rafalx11 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Oj to chyba nie to , oni się nazywają " MEGA SERVICE " . Pracuje właśnie w starym pomie i sporooooooooo juz o nich słyszałem . Chodzą pogłoski że jadąc na wymianę opon to zapomna koła przykręcić
Dawid0 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Oj to chyba nie to , oni się nazywają " MEGA SERVICE " . Pracuje właśnie w starym pomie i sporooooooooo juz o nich słyszałem . Chodzą pogłoski że jadąc na wymianę opon to zapomna koła przykręcić ahhah POM to najgorszy serwis w Sanoku !!!! a ich firma nazwa sie MEGA SERVICE :-) a ja ci poleciłem MAXI SERVICE w Manastercu :-)
rafalx11 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Ja wiem czy powiedzenie Servis to nie za dużo ale mniejsza z nimi dziś tam będę dzwonił i mam nadzieje ze będzie miał czas i faktycznie zrobi .
Dawid0 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Ja wiem czy powiedzenie Servis to nie za dużo ale mniejsza z nimi dziś tam będę dzwonił i mam nadzieje ze będzie miał czas i faktycznie zrobi . jak nie zrobi to sam to zrobie, tylko ja musisz mieć PIN nowego licznika, bo mam tylko vag'a
DROOL Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Witam. Moze nie byłem najaktywiniejszy na forum taka praca (przy autostradzie) dzis musze odejsc z klubu bo audi w nocy zniknelo i tego uczucia koledzy nie zycze nikomu
wrclaguna Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 no to ladnie skad ukradli ? daj info na forum znaki szczegolne itd. jest taki Dzial
mech15 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Witam. Moze nie byłem najaktywiniejszy na forum taka praca (przy autostradzie) dzis musze odejsc z klubu bo audi w nocy zniknelo i tego uczucia koledzy nie zycze nikomu ale siara kolego, współczuję ci
sharg Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Witam. Moze nie byłem najaktywiniejszy na forum taka praca (przy autostradzie) dzis musze odejsc z klubu bo audi w nocy zniknelo i tego uczucia koledzy nie zycze nikomu Za kradziez powinni obcinac rece.Napisz cos blizej: gdzie, kiedy, jak. Dawno kupiles? Dorabiales ostatnio kluczyki? Kupiles z kompletem kluczy?
GM Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 dzis musze odejsc z klubu bo audi w nocy zniknelo i tego uczucia koledzy nie zycze nikomu :shocked: ;( z tego powodu z klubu odchodzić nie musisz , wręcz przeciwnie Wierzę że ...ujowe uczucie przyjść i nie zastać swojego auta w miejscu gdzie się go zaparkowało , oby jak najmniej takich sytuacji. miałeś AC/KR ?
DROOL Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 kurde dzieki za pozytywne mysli co do niektorych pytan to: ukradli z ogrodzenia domu w Ropczycach raczej auto bylo obserwowane wypchali z ogrodu odpalili bo sasia slyszal silnik ok.01:30,klucz dorabialem ale nie wiem co o tym myslec bo w ropczycach ostatnio kilka somochodow zginelo i cieno to wszystko wygladalo jeszcze raz dzieki za slowa pocieszenia
skalarx Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 może ten złomiarz na wlocie do ropczyc dorabia :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 08:53_________________________________________________http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110421/MIELEC/639232874
bracus Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 jak to nie było jakieś spawane z 4 gówno...to chłopak na tym łuku musiał mieć 150+ nic nie piszą o pasażerach vw
miro_x Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Dziwne że sie tak równo na dwie części rozleciał . Może było tak jak piszesz Klaudiusz. Inna sprawa to wąska droga a młody zap.. jak na wyścigu F1.
wrclaguna Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 slawqu kiedy nastepny Spot ......no i Grill na pewno cieplo juz bedzie
Tygrysiczka Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 http://www.geekweek.pl/audi-a7-z-papieru/325188/
Michal90 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 http://www.geekweek.pl/audi-a7-z-papieru/325188/ Ja też chce taki modelik do złożenia
bazam Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Chłopaki WESOŁYCH, RADOSNYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT Wam życzę no i mokrych :drunk:
slimaczek89rz Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 a no wesołych wesołych Panowie... kto by mi vaga podpiął?
Dawid0 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 a no wesołych wesołych Panowie... kto by mi vaga podpiął? Wesołych Świąt Wszystkim ja ci mogę podpiąc ale dopiero w piątek
slaweq Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 slawqu kiedy nastepny Spot ......no i Grill na pewno cieplo juz bedzie Napisałem na pierwszej stronie ze spot 1-go maja bo teraz święta wypadły . Moze wtedy grilla bo powinno być ciepło
Rekomendowane odpowiedzi