ze świecącym podwoziem i podczas wyścigu naciskali gaz do dechy dopiero jak ich ktoś wyprzedzał :wallbash:
Guregoru Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Tak no proszę trochę filmu i od razu się mandaty posypały
Rekomendowane odpowiedzi