MaxsteRR Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 107 + KW, normalnie ta osłona w tym sklepie wychodzi Czyli jedną potrzebuje slepy podziel się z Kowim namiarami na PW
Kowi87 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2011 Spoko dorwe ja u siebie w sklepie, koleszka jest powiązany z Intercarsem wiec nie bedzie problemów, nawet z importem z ASO w ostateczności tylko pierw musze mandat zapałcic zaległy a było by juzna osłone oznaczenia mam odkad w ogóle temat osłon pojawił sie na forum [br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 21:47_________________________________________________Dzisiaj wyrezałem niskobudżetowy projekt ramki do radia podziękowania dla Arre za załatwienie materiału Z rana przymierze to do auta, jeszcze zostało mi zaokrąglić rogi i powinna być niezła ramka radiowa [br]Dopisany: 26 Styczeń 2011, 01:33_________________________________________________Jakieś tam styczniowe fotki Noi mała zapowiedź :gwizdanie:
Remik-A4 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 ciemne lampiony jezeli tak to :good:
mrogal Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 hmmm bixy ? :polew: :polew: :polew: cycku sa juz sa :oklaski:
Kowi87 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2011 hmmm bixy ? :polew: :polew: :polew: cycku sa juz sa :oklaski: jeszcze nie ma, narazie są na teście szczelnosci do mnie na poniedziałek moze dojadą a tym czasem ide przymierzyć ramke, jeszcze panel radia częściowo pójdzie w czarny macik i powinno być elegancko [br]Dopisany: 26 Styczeń 2011, 11:06_________________________________________________Ramka zrobiona Gdyby nie to że mam otwierany panel to by mozna było idealnie dociąć i zlicowac radio z płaszczyną, ale u mnie niestety przy tej opcji panel niechce sie juz otowrzyć Więc musiałem je z powrotem wysunąć Jak bym miał wiecej tego materiału to bym wyciął sobie całą ramke konsoli Teraz tylko pomalować srebrne elementy radia i powinno być ok
Kowi87 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2011 fajnie, ale nie pasuje to radio cos ciemnego bys musial miec.. Dzisiaj na noc umaluje mende w mat :gwizdanie: będzie choć troche pasować, wazne że podświetlenie w nocy jest pasujące [br]Dopisany: 26 Styczeń 2011, 14:44_________________________________________________ i jak wam sie widzi metamorfoza konsoli po lewej stan obecny
Bulczas Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Szkoda że są takie szczeliny trochę ale poza tym Nie myślałeś żeby upchać tam jakoś ramkę radia tą ozdobną :?:
Kowi87 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2011 Bulczas to nie szczeliny tylko panel pomalowany na czarno i taki efekt robi, w rzeczywistosci szczeliny są małe nie rzucajace sie w oczy przy normalnym swietle, tutaj lampa błyskowa zrobiła swoje Gdyby nie to że radio ma panel otwierany to bym dociał na styk tą ramke
Bulczas Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Bulczas to nie szczeliny tylko panel pomalowany na czarno i taki efekt robi, w rzeczywistosci szczeliny są małe nie rzucajace sie w oczy przy normalnym swietle, tutaj lampa błyskowa zrobiła swoje Gdyby nie to że radio ma panel otwierany to bym dociał na styk tą ramke Na zdjęciu wygląda na mega szczelinę Jeśli nie ma szczeliny to jest Też mam otwierany panel. Ale podoba mi się z tymi boczkami po boku
mrogal Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Ej, bez kitu lepiej było przed raczej :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2011 ;( Ej no nie mówcie :gwizdanie: teraz wszystko jest czarne, plexa kolorem dobrana do reszty, tylko tutaj lampa pokazuje wszystkie wady
Bulczas Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Psiknij ramkę radia też na czarno i wróć do poprzedniej opcji. Myślę że będzie lepiej niż z tą plexą :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2011 Panowie ale to co zaznaczyłem to nie jest szpara ;( to krawędź radia Raczej juz nie wróce do poprzedniej ramki tam w rzeczywistości to dopiero były szczeliny
michu93 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 kowi - nie słuchaj ich ramkę zostaw, radio zmień
Michał Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 cyknij jutro fote bez flesza i zobaczymy
Reniu Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Patent fajny ale wizualnie radio pasuje tu jak piącha do nosa
Kowi87 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2011 Patent fajny ale wizualnie radio pasuje tu jak piącha do nosa no wiem własnie gdyby było płaskie no ale jest jakie jest i pewnie nie prędko wyleci
Mathis Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Wyszło całkiem nieźle, tylko radio daj w czerń i będzie elegancko Nie mam w ogóle pojęcia kto wpada na pomysł aby robić takie odpustowe srebrne radia...
Kowi87 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2011 Wyszło całkiem nieźle, tylko radio daj w czerń i będzie elegancko Nie mam w ogóle pojęcia kto wpada na pomysł aby robić takie odpustowe srebrne radia... zostawiłem tylko przyciski srebrne w panelu wszystko co było srebrne jest teraz czarne ale zeby efekt był idealny z tą ramka musiałbym założyc jakieś radio bez uchylnego panelu, bo przy tym musze zostawic minimalne szparki, albo wysunac bardziej radio, bo inaczej panel nie bedzie sie otwierał :gwizdanie: Wiec zostaje tak jak jest, teraz czekam na lampy i odpowiednie żarówki i jakaś sensowna sesja poleci [br]Dopisany: 27 Styczeń 2011, 16:33_________________________________________________była wolna gotówka to i wpadło takie coś Noi pewne problemy po odbiorze :gwizdanie: Rafalekx mnie na mówił "daj mu daj mu" :polew: a na krzyżówce lód całe szczęście nic mu nie urwałem, nawet osłony z alegro zachowane
Rekomendowane odpowiedzi