MAJKI Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Nie da rady ,felgi prawdopodobnie bede odbierał osobiscie na giełdzie w Gliwicach w niedziele, sprężyn szukam bo jak przychodzi do zakupu to sie okazuje ze nie ma na stanie, a z oponami to małe piwo.. Po majówce musi być już na tip top
Guregoru Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 O proszę ale się tutaj wydarzyło
krolu Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Symbol mojego radio to: CDX-GT 23 nigdzie w opisie nie pisze żeby miało to GAL, GALA albo SVC ... ;(
SoMeS Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Panowie ponawiam prośbę... :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_montaz_tempomatu_prosba_o_pomoc-t75717.0.html;new;topicseen#new litości
Pucek Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 ooo tylko 2 strony więcej... mało mi daliście do poczytania a u mnie też parę nowości...założone nowe oczy - soczewy następnie to odebrałem wkońcu dzisiaj mój gwincik! yeeeaaahh jutro z rana odrazu auto na podnośnik, zmiana wahaczy i zakładam gwincik, potem ALU i będzie mega!!! a tak pozatym niewiem czy skusić się na HID, bo jak mi ma CB świrować:/ no i tak wogule to za tydzień widzimy się na spocie :> Miro dobrze prawi, jak Królu potem sprawisz se lepsze autko to będziesz dłuuugo się cieszył, tak samo ja będę miał, mi wystarczy w następnym klima, turbo i 18'' i już będę miał mega różnicę bo tego teraz mi brakuje
Skydiver Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Panowie ponawiam prośbę... :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_montaz_tempomatu_prosba_o_pomoc-t75717.0.html;new;topicseen#new litości Daj linka jaką masz manetke :]
SoMeS Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Panowie ponawiam prośbę... :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_montaz_tempomatu_prosba_o_pomoc-t75717.0.html;new;topicseen#new litości Daj linka jaką masz manetke :] Zamówiłem dzisiaj u znajomego co ma sklep z częściami. Polecono mi zakup takiej poprzez firme Polcar a że on od nich części też ciągnie to jutro o 9tej rano ona będzie. Z tego co widziałem na obrazku to wyglądała praktycznie jak ori.
Skydiver Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Panowie ponawiam prośbę... :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_montaz_tempomatu_prosba_o_pomoc-t75717.0.html;new;topicseen#new litości Daj linka jaką masz manetke :] Zamówiłem dzisiaj u znajomego co ma sklep z częściami. Polecono mi zakup takiej poprzez firme Polcar a że on od nich części też ciągnie to jutro o 9tej rano ona będzie. Z tego co widziałem na obrazku to wyglądała praktycznie jak ori. W podróbkach są podobno problemy z odbijaniem migaczy .....
SoMeS Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Panowie ponawiam prośbę... :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_montaz_tempomatu_prosba_o_pomoc-t75717.0.html;new;topicseen#new litości Daj linka jaką masz manetke :] Zamówiłem dzisiaj u znajomego co ma sklep z częściami. Polecono mi zakup takiej poprzez firme Polcar a że on od nich części też ciągnie to jutro o 9tej rano ona będzie. Z tego co widziałem na obrazku to wyglądała praktycznie jak ori. W podróbkach są podobno problemy z odbijaniem migaczy ..... nie słucham takich plotek ...jeżeli forumowicze polecają to musi być dobre :gwizdanie: poza tym i tak rzadko ich używam
czester Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Majki wybor Pucek HID-y mozesz kupic tylko kup te drozsze, to nie beda zaklocac CB Krolu na wszystko przyjdzie czas Dobranoc
krolu Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Witam znów jazdy w pracy... trzeba czytać forum zanim szef przyjdzie bo później może być z tym ciężko... Pozdrawiam
Guregoru Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Witam znów jazdy w pracy... trzeba czytać forum zanim szef przyjdzie bo później może być z tym ciężko... Pozdrawiam Czemu ciężko :?: Mnie już nie raz szef dorwał i w końcu chyba go ciekawość zjadła i pyta "co pan ma za stronę tam wiecznie odpaloną" a ja mu na to że forum A4 a on "to pan pracuje czy siedzi całymi dniami na forum" :chytry:to ja mu na to mówię że to pomaga mi się odstresować i lepiej mi się pracuje wziął się jakoś dziwnie na mnie spojrzał zaśmiał i poszedł i od tego czasu nie mam problemów bo nawet jak widzi że siedzę na forum to mi nic nie mówi
krolu Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Tylko mój szef jest idio.... Jak by to zobaczył to by sie wkur... tymbardziej że jest wiele rzeczy nie zrobionych... :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 A no widzisz mi nic nie mówi ale ja swoją robotę mam zrobioną na bieżąco to nie ma do czego się doczepić [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 09:44_________________________________________________Dobra spadam walnąć kursik po sklepach
M@rk Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 ooo tylko 2 strony więcej... mało mi daliście do poczytania a u mnie też parę nowości...założone nowe oczy - soczewy następnie to odebrałem wkońcu dzisiaj mój gwincik! yeeeaaahh jutro z rana odrazu auto na podnośnik, zmiana wahaczy i zakładam gwincik, potem ALU i będzie mega!!! a tak pozatym niewiem czy skusić się na HID, bo jak mi ma CB świrować:/ no i tak wogule to za tydzień widzimy się na spocie :> Miro dobrze prawi, jak Królu potem sprawisz se lepsze autko to będziesz dłuuugo się cieszył, tak samo ja będę miał, mi wystarczy w następnym klima, turbo i 18'' i już będę miał mega różnicę bo tego teraz mi brakuje pucek juz kiedys poruszalismy SPRAWE CB I HID nawet jesli kupisz te tansze obwijasz druty zwykla folia aluminiowa i niema zadnych zaklocen na forum A4 tez juz bylo otym pisane poczytaj uwaznie a nie bedizesz wydawal wiecej pieniedzy na HID niepotrzebnie . [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 10:24_________________________________________________ Witam znów jazdy w pracy... trzeba czytać forum zanim szef przyjdzie bo później może być z tym ciężko... Pozdrawiam Czemu ciężko :?: Mnie już nie raz szef dorwał i w końcu chyba go ciekawość zjadła i pyta "co pan ma za stronę tam wiecznie odpaloną" a ja mu na to że forum A4 a on "to pan pracuje czy siedzi całymi dniami na forum" :chytry:to ja mu na to mówię że to pomaga mi się odstresować i lepiej mi się pracuje wziął się jakoś dziwnie na mnie spojrzał zaśmiał i poszedł i od tego czasu nie mam problemów bo nawet jak widzi że siedzę na forum to mi nic nie mówi mi naszczescie szef do pokoju nie wchodzi boi sie
krolu Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 a mój sobie wymyslił, że mam zrobić jakąs prezentacje dla architektów na cd i co chwile coś zmienia... a do tego nakłada mi pełno spraw na "już"
czester Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Dorzucilem nowe projekty i ankiete. Zapraszam do glosowania http://www.a4-klub.pl/smf/wybieramy_logo_spotow_gliwickich-t74244.0.html
kris_kilt Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 juz zaglosowane wogole to Siemka z rana
kris_kilt Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 wogole moze uda mi sie teraz w piatek wbic na spota na 18 , o ile zamienie sie w robocie godzinami z takim kolesiem , bo teraz mam zmiane 15-23 , wiec troche lipa , ale mam dobry argument , wiec powinno sie udac
Rekomendowane odpowiedzi