rafalekx Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Kowi jaki Ty masz syf w tym samochodzie Posprzątaj trochę Poza tym radio nie jest tragiczne
Kowi87 Opublikowano 31 Października 2009 Autor Opublikowano 31 Października 2009 Kowi jaki Ty masz syf w tym samochodzie Posprzątaj trochę Poza tym radio nie jest tragiczne Czepiasz sie dzisiaj go juz ogarne Ramka załozona
SoMeS Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Kowi ktoś mi doniósł że Ci klamki odpadły
Kowi87 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2009 Kowi ktoś mi doniósł że Ci klamki odpadły heheh no mam tak zwane popoliftowe , to wszystko przez te nakładki, kiedyś nie chciało sie pomalowac(były podrapane) to poszedłem na łatwizne i zakleiłem chromem (jeszcze na forum nie byłem) to żeby sie teraz tego pozbyc to musiałem kupić nowe klamki, które sie do dzisiaj malują i domalować sie nie mogą przy okazji naprawi sie przednia bo juz w kiepskim stanie użytkowym jest ;( A tak pozatym furka śmiga z logów wynika że zdrowa, wiec jak doprowadze wygląd zewnętrzny to jade na korekte [br]Dopisany: 16 Listopad 2009, 23:08_________________________________________________Na dniach będzie pare nowych gratów Boczki w skórze tylko nie wiem jak je tam wkleic narazie noi klamki popoliftowe zostały wkońcu ruszone przez lakiernika Noi coraz bardziej zastanwiam sie nad tym http://sklepy.allegro.pl/item824114947_audi_a4_quattro_1994_2001_zawieszenie_gwintowane.html pod choinkę chyba sobie sprawie
keżor Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Kowi , ja dziś wychaczyłem kolektor AWX za 80zł http://www.allegro.pl/show_item.php?item=835041865 po prostu lepiej
Kowi87 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2009 Kowi , ja dziś wychaczyłem kolektor AWX za 80zł http://www.allegro.pl/show_item.php?item=835041865 po prostu lepiej o patrz ostatnio dałem sobie juz spokój z tym kolektorem, niedawno był za 150zł od passata z EGRem ale tak zasyfiony że...
SoMeS Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Ja kupiłem kiere to ten też musiał Kowi powiedz mi... ciężko się te boczki wyciąga?
Kowi87 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2009 Ja kupiłem kiere to ten też musiał Kowi powiedz mi... ciężko się te boczki wyciąga? heheh Somes kiere to ja miałem juz hoho tylko poduchy brak A co do boczków nie wiem czy sie je trudno wyciąga, bo nie robiłem tego dopiero zamierzam zrobić podmiane, one są wgrzewane
Kowi87 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 a ile dałeś za te? Kiedys dostałem je gratis z fotelami
_Solar_ Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Ty lepiej mów jak 3 lift klamek sie ma
Kowi87 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Ty lepiej mów jak 3 lift klamek sie ma liftuje juz je, dostałem info ze piątek-sobota bedziemy zakładać :gwizdanie: sie okaże teraz czekam na kuriera z moim jaśkiem zrobiłem małą modernizacje głównego wątku po kolei co tam sobie dłubałem
_Solar_ Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 a Tych jaśków nie chcesz co Ci kiedyś proponowałem są miękkie ,kolorowe i w ogóle zajebiaszcze
Kowi87 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 a Tych jaśków nie chcesz co Ci kiedyś proponowałem są miękkie ,kolorowe i w ogóle zajebiaszcze Już mi nie potrzebne chyba że masz jakaś większą maskotke co by przez okno z fotela wygladała :polew: Przyszła :kox: W piątek montaż
_Solar_ Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 to kupiłeś drugą kompletną kierę z poducha i z tasmą ??
Kowi87 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 to kupiłeś drugą kompletną kierę z poducha i z tasmą ?? Nie Kupiłem tylko poduche i taśme z A6, a do zdjecia wszystko złożyłem
_Solar_ Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 skolko Cie to kosztowało na Pw podeslij jak mozesz bo miałeś już nie rzeźbić kiery od eSki
Kowi87 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 skolko Cie to kosztowało na Pw podeslij jak mozesz bo miałeś już nie rzeźbić kiery od eSki po taniości Teraz mysle nad zakupem gwintu TA-Technix do świat pewnie sie napale i klikne kup teraz tylko niepokoi mnie ostatni wątek na forum o skrzypieniu tego zawiasu a jest w dobrej cenie do Q za 1395zł wiec po odpisaniu podatku wychodzi tyle co do sedana tragedii nie ma, a efekt będzie Może ktos zaintersowany moją felgą 16 cali jest na pierścienach centrujacych żeby nie było :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi