misiek95 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 zarypiście gwizda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Ale za to spalanie jest na dobrym poziomie, za 100zl robie prawie 300km tak wiec jest lepiej niz na poprzednim secie zalezy po ile kupujesz paliwo ja za 100zl zrobie prawie 400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 23 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 ja standardowo tyle ile w orlenie, pisze o tym bo przez dłuzszy czas jeżdząc wkoło komina wczesniej robiłem 220-250km, a teraz coraz cześciej dobijam do 280 i na fisie pokazuje mi 10-30km jeszcze a mocy spooooro wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Ale za to spalanie jest na dobrym poziomie, za 100zl robie prawie 300km tak wiec jest lepiej niz na poprzednim secie Ooo to cieszy Kolejny argument który skłania mnie w kierunku GTB22 w B6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Ale za to spalanie jest na dobrym poziomie, za 100zl robie prawie 300km tak wiec jest lepiej niz na poprzednim secie Ooo to cieszyKolejny argument który skłania mnie w kierunku GTB22 w B6. Adam , pamietaj ze silniki PD juz tak ekonomiczne nie sa :-) Kowi .... Co do spalania to milo slyszec ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 24 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Macieju rezerwuje już którąś sobote po 9 pazdziernika, auto wyjedzie "wyższe" i z naprawionymi bolączkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Macieju rezerwuje już którąś sobote po 9 pazdziernika, auto wyjedzie "wyższe" i z naprawionymi bolączkami ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Ale za to spalanie jest na dobrym poziomie, za 100zl robie prawie 300km tak wiec jest lepiej niz na poprzednim secie To wychodzi około 6,5l na 100km super wynik jak na quattro i takie moce ! A Ja się bałem że jak podkręcę swojego na 140KM to mi będzie więcej palił. Mi seria teraz pali 6 do 8 litrów zależy czy miasto czy trasa. Ładnie się zbiera na filmiku mimo spokojnego startu idzie 8s do 100 to bardzo przyzwoity wynik jak na nasto letniego diesla jak myślisz ile sekund zabiera quattro ? Z drugiej strony tak jak pisali koledzy ruszyć w ośce z takim niutkiem nie było by łatwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 nieźle. od 40 do 160 wychodzi u Ciebie jakies 16 sekund pi razy oko .. u mnie przy 210ps w ośce sedanie i 1.8T wychodzi ok 13 sek .. na oko sprawdzane po filmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 26 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Ostatnia sesja gleboszuracza, od wczoraj gruchot stoi na zimowym secie 61cm, ale chyba juz tak zostawie, ile to mniej stresowe życie przez progi mozna przejeżdzać bez obaw pikczersy A teraz jak go podniosłem to w końcu et25 pokazało sie jak nalezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 fajne foto o aucie nie piszę, bo poziom wysoki jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 26 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 fajne foto o aucie nie piszę, bo poziom wysoki jak zawsze a no dzięki Niebawem sie pochwale prezentem od Armiego, nie uwierzysz :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 zaślepka tylnej wycieraczki, na którą czeka 100% osób śledzących ten wątek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 26 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 niedoczekanie, phi silniczek kiedyś kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozunia13 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Dobrze wygląda i zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hafken Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 ładna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesik Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Kowi podaj adres jak wrócę do PE el wyśle ci ten silnik za friko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 26 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Kowi podaj adres jak wrócę do PE el wyśle ci ten silnik za friko Nie no daj spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Zaślepke mu za friko wyślij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi