Szuder Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 OK, to weźcie lapa, ja weznę fejsa z CAN. ja niestety nie mam laptoka ;( jak ktoś ma, nie zabierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harylog Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 ja mam jak cosik, ale nie mam wejscia na COM-a no i nie mam zainstalowanego żadnego softu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aramis Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 A ja mam komplet i jeszcze fejs do gazu Sirocco, ale nic pewnego czy będę na zlocie. Jak się wyrwę to zabiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun0 Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 ja mam jak cosik, ale nie mam wejscia na COM-a no i nie mam zainstalowanego żadnego softu ;-) A czy ja coś wspominałem o porcie COM. Fejs USB i resztę będę miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 ja mam jak cosik, ale nie mam wejscia na COM-a no i nie mam zainstalowanego żadnego softu ;-) A czy ja coś wspominałem o porcie COM. Fejs USB i resztę będę miał. czyli juz komplet mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harylog Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 ok, to jesli sie pojawie (bardzo duze prawdopodobienstwo) to wezme ze soba lapka, tylko jest jeden problem ;-) wytrzymuje max 2h i to przy dobrych wiatrach. tak wiec ewentualnie niech ktos inny wezmie tez. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 eee noo szogun0, to jednak kupiłeś ??? No nie mów, parę dni po ślubie i takie luzy panie masz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elmo Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 i nie zdążyłem zrobic wydechu ani visko ani oponek kupi , nie było kiedy ale przyjade:-) a wezme przetwornice :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 czyli jak mam rozumieć, to spot jest na podpromiu o godz. 15.00- tak?! Duże prawdopodobieństwo, że się pojawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawu Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Narazie ze względu na brak czasu nie udzielam się często na forum ale na spocie się pojawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTom3k Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Hmm...z wypowiedzi wynika ze duzo ludzi przyjedzie...moze i ja bym sie wybral ... jak bedzie ladna pogoda to pewnie wpadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun0 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 eee noo szogun0, to jednak kupiłeś ??? No nie mów, parę dni po ślubie i takie luzy panie masz ? A pewnie, że mam. Mam bardzo dobrą żonkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 jak bedzie ladna pogoda to pewnie wpadne zapowiadają ładną pogodę... ok 14 stopni... więc przyjeżdzaj... szykuje się duży spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 27 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Siemka, Czyżby dzisiaj (27.10) jest spocik w Rzeszowie na Podpromiu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harylog Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Mała foto-relacja ze spotkania :-) http://hary.fotosik.pl/albumy/299095.html W razie problemów lub chęci otrzymania któregoś zdjęcia w lepszej rozdzielczości, pisać prosze na PW. pozdro p.s. Jakimś cudem zdjęcia są w odwróconej kolejności, ale nie sądzę żeby to był jakikolwiek problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 brawo "harylog" sa pierwsze zdjecia z tego spota pierwsze i pewnie jedyne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elmo Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 mamy jeszcze dwa filmiki :-) ale za mało zeby cos z nich skleić, a następnym razem ci co sie zapowiedzieli a ich nie było stawiają bro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 i jak szogun ? przebiegi posprawdzałeś u kolegów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 i po spocie... dzięki wszystkim za przybycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTom3k Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Widze ze niezbyt duzo was tam bylo ;/ i szuder czemu twojej bryki ne ma na fotkach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi