nao Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 m@rk jakie wesele ;p ja tez sie wybieram jutro (czwartek) na wesele ;p może jedziemy na to samo :gwizdanie: ale raczej nie dam rady wpaść w piątek na zlocik.... szkoda pozdrawiam
DAWIDBORI Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 to wesprzemy was bo wwidze ze słabo z wasza organizacja:D hehe miron a ty obiecales ze przyjedziesz do nas a to my znowu przyjezdzamy do ciebie
M@rk Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 m@rk jakie wesele ;p ja tez sie wybieram jutro (czwartek) na wesele ;p może jedziemy na to samo :gwizdanie: ale raczej nie dam rady wpaść w piątek na zlocik.... szkoda pozdrawiam hehe to moze faktycznie a ty do jakiego miasta jedziesz na to wesele ?? z strony \pana czy \pani mlodej ??
miron78 Opublikowano 17 Września 2008 Autor Opublikowano 17 Września 2008 to wesprzemy was bo wwidze ze słabo z wasza organizacja:D hehe miron a ty obiecales ze przyjedziesz do nas a to my znowu przyjezdzamy do ciebie no miałem miałem - widzisz jak to jest - zawsze jak jestem w Waszych stronach to albo trafie na wtorek albo na czwartek - taki pech
d4rk Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 miron nie zapomnij tego katalog z lampami... a i nadal na arenie czy przenosimy gdzies indziej?
mirek31071977 Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 A ja już standardowo w robocie w piątek.A żeby było całkiem beznadziejnie to moja żona z naszym ma urlop jeszcze i siedzi u teściów. I jeszcze jedno.Dziś na skrzyżowaniu Pszczyńska/Kopalniana widziany MAJKI 3646 z kumplami.Koło tego komisu.Szukają fury czy co? Przed 18.Jechałem tym nieszczęsnym Aurisem i wpuściłem go przed siebie.B7 na 1 spocie było tylko jedno a poznałem bo miał ramki klubowe.Popatrzył na mnie ale pewnie nie skapował a jak tu zajrzy to będzie wiedział,że ta grzeczność nie była przypadkowa.Wiem,że to nie ten dział ale tu chłop pewnie śledzi wątek bardziej niż te"spotkania na drodze".
miron78 Opublikowano 18 Września 2008 Autor Opublikowano 18 Września 2008 miron nie zapomnij tego katalog z lampami... a i nadal na arenie czy przenosimy gdzies indziej? spotykamy się na arenie - potem pogadamy i pomyślimy - a co do katalogu - postaram się nie zapomnieć
martin a4 Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 panowie macie jakies atrakcje dla ekipy z B-B
wojtekce Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 tak tak jutro tam jesteśmy i to spora ekipa
DAWIDBORI Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 e z atrakcji co by mogli nam zaproponowac to chyba zepsuty humer mirona :polew: :polew:
muminx Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 Cześć. Czy mógłby ktoś zabrac VAG-a na jutrzejszy spocik ??? ;(
d4rk Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 Ja zabiorę, jesli oczywiscie bede ale na 99% bede...
miron78 Opublikowano 19 Września 2008 Autor Opublikowano 19 Września 2008 e z atrakcji co by mogli nam zaproponowac to chyba zepsuty humer mirona :polew: :polew: tylko nie zepsuty -to że się na jednym zlociku obraził to jeszcze nie zepsuty [br]Dopisany: 19 Wrzesień 2008, 14:17_________________________________________________ panowie macie jakies atrakcje dla ekipy z B-B atrakcji będzie tyle że lepiej pomyślcie nad noclegiem :>[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2008, 14:18_________________________________________________no to koledzy MIEJSCOWI - tak co dzisiaj troche nas będzie żeby wstydu ilościowego nie było
Karola4 Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 a na spotach tez można dostać ostrzeżenie?
miron78 Opublikowano 19 Września 2008 Autor Opublikowano 19 Września 2008 nie - ale możemy opić te co się już ma
M@rk Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 Ja zabiorę, jesli oczywiscie bede ale na 99% bede... to ja tez bede bo chyba mielsimy jakos sie dogadac czy juz zmieniles zdanie
muminx Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 Jak dla mnie spocik rewelacja. Miron dzięki za szybkie wyprowadzenie z Gliwic, dobrze że nie miałem bo bym za Tobą nie nadążył. :> Reszcie dzięki za wstępną diagnozę co do auta.
M@rk Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 no naprawde spocik rewelka duzo autek juz nie wspomne o ludziach a to tez zasluga naszych znajomych z Bielska dzieka wielkie ze wpadliscie milo bylo zobaczec nowe twarze oby wiecej takich spotkan i naprwde trzeba sie zastanowic nad nowa miejscowka biorac pod uwage ze zaczyna sie robic zimno a juz wkrotce bedzie snieg wiec dobrze by bylo przenies sie pod FORUM :evil: jest cieplo + swiatlo i w centrum :naughty: P.S trzeba zrobic glosownie co do miejsca spotkn co wy na to ??
nippo83 Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 Panowie dzięki za fajnego spota zapraszamy na nasz kwadrat do B. Białej Jeszcze raz dzięki koledze Markowi i koledze w białym AEB za wskazanie drogi na ul. pszczyńską Miron jak przyjedziesz z Compotów to pochwal się wynikami pozdrówki i do zobaczyska Panowie i Panie
igor0111 Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 Dzieki za wspolnego spota.Było fajnie.Podziękowania dla kolegi od wymiany przegubów i całej reszty za poświęcony czas.Pozdrawiam i do nastepnego
Rekomendowane odpowiedzi