szafa Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Halo zostaw czarne, a dokładkę na gładko:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 3 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 http://i1246.photobucket.com/albums/gg604/Kowi87/s_zpsbe52c33b.jpg sex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 http://i1246.photobucket.com/albums/gg604/Kowi87/s_zpsbe52c33b.jpg sex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 3 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 dobra skoro sex to przekonaliscie mnie, ramki pójdą w czarny połysk, jak finanse pozwolą to moze i kratke dam w czerń czarną świecącą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 dobra skoro sex to przekonaliscie mnie, ramki pójdą w czarny połysk, jak finanse pozwolą to moze i kratke dam w czerń czarną świecącą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 takie cos, ja zrobilbym dokladke w kolor i na gladko plus dokladka od cupry a kratki od halo zostawilbym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 3 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 A nie masz czegos blizej:naughty: ---------- Post dopisany at 14:21 ---------- Poprzedni post napisany at 14:20 ---------- o ta druga fotka, rzuc mi ja na postimge w ori rozdziałce, albo na maila [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 na kowalu poleci zaraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alani2 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 a z tymi boczkami coś wymotałeś ? jakiej wielkości jest ten dodatkowy głośnik od navi 87mm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 http://i1246.photobucket.com/albums/gg604/Kowi87/s_zpsbe52c33b.jpg dokładnie, czarne dużo lepsze, bo z tym malowanym to passata przypomina:decayed: i jak już pójdziesz w czerń to i ramka grilla jak dla mnie też pownna być bląck:whistling:lub nawet cały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 3 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 boczki narazie leżą, ja tylko paczki odbieram i wrzucam do worka w piwnicy:grin: dzisiaj mam luźniejszy dzień to potne zderzak na odpowiednie częsci:wink: a z boczkiem to niewiem czy nie skończy sie flokowaniem, zobaczymy jak wyjdzie malowanie bollem strukturalnym, jeden boczek wezme na próbe:whistling: ---------- Post dopisany at 18:06 ---------- Poprzedni post napisany at 15:07 ---------- Materiał na zaślepke ogarnięty:wink: po wycieciu idealnie sie licuje z płaszczyzną zderzaka:banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 zobaczymy jak wyjdzie malowanie bollem strukturalnym, jeden boczek wezme na próbe Boll to lipa , maluj zwyklym czarnym akrylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 zobaczymy jak wyjdzie malowanie bollem strukturalnym, jeden boczek wezme na próbe Boll to lipa , maluj zwyklym czarnym akrylem czarny akryl nie zrobi struktury, Kowi na strukture i reszte boczka poloz to pokryja ladnie i na ma c**ja we wsi ze odlezie czy sie zluszczy, tylko musisz dobrze odtluscic i moze troszke zmatowac taka wloknina scierna i grzac material przed i po malowaniu suszarka lub oplarka. Trzyma jak zle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 łooo bedzie:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 kowi ja mam ta dokladke od cupry w normalnym zderzaku i dla mnie jest kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 kowi ja mam ta dokladke od cupry w normalnym zderzaku i dla mnie jest kozak a masz ty gdzies swój wątek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Nie mam ale jak moge to wrzuce tu pare zdj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Nie mam ale jak moge to wrzuce tu pare zdj ? załóż swój nie śmieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasza Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 zobaczymy jak wyjdzie malowanie bollem strukturalnym, jeden boczek wezme na próbe Boll to lipa , maluj zwyklym czarnym akrylem czarny akryl nie zrobi struktury, Kowi na strukture i reszte boczka poloz to http://www.efarvehandel.dk/upload_dir/shop/Vinylspray-Motip.jpg pokryja ladnie i na ma c**ja we wsi ze odlezie czy sie zluszczy, tylko musisz dobrze odtluscic i moze troszke zmatowac taka wloknina scierna i grzac material przed i po malowaniu suszarka lub oplarka. Trzyma jak zle poza watkiem do mrogala U Bebika to dostanę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi