krolu Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 znów mi ktoś w tył wjechał... a tylko na obiad jechałem 2km... VW Jetta ... mam fotkę mi się nic nie stało.... Wrzuce potem bo mam ją komórce... Tym razem bez odszkodowania ;(
sparki Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 znów mi ktoś w tył wjechał... a tylko na obiad jechałem 2km... VW Jetta ... mam fotkę mi się nic nie stało.... Wrzuce potem bo mam ją komórce... Tym razem bez odszkodowania ;( he?? dlaczego bez odszkodowania co puściłeś go
Audia4zabrze Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Witam jak tam po pracy panowie ?
Pelex Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Krolu dałeś :bicz3: miałeś gościa skroić na kase A wracając do funkcji w twoim radyjku to poszukaj takiej opcji jak ASL powinny być trzy poziomy od LOW do HI
sparki Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 a właśnie PREZES chwal się na ile Cie HESTIA czy co to tam było wyceniła ??
MAJKI Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Prezes sie chwalił na spocie, tysiączka mu wyliczyli
krolu Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Krolu dałeś :bicz3: miałeś gościa skroić na kase A wracając do funkcji w twoim radyjku to poszukaj takiej opcji jak ASL powinny być trzy poziomy od LOW do HI Przecież nie dawno dostałem kasę z odszkodowania na "nowy tył" i nie zrobiłem tego a 2 identyczna stłuczka w tak krótkim okresie była by podejrzana i nie chciałem problemów ... http://www.studiomodena.com.pl/dsc00038.jpg Pozdrawiam Pana z Jetty
sparki Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Krolu dałeś :bicz3: miałeś gościa skroić na kase A wracając do funkcji w twoim radyjku to poszukaj takiej opcji jak ASL powinny być trzy poziomy od LOW do HI Przecież nie dawno dostałem kasę z odszkodowania na "nowy tył" i nie zrobiłem tego a 2 identyczna stłuczka w tak krótkim okresie była by podejrzana i nie chciałem problemów ... http://www.studiomodena.com.pl/dsc00038.jpg Pozdrawiam Pana z Jetty jakbyśpomyślał i wezwał miśków to żadnego problemu by nie było jest protokół TU nie ma nic do gadania premie by Ci na ładne aluski wypłacili a tak to kapa
SoMeS Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 jak ktoś Ci wjeżdża w dupe to zawsze ale to kur... zawsze jest jego wina BWT furka gotowa do spocika jeszcze tylko myjnia :gwizdanie:
czester Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 jak ktoś Ci wjeżdża w dupe to zawsze ale to kur... zawsze jest jego wina BWT furka gotowa do spocika jeszcze tylko myjnia :gwizdanie: Nie chce nic mowic, ale ma padac w piatek :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 jak ktoś Ci wjeżdża w dupe to zawsze ale to kur... zawsze jest jego wina BWT furka gotowa do spocika jeszcze tylko myjnia :gwizdanie: Nie chce nic mowic, ale ma padac w piatek :gwizdanie: Nic nie mów
sparki Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 jak ktoś Ci wjeżdża w dupe to zawsze ale to kur... zawsze jest jego wina BWT furka gotowa do spocika jeszcze tylko myjnia :gwizdanie: Nie chce nic mowic, ale ma padac w piatek :gwizdanie: nie myj auta to nic sie nie stanie
krolu Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Krolu dałeś :bicz3: miałeś gościa skroić na kase A wracając do funkcji w twoim radyjku to poszukaj takiej opcji jak ASL powinny być trzy poziomy od LOW do HI Przecież nie dawno dostałem kasę z odszkodowania na "nowy tył" i nie zrobiłem tego a 2 identyczna stłuczka w tak krótkim okresie była by podejrzana i nie chciałem problemów ... http://www.studiomodena.com.pl/dsc00038.jpg Pozdrawiam Pana z Jetty jakbyśpomyślał i wezwał miśków to żadnego problemu by nie było jest protokół TU nie ma nic do gadania premie by Ci na ładne aluski wypłacili a tak to kapa Ale nic mi się nie stało gościu było w porządku nie będę przeginać...
Guregoru Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Ja nie myje, mam to gdzies Nie zagłosuje na razie ale posta puściłem
Pelex Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Krolu czy ty czytasz co ja pisze sprawdź w tym radiu czy masz opcje ASL sensor a nie się pierdołami zajmujesz jak np. olanie łatwej kaski jak juz koledzy zauważyli, która mogła być przeznaczona na jakies mody
sparki Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Ale nic mi się nie stało gościu było w porządku nie będę przeginać... a widziałeś swoją rułe wydechową :polew:
Pelex Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 tak Ci się wydaje że nic sie nie stało jak zdejmiesz zderzak to się przerazisz pewnie podłoga to się kończy u Ciebie gdzieś koło belki tylnej Dobra juz skończmy dołować biednego Krola
SoMeS Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 no to ja też nie myję... szybki tylko przejadę szmateczką bo ściemniane były dziś i całe pomazane są :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 No to ja żeby się wyłamać muszę chyba powiedzieć że wymyję
Rekomendowane odpowiedzi