MaxsteRR Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Jakie ładne progi dostałeś Te wewnętrzne też dostałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Jakie ładne progi dostałeś Te wewnętrzne też dostałeś? Weź poszedłem na "kompletne":facepalm: okazało sie że jego komplet to chodzi że prawa i lewa nakładka:facepalm: listwy progowe wenętrze miał ale dodtakowo cos tam sobie cenił to hu z tym:whistling: ale ryski żadnej nie ma, mocowania mam, tylko kleju do szyb nie mam:facepalm: listwy od A4 podetne, a te szaro-zielone sprzedam:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Ile chciał za te wewnętrzne? i PW masz ale mogę w sumie tu... jakie śruby i pierścienie centrujące pod merce brałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 A nawet nie pytałem bo według mnie za dużo i tak chciał Po docieciu poliftowych tez jest ładnie Jutro moge Ci sprawdzić, bo nie pamietam jakiej to długosci było, a pierscienie... tez nie pamietam:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejf Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Kowi, jakiej masz średnicy dolot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Kowi, jakiej masz średnicy dolot? Fi51 zewnetrzna, grubosc ścianki 1,5mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Ja już w sumie zamówiłem, więc nie trzeba Wziąłem dłuższe, bo zawsze łatwiej skrócić lub dać pod dystans pierścienie mam 66,6 tylko zastanawia mnie dlaczego są tylko z redukcją na 57,1 i na żadne inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Ja to u wulkanizatora przymierzałem, ale wymiarów nie pamietam, jutro jak sie przypomnisz to wparuje do garazu z suwmiarką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Dobra czas uaktualnićLusterko od angola załozone http://i1246.photobucket.com/albums/gg604/Kowi87/Forum A4/lustro3.jpg Kowi, wrzuć ramke grilla w black, aż sama się prosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 ramka zostaje jak jest, nie podoba mi sie czarna w moim kolorku:whistling: ---------- Post dopisany at 00:39 ---------- Poprzedni post napisany at 00:39 ---------- Co myslicie o takim spojlerku od cupry maźnietym pod kolor auta:eusathink: ---------- Post dopisany at 00:42 ---------- Poprzedni post napisany at 00:39 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 wg mnie średnio ta dokładka... Rieger style sie trochę robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejf Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Kowi, jakiej masz średnicy dolot? Fi51 zewnetrzna, grubosc ścianki 1,5mm Aha, czyli standard, spoko. U mnie ze względu na trochę większe doładowanie będzie fi 57, grubosc też 1,5mm. Cooler 230x550x65 - wyloty teraz wszystkie mają 63mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 kowi ładuj grill od rsa ---------- Post dopisany at 12:15 ---------- Poprzedni post napisany at 12:15 ---------- i znaczek audi w kolor nadwozia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 99% wygląd polifta mam w planie, nie interesuja mnie zderzaki od esek grile od rsów, liczniki od esów floresów:banan: jedynie czego mi brakowąło w tym nadwoziu to progów, bo seryjne sa fatalne:facepalm: jeśli trafi sie do końca kwietnia lip cupra to biore, jak nie to przepadnie znaczek zostaje taki jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 99% wygląd polifta mam w planie, nie interesuja mnie zderzaki od esek grile od rsów, liczniki od esów floresów:banan: jedynie czego mi brakowąło w tym nadwoziu do progów, bo seryjne sa fatalne:facepalm: jeśli trafi sie do końca kwietnia lip cupra to biore, jak nie to przepadnieznaczek zostaje taki jak jest bardzo dobre podejście:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 z tymi progami to już bedzie całkowicie malyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Pokaż te progi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Niebawem:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Professor Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Nice car you have here!!! You are the responsable for my coming to your forum!!! Keep the good work!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Nice car you have here!!! You are the responsable for my coming to your forum!!! Keep the good work!!! Thanks Amigo:friends: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi