Armi Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Sprytne chowanie felg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Sprytne chowanie felg Same sie schowały w nadkolach fajnie sie auto prezentuje ...... zdjecia pewnie robione przez zawodowca lub za***istym aparatem teraz to wygląda jak totalna seryjka, a aparat jak to mówią zabawka, ale moze roznieśc nie jedną lustrzanke, kwestia ustawień których niechce mi sie ustawiać od jakiegos czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Piękne zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 sprawdza się ta alu osłona co?? jedyne co to mocowania mi sie nie sprawdziły, co jakis czas sie odkręca, bo tylne mocowania mi sie nie zgrywaja z tym co jest uspawane grudniowa aura mnie urzekła w sam raz na grudzień 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumak Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zimowa aura tylko na fotkach jest fajna ;D dobre zdjęcia kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 w sam raz na grudzień 2016 tylko które zdjecie wysłać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banito Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Dobra sesja Dobrego Samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek70 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Kowi, jakie zkładałeś końcówki wydechu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Koncowki mam z alegro takie jak ,,polowa forum" w cenie oo 26zl/szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 niech ktos znow powieli tyle zdjec to go trzepne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek70 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Koncowki mam z alegro takie jak ,,polowa forum" w cenie oo 26zl/szt Kowi, możesz podać średnice końcówki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Koncowki mam z alegro takie jak ,,polowa forum" w cenie oo 26zl/szt Kowi, możesz podać średnice końcówki? http://allegro.pl/koncowka-wydechu-kw-2-fi-85x68-l-160-owal-i4871997056.html takie cos, tylko gdybyś kupił to wspawujesz do wydechu i nity zamieniasz na śruby i po 2 nakrętki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek70 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 A co myślisz o tych końcówkach firmy michael wymiary te same. http://allegro.pl/najwyzsza-jakosc-efektown-koncowka-tlumika-speeder-i4949305883.html Droższe ale lepiej wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 A co myślisz o tych końcówkach firmy michael wymiary te same. http://allegro.pl/najwyzsza-jakosc-efektown-koncowka-tlumika-speeder-i4949305883.html Droższe ale lepiej wykonane. Z wygladu w sumie podobna, myśle ze to sie wpasuje, tylko cowo troche drozej, z ta tanią nic sie nie dzieje, tylko jak pisałem wyzej, musisz nity zastąpic śrubami skontrować je - bo inaczej będzie brzęczało po paru miechach, a nawet moze ta nasadka srebrna odpaść. Noi tą co wkeliłes i tą tania musisz przyspawać, nie przykręcaj na te śruby z zestawu. Plan na kwiecień 2015 Kupuje na tył 2x 9,5cala i jeszcze tylko kwestia opon, 225, albo 215, auto służy mi na codzień wiec nie iem czy nie będzie 225/40 czorny przysyła systematycznie fanty do suki wzamian za wzory na koszulke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 9,5 cala i jakie et? co z blotnikiem? rolka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Pakuj 225/35, całkiem wysoki profil ale jeszcze wygląda i nadaje się na daily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Do planów na kwiecień 2015 dodaj tylną wycieraczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 a co do tych koncowek to 150zl troche sporo, za te pieniadze to juz bym raczej pakowal koncowki od eski lekko przepolerowal, ustawil wedlug siebie i pospawal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 z tyłu bazowo et40, wiem juz teraz ze będzie schowane, 9,5" et35 stoi elegancko u angela, wie pewnie skończy sie na 5mm dystansie, ale to sie zobaczy blizej sezonu Jeśłi nie bedzie zimy w marcu jade na moda pompy wtryskowej i atakujemy grubą 2ke z przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Q ma więcej miejsca z tyłu mi się widzi, bo u mnie 9J et 20 I wystaje sporo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi