admin20 Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 No Kowi ładnie modzisz i już u lakiernika byłeś
rafalekx Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 Ch#j z zespolonymi dokładkami... haka nie ma!
Kowi87 Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Opublikowano 22 Listopada 2013 Jednak dzisiaj auta nie odbiore. Czujniki parkowania przywiozlem, grill i kratki jutro sie dopiero umaluja i moze na wieczor wyjade w sobote Jeszcze wyskoczył mi problem z aku:thumbdown: poszlo w eter z radia
Kowi87 Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Opublikowano 22 Listopada 2013 tia, 3 dni nie ruszany, 2 tyg u lakiernika odpalany sporadycznie, dzisiaj widziałem już na kablach stał, ale zauwazyłem juz jakis czas temu że po odpaleniu auta ładowanie było na 12v aż do momentu jak nie przejechałem sie jakis tam dystans:whistling: aku centra futura mam go od lutego 2010r, kupiony jako nówka
Dev Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 alternator trzeba wrzucic na stół i sprawdzic natezenie pradu
Kowi87 Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Opublikowano 22 Listopada 2013 W tamtym roku zmienialem regulator napiecia tak wiec wydaje mi sie ze aku juz nie domaga. Sprawdze jeszcze czy gdzie nanlewo nie idzie po zmianie silnika poszlo w eter z radia
hiszpan123 Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 No no się wyprawia :kox:czekamy a końcowe foto
Wajsik86 Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 niektóre regulatory się kończą nawet po 5tys
jozek726 Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 Jeszcze mazne na czarno te dwa słupki pionowe w przednim zderzaku, co by nie przebijało przez kratki kolorem:wink: oklej je:wink: dokładnie, jak Ci się znudzi zawsze możesz foli ściągnąć fajnie się dzieje
Kowi87 Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Opublikowano 23 Listopada 2013 Auto w 90% zrobione, juz sobie nim jeżdze:naughty: Ale nie obyło sie bez strat, wysrała sie niewiem czemu pompka od spryskiwaczy reflektorów, któryś czujnik parkowania nie działa, aku wyładowało, odpaliłem z kabli pojezdizłem troche, zobaczymy jutro rano czy odpali... kratki bedą pewnie dopiero na wtorek, jeszcze cos mi stuka na schodzeniu z obrotów, tak jakby wpadało w ruch kołowy bez wywazenia, albo coś na kole było, przy przyspieszaniu nie słychać, kierownica nie trzęsie i niewiem co to sie tam dzieje:facepalm: Auto bedzie skończone wizualnie i mechanicznie na środe-czwartek noi wleci pakiet zimowy:whistling: ---------- Post dopisany at 19:05 ---------- Poprzedni post napisany at 18:59 ---------- ogólnie cos sie dzieje z tym napieciem u mnie, podkręciłem audio na standardowy(jak dla mnie) level i na postoju było widac takie delikatne mrygniecia na światłach dziennych, tego wcześniej nie było:whistling:
pioteros Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 Dzisiaj u siebie zauważyłem że światła mi przygasaja kiedy domykam już zamknięte szyby, ciekawe czy to alternator już sie kłania czy może samo sprzegielko
Kowi87 Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Opublikowano 23 Listopada 2013 aaa i poszukuje tylnych poliftowych klamek oraz światełka nad rejką
czorny_07 Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 zespawany zderzak kocur:banan:
duffy Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 Podświetlenie tablicy L - SidMotorSport.pl
kaFFFar Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 Dzisiaj u siebie zauważyłem że światła mi przygasaja kiedy domykam już zamknięte szyby, ciekawe czy to alternator już sie kłania czy może samo sprzegielko to samo mam u siebie Kowi Kozak sie prezentuje z tymi zderzakami
Kowi87 Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Opublikowano 23 Listopada 2013 Jak był dławik w przewodach od klimy juz nie drożny to działo sie cos takiego ze 1 przewód był oszroniony? bo juz nie pamietam jak to tam poprawnie jest:whistling:
Dev Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 Tak czy owak wymien na nowy, osuszacz też.
przemciotorun Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 jezeli sie szroni to znaczy ze odparowanie masz za niskie i jest w minusie, a w ukladach klimatyzacji powinno byc w plusie, teraz jest dosc zimno, tez moze to miec wplyw na nizsze odparowanie, chociaz skoro udalo ci sie odpalic klime...... sprawdz stan czynnika czy nie jest zaniski
Rekomendowane odpowiedzi