Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[b5,5 AVF q++] Project B5 S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kowi, pakowałeś może tą antenę triflex ? dobrze Ci to działa bo też się zastanawiałem nad nią ? do tej anteny był chyba potrzebny potrzebny dodatkowy prąd dla wzmacniacza nie ?

• Odpowiedzi 5.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie nic z klapy nie zrywam ma tylko jeden emblemat którego nie ściągne

quattro musi zostać

wlepa klubowa ma być, jest od początku zostanie do końca, ramek klubowych nie chce, niebawem w ogóle wyleci ramka, wlepa mr motors tez z byle powodu sie tam nie znalazła, wiecej wlepek nie będzie, serduszka znane i (nie)lubiane przez wszystkich napewno nie trafia na ten samochód nawet jeśli brzuchem dotknie asfaltu :wink4:

Medik sa tam fabryczne czujniki :good:

a hak to taka moja wizytówka

:dziura:

Opublikowano

Ladna ladna tylko ten hak odczep.

Opublikowano

Ladna ladna tylko ten hak odczep.

Juz dawno bym go odczepił, ale jest za***any zamek i nie idzie kluczyka włozyć :disgust: a odcinać go nie będe, czasem sie przydaje 2-3razy na rok cos tam ciągne :decayed:

Opublikowano

a hak to taka moja wizytówka

:dziura:

fak dat hak!

to przyczep oooo na klape

Opublikowano

Nie bo z d*py wygląda ze znaczkiem, teraz według mnie jest najlepiej, z daleka widać tylko wlepe i błyszczacy emblemacik :wink4:[br]Dopisany: 22 Sierpień 2011, 14:48_________________________________________________Ogr jeszcze tej anteny nie stestowałem, szukam CB jakiegos odpowiedniego w schowek obok kiery :wink4:

Opublikowano

ale prąd jakiś tam musiałeś doprowadzić czy nie ?

Opublikowano

ale prąd jakiś tam musiałeś doprowadzić czy nie ?

nic nie musiałem, trzeba zdemontować słupek C, kable da rade przecisnać pod górnym plastikiem poziomym do swiatełka w bagaju póxniej boczkiem(nie musisz go demontowac również przejdzie na sposób :wink4: kabel FM do radia ciagniesz, a kabel CB gdzie uważasz :wink4: ori antene przy demontazu uszkodziłem :wallbash:

Opublikowano

a ori kabel FM nie podejdzie ?

Opublikowano

a ori kabel FM nie podejdzie ?

pewnie by podszedł, ale antenka ma na stałe złączone kable, wiec trzeba by "pruć" :gwizdanie: wiesz ja wykorzystałem moment jak auto było całe rozebrane, to był to ideanly moment na połozenie instalki. W fabrycznej antence jest wzmacniacz sygnałowy na zakończeniu kabla, czyli przy antenie, musiałbyś z niego wydostać kabel :wink4:

Opublikowano

będę ściągał podsufitkę i boczki dlatego pytam ;-)

Opublikowano

będę ściągał podsufitkę i boczki dlatego pytam ;-)

Kolega ma tą antenke pod harrymII w busie to mówi że daje rade do 5km mu łapie troche gorzej z FM w terenach zalesionych, ale cos za cos zapominasz o demontazu anteny co postój :good: jest o jakieś 5cm dłuższa od fabrycznej i bardzo elastyczna :wink4: jak kupie radio to zdam relacje :wink4:

Opublikowano

ja mam CB zamontowane na stałe - tylko antenę z bagażnika wyciągam na dach więc jakoś mi to bardzo nie przeszkadza. Aktualnie antenę też mam mała - 45cm i mi wystarcza w zupełności. Tak czy inaczej daj znać jak to się sprawuje.

Opublikowano

ja mam CB zamontowane na stałe - tylko antenę z bagażnika wyciągam na dach więc jakoś mi to bardzo nie przeszkadza.

no wałsnie to mi bardzo przeszkadzało, bo często nie chciało mi sie anteny poprostu wyciągać :gwizdanie:

Opublikowano

łojezu ;-) :polew:

Opublikowano

A tym czasem :naughty:

rozprka.jpg

Opublikowano

hehe, dobry mod ;-) polecam ;-) bardzo fajnie mi się sprawdził w lubelskim ;-) jest tam kupa dróg przez lasy to można trochę szybciej i lepiej ścinać zakręty ;-)

Opublikowano

Kowi, jak wsadzisz rozpóre to daj znac jak ją wsadziłes, bo mi nie chce zbytnio wejść, obciera o przewody od klimy :gwizdanie:

Opublikowano

Kowi, jak wsadzisz rozpóre to daj znac jak ją wsadziłes, bo mi nie chce zbytnio wejść, obciera o przewody od klimy :gwizdanie:

musisz lekko odgiąć te przewody, ale to ryzykowna sprawa bo alu to alu :gwizdanie:

Opublikowano

lekko odegniesz i pójdzie ;-)