Arturoo Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 te bo nie rozumiem,...............to masz kolor ,czy Twoja za Ciebie wybiera ??
horny devil Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Czołem Panowie A Tobie horny graty nowej furki, niech się spisuje :hi:
cys Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Dobry Panowie kto ma VCDS'a kabel i soft, potrzebuje zakodować ori Bluetooth, a moim kablem za 50zł ni chu chu:grin: Oczywiście nic za darmo:drunk:
egon47 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 mario u mnie jak padło turbo to auto przestało jechać a teraz po regeneracji po logach widać że pracuje wzorowo:wink: ---------- Post dopisany at 09:01 ---------- Poprzedni post napisany at 08:59 ---------- Sprawdź luzy zobacz czy nie puszcza oleju logi i to wszystko co da się zobaczyć do środka nie wejdziesz
Majkel Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Cześć Wam cooo... 2 dyszki mniej za Bukowine teraz? :grin: ten różowy jakoś tak średnio do smerfa pasuje
SebaMC Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Siema:hi: o fak, ale żeby Artur różowy...
Pucek Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Ciul, Artur Ty różowy????? Teraz zobaczysz co tam w strefie klubowiczów się wyrabia
egon47 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 ano i się zaczęło..... maluj audika na różowo albo chociaż felgi lol
tomaszstn Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 ano i się zaczęło..... maluj audika na różowo albo chociaż felgi lol No, to byłby hardcore Dobry na dziś ---------- Post dopisany at 15:32 ---------- Poprzedni post napisany at 15:31 ---------- Dobry Panowie kto ma VCDS'a kabel i soft, potrzebuje zakodować ori Bluetooth, a moim kablem za 50zł ni chu chu:grin: Oczywiście nic za darmo:drunk: Ja mam ---------- Post dopisany at 15:35 ---------- Poprzedni post napisany at 15:32 ---------- Spoko stasiu ale właśnie na temat turubo są różne opinie.mity itd... a ja nie jestem artur który jest już przyzwyczajony do widoku swojego 2.5 na lawecie... wole zapobiegać niż leczyć ... :D:D na regenerowane zmieniać się nie opłaca, używka nie wiadomo w jakim jest stanie, chyba najlepiej szukać okazji: nówka sztuka nieśmigana: na allegro czasem są za "niezłą" kasę - jakieś 6 mies temu ASO z Rzeszowa miało taką do silnika ASZ za ok 1500zł Egon ostatnio regenerował ... wyszło go coś ok 800 zł z tego co wiem Stanley dobrze gada, najlepiej nówka ori PS: Luzy możesz sobie sam sprawdzić, logi możemy zrobić jak chcesz i jak oleju litrami nie wpierdziela to tak jak Różowy Artur wspomniał, nic nie rób bo popsujesz
Mario22 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 ano i się zaczęło..... maluj audika na różowo albo chociaż felgi lol No, to byłby hardcore Dobry na dziś ---------- Post dopisany at 15:32 ---------- Poprzedni post napisany at 15:31 ---------- Dobry Panowie kto ma VCDS'a kabel i soft, potrzebuje zakodować ori Bluetooth, a moim kablem za 50zł ni chu chu:grin: Oczywiście nic za darmo:drunk: Ja mam ---------- Post dopisany at 15:35 ---------- Poprzedni post napisany at 15:32 ---------- Spoko stasiu ale właśnie na temat turubo są różne opinie.mity itd... a ja nie jestem artur który jest już przyzwyczajony do widoku swojego 2.5 na lawecie... wole zapobiegać niż leczyć ... :D:D na regenerowane zmieniać się nie opłaca, używka nie wiadomo w jakim jest stanie, chyba najlepiej szukać okazji: nówka sztuka nieśmigana: na allegro czasem są za "niezłą" kasę - jakieś 6 mies temu ASO z Rzeszowa miało taką do silnika ASZ za ok 1500zł Egon ostatnio regenerował ... wyszło go coś ok 800 zł z tego co wiem Stanley dobrze gada, najlepiej nówka ori PS: Luzy możesz sobie sam sprawdzić, logi możemy zrobić jak chcesz i jak oleju litrami nie wpierdziela to tak jak Różowy Artur wspomniał, nic nie rób bo popsujesz Oleju nie bierze a wedlug gaigera jest ok wiec nie ruszam
Rekomendowane odpowiedzi