wookash83 Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Mega się prezentuje i faktycznie już baaaardzo mało takich projektów B5 na zlotach.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 jedyne czego mi powtarzam mi brakuje to żarówek ledowych w tylnych lampach,wtedy ta lampa zupełnie inaczej wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 11 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 W dniu 2.11.2022 o 06:59, PiterA4 napisał(a): jedyne czego mi powtarzam mi brakuje to żarówek ledowych w tylnych lampach,wtedy ta lampa zupełnie inaczej wygląda Ale że zwykłych żarówek BA ledowych, czy customu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 11 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 Udało mi sie zabrać pokaźną kolekcje prospektów B5 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 W dniu 11.11.2022 o 17:07, Kowi87 napisał(a): Ale że zwykłych żarówek BA ledowych, czy customu? ledów w sensie że nie widać poświaty tak jak ma to miejsce przy kolorowych bańkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Robię ostatni upgrade we wnętrzu, za +/-3tyg wleci boczek taki jak fabryka produkować powinna Przydało by sie kupić raz jeszcze komplet głosników Audiosystem, ponieważ jeden grał w tapicerke i membrana jest lekko nacięta, a drugi... rozkleił sie W tym roku chciałbym nagrać jakiś filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Piotrek gratuluje i zazdrość mnie zżera ze ciągle masz czas na b5. moja już długo stoi w garażu bez ruchu . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 Super sprawa z tymi boczkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel 13 Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 Klawo się prezentuje. Jedynie końcówki wydechu bym cofnął bo wygladają jak lufy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VRGOOD Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 Piękna robota! i te wnęki w materiale super pomysł 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 21 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 W dniu 20.01.2023 o 00:48, Gwerty napisał(a): Piotrek gratuluje i zazdrość mnie zżera ze ciągle masz czas na b5. moja już długo stoi w garażu bez ruchu . Moja też stoi, w tamtym roku nie wiem czy zrobiłem tysiąc kilometrów, nie ma kiedy, nie ma gdzie i nie ma zaczym jeżdzić tym autem ale nie sprzedam, bo to autko ma cieszyć przedewszystkim mnie ze go posiadam, kiedy zaczyna być trudno dostępne Jeszcze troche czasu i będzie unikatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 21 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 W dniu 20.01.2023 o 07:33, dekiel 13 napisał(a): Klawo się prezentuje. Jedynie końcówki wydechu bym cofnął bo wygladają jak lufy. temat końcówek jest znany, ale narazie nie ma na to czasu, jak będe sie nudził to sie temat zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 21 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 Kupiłem wspomniany komplet głosników, tak by mieć temat audio już z głowy, głosniki z prawej strony auta Przód i tył wymieniam na nowe takie same tj. Audiosystem M165evo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel 13 Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 1 godzinę temu, Kowi87 napisał(a): temat końcówek jest znany, ale narazie nie ma na to czasu, jak będe sie nudził to sie temat zrobi Dałbym większe 90 a nawet 100 mm i czarne. Te ostatnie mam u siebie. To oczywiście Twoje auto więc może masz inny pomysł. Jakie żarówy masz w długich jako dzienne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 21 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 39 minut temu, dekiel 13 napisał(a): Dałbym większe 90 a nawet 100 mm i czarne. Te ostatnie mam u siebie. To oczywiście Twoje auto więc może masz inny pomysł. Jakie żarówy masz w długich jako dzienne ? Gdzieś tam w komentarzach kiedyś wrzucałem link bądź nazwe, ogólnie będą tam docelowo wspawane ulter RS100, ale to jak pisałem, jak nie będe miał nic do roboty wazniejszego. Te trafiły tam ze wzgledu starego wydechu, gdzie miałem dwururuke, to ulter RS70. Żarówki mam 68LED, kiedys kupiłęm na alegro, wytrzymały z 8 lat, jak składałem w 2020 to znalazłem identyczne na aliexpress. ŻARÓWKA ŻARÓWKI HALOGEN DIODY H7 68 LED BIAŁY - 5070500371 - oficjalne archiwum Allegro ARCHIWUM.ALLEGRO.PL Informacje o ŻARÓWKA ŻARÓWKI HALOGEN DIODY H7 68 LED BIAŁY - 5070500371 w archiwum Allegro. Data zakończenia 2015-03-27 - cena 13,99 zł 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mu0dy Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Częściej mam okazję bywać na grupie fb, ale od zawsze będę twierdził, że to prawdziwy sztos i nie ma drugiego takiego samochodu. Jakość i jej forma faktycznie pokazują styl OEM. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 W dniu 14.05.2022 o 10:43, Kowi87 napisał(a): Malowałem też dywaniki spreyem do tkanin, jak najbardziej polecam, mega odświeżają wizualnie materiały, pomalowałem również dywan wewnętrzny Możesz podrzucić nazwę specyfiku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Kowi a nie wala Ci sie moze gdzies przedni lewy glosnik bose? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 W dniu 29.01.2023 o 21:59, bjoern napisał(a): Możesz podrzucić nazwę specyfiku? Sprawdzę bo przyznam nie pamietam, a alegro mi nie pokazało pod hasłem "spray" Przemek, nie mam bose, nigdy nie miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 spoko, pytam bo trochę gratów tez przerzuciłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi