mrogal Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 mrogal nie za ciasny ten garaż ?gdzie bańki bimberowe postawisz ? a klawisze i akordeon ? spoko wsio wymierzone, troche maly ale trza se radzic z tym co sie ma, dla mnie mega git jest bo pod domem mam go i w fajnym zaułku mozna libacje grillacje robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertjudi Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 mrogal nie za ciasny ten garaż ?gdzie bańki bimberowe postawisz ? a klawisze i akordeon ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasza Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 multifunkcja działa czy poległeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 multifunkcja działa czy poległeś ? A ile to roboty? Mrogal nigdy nie polegnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Mrogal, masz jakieś zdjęcie ogarniające te dekory ? Chciałęm pokazać innym niewiernym hehe ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Skąd taki pomysł na takie dekory? i Skąd wziąłeś takie coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 To raczej rozmylsania przy whisky ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 z klubu AA:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 To raczej rozmylsania przy whisky ;-) no dobra dobra ja wiem ale skąd takie coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 ponoć już niedostepne :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 ponoć już niedostepne :/ kowi ma foty wnetrza bo cos robil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 ponoć już niedostepne :/ kowi ma foty wnetrza bo cos robil spoko, pewnie wrzuci później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Pisałem do tej firmy z której mrogal to miał. Nie mają i nie będą mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 z ryjem Andrzejem87 i juz na miejscu zlotu A5A alkolikkon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_23 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 kurde co patrzę na klapę USA to mi szczena opada całość z lampami robi mega robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 a kto kierofco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Horonszy! Napaćkane z japca kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Nawet to wygląda:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Pisałem do tej firmy z której mrogal to miał. Nie mają i nie będą mieć Ja pisałem do sick-stickers.pl i mają tyle roboty że nie mają czasu na robienie rzeczy na zamówienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertjudi Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 A ma ktoś w końcu foty tego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi