miron78 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2009 sluchajcie w audi a4 b7 odbywa sie akcja serwisowa na koszt audi...musicie sprawdzic sobie czy po nr vin czy dotyczy tez Was!! akcja wymienia przewod prawdopodobnie od turbiny a gdzie to sprawdzić? Krolu to dotyczy oczywiście tylko i wyłącznie modelu B7
krolu Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 ale senior ma pasata, a to chyba prawie to samo tylko z gorszym znaczkiem
miron78 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2009 ale senior ma pasata, a to chyba prawie to samo tylko z gorszym znaczkiem Niestety dotyczy tylko Audi Czester - Twoja ostatecznie jedzie na zlota czy śmigasz sam ? bo na liście jesteś jako solo
Guregoru Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Bo kolega do nas dopiero 25 stycznia ( ostatnia niedziela ) do nas dołaczył panie Guregoru No dobra jest to jakieś wytłumaczenie :gwizdanie: a jesli tak czy to czy nie wyjade np z niedzialajacymi szybami i lusterkami Jakaś aluzja :?: Jak nie pojedziesz do Rybnika to może wszystko będzie działać :>
miron78 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2009 Ogólnie Magro Rybnik polecam pod każdym względem - całkiem niedawno byłem u nich i rozmawiałem ze "specjalistą ds. sprzedaży" chciałem kilka info uzyskać na temat S3 sportback.Nawijam oco mi chodzi a babka mi przerywa i mówi że S3 jest tylko w wersji 3 drzwiowej ( nie jako sportback ) że musiało mi sie coś pomylić, że może chodzi mi o wersje s-line a nie s3 sportback- S3 sportback nie występuje jeszcze na rynku polskim.Zaczynam babce tłumaczyć że wiem co to jest S-line a co S3 a ona do mnie że oni jeżdżą na szkolenia i ona wie co jest w sprzedaży - wnerwiła mnie i mówię jej że jak ma dostęp do netu to w tej chwili jestem w stanie jej pokazać że takie auto występuje w ofercie audi na rynku polskim.A ta mi dalej jakieś kity wciska z ironią na twarzy, że oni nawet R8 mieli i S3 sportback napewno nie jest jeszcze wogóle w sprzedaży - gdzie w tym samym dniu w którym u nich byłem właśnie audi S3 sporback w salonie w Bielsku Białej było do sprzedania po obniżonej cenie jako stary rocznik 2008 ( bo już pół roku stało na salonie ) a te same auto wg MAGRO RYBNIK jeszcze nie jest w sprzedaży MAGRO RYBNIK :notworthy:
Guregoru Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 :polew: co za poracha ja pier..... :polew: Ja będę dziś znowu spóźniony tak 30 minut :>
sparki Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 U mnie też krucho z czasem więc nie obiecuję ze się pojawie
czester Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Krolu to dotyczy oczywiście tylko i wyłącznie modelu B7 No czyli dla autek w naszej budzie :> Czester - Twoja ostatecznie jedzie na zlota czy śmigasz sam ? bo na liście jesteś jako solo Chyba jednak pojedzie bo strasznie jej sie spodobal osrodek, pozatym prawie wszyscy jada z kobitami wiec czemu nie, musze sie tylko dowiedziec czy dostaniemy pokoj 2 osobwy. p.s. Zaraz mnie guregora zjedzie, ze mialem byc z nim w pokoju :gwizdanie: a jesli tak czy to czy nie wyjade np z niedzialajacymi szybami i lusterkami Jakaś aluzja :?: Jak nie pojedziesz do Rybnika to może wszystko będzie działać :> Nie skadze, w sumie to i tak standartowo nie dzialaja mi elektryczne szyby z tylu, i skladane lusterka :>
jacaq Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Panie Miron to za ile Pan puszczasz szóstke ? dobra fura mialem okazje sobie nią poprzyspieszać
piterra Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Pucek w jastrzębskiej kryzys? a w gliwickiej 6000 osób potrzebują buahhhhhahahahah nawet ja się zastanawiam czy się nie zatrudnić?
MAJKI Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 No mnie dzis raczej nie bedzie musze z moją jechać na wizyte kontrolną do Ortodonty ble ble ble
Pucek Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 noo Piterra, no tam produkuje się węgiel energetyczny, a u nas w Jastrzębskiej węgiel koksowy w 70% czyli do hut, do produkcji stalii i teraz jest niby kryzys bo piece w hutach zostały WYGASZONE :gwizdanie: więc nie potrzeba tyle naszego węgielka, dlatego nie będzie na wypłacie 3 z przodu noo to się przyjmuj! ale dowiedz się ile tam ludzie dostają, bo w KW nie zarabia się tyle co w JSW! noo i Panowie, chyba zmieniam furacza...albo kupie B5 1.8 T Q - pare znalazłem na de. i na wypasie albo coś innego do 25 tyś zł na już, ten mój mnie wkurza, bo każdy wie że silnik słaby, bez klimy i nie ma co tam inwestować, a na B6 jednak długo jeszcze musze zbierać czyli jakieś 2 lata... Miron, ta oferowana pomoc w szukaniu auta na DE jest dalej aktualna? jak by coś pytam... czy byś mi pomógł wyczaić coś z B5 też...
Adamv Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 bylem dzisiaj tylko na chwilke, bo musialem isc na sklepy i takie tam ble ble ble. kolega, ktory dostal w hak nie powinien sie tak cieszyc. widac, ze sila byla dosc znaczna. blacha to blacha, potrafi sie wyginac, sprawdzilbym plyte podlogowa. jesli chodzi o zarobki w KW i JSW, to zalezy od oddzialu. pracuje na G1, jakas sobota wiecej i mam to samo. dzwigaja stawki. na jedno miejsce tydzien temu przypadalo chyba 8 osob, kolega skladal podanie. jedyna kopalnia, gdzie przejde, jesli dostane propozycje, to Budryk
Pelex Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 pany poczytajcie to " dodam dres made in taiwan :polew: :polew:" http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7565625[br]Dopisany: 31 Styczeń 2009, 07:25_________________________________________________nigdy nie była katowana ale kladke już ma pewnie dla ozdoby
krolu Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 kolega, ktory dostal w hak nie powinien sie tak cieszyc. widac, ze sila byla dosc znaczna. blacha to blacha, potrafi sie wyginac, sprawdzilbym plyte podlogowa. Sprawdzałem, nic nie ma, czekam teraz na wycenę, i ostro myślę o wybebeszeniu katalizatora, robił to ktoś z Was?
czester Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Sprawdzałem, nic nie ma, czekam teraz na wycenę, i ostro myślę o wybebeszeniu katalizatora, robił to ktoś z Was? Jesli sprawdzales na oko to nic to nie da, musieliby ci to pomierzyc jakimis przyzadami, bo niejaki bunia niby tez mial prosta plyte a naciagali mu bude o kilkanascie mm. Co do kata to tez o tym myslalem, ale nie mialem czasu sie za to zabrac, jak wymienisz to daj znac czy jest sens przy tym grzebac. Ja na twoim miejscu zaczalbym od programiku :gwizdanie:
krolu Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Ja mam i tak krótka skrzynie, więc programik mi dużo nie da... A co z tego że będzie krótszy? jak jest prosty?;p
M@rk Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Witam troszeczke sie zagubilem ale wracam juz na stare smieci
Rekomendowane odpowiedzi