Andrzej07 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Witam. Ja tam rzadnych plaków-srk..w nie używam woda z płynem ściera przecieram i jest si:kox: co najważniejsze nic się nie klei i kurz tak nie siada:yeee:
makovic Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Czy są jakieś ciekawe alternatywy dla PB? Plaki mnie nie interesują. Szukam czegoś w dobrej cenie ale jakość też jest ważna. Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
cptolgierd Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Co wybrać PB Natural Look czy Nielsen Finesse ?? Zamawiając w sklepie zapytaj się czy sprzedawca nie może Ci odlać 50/100ml tego drugiego, często do testów dostajemy jakieś próbki/gratisy itp. Mi bardzo Finesse się podoba, ale zapachowo jednak NL wygrywa
Martinor Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Ja używam MEGUIARS SUPREME SHINE PROTECTANT, bardzo fajny środek...
koziol1006 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Dla mnie PB przereklamowany kupilem i swieci sie jak nie powiem co , sonax extreme mat daje moim zdaniem super efekt ale zastanawialem sie nad megsem interior protectant uzywal ktos cos moze powiedziec? Moze ktos chce zamienic za praktycznie cala flache PB natural look
miki Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Dla mnie PB przereklamowany kupilem i swieci sie jak nie powiem co To znaczy że nie dostosowałeś się do instrukcji aplikacji... Tapnięte z SGS III
johnybravo Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Pb Nl , bardzo dobry , jak za mocno swieci to fibra przetrzeć.
sector Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Plak to syf i lep na kurz - Pamiętam jak oddałem auto do sevisu (zleciłem im gruntowny servis ) , no i chłopaki chcieli błysnąć więc postarali się aby środek wyglancować . Wszystko by było OK gdyby na końcu nieobsmarowali mi tym tłustym srakiem kokpit , Myślałem że ich zamorduje . Dziwowali dlaczego mi się nie podoba - starałem się tylko robić dobrą minę ,ale było ciężko to strawić . Tak na szybko wyczyścić wew.auto - to może warto kupić te chusteczki do kokpitu.
alcarve Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Pytanie czy kokpit ma mieć naturalny połysk czy ma się błyszczeć. Jeżeli ma mieć naturalny to polecam Natural Shine Protectant a jeżeli wysoki połysk to Supreme Shine Protectant lub Ultimate Protectant firmy Meguiar's
spin444 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Dotychczas używałem plaka i innych podobnych środków ;/ ale zakupiłem PB Natural Look ostatnio testowałem i moim zdaniem bardzo dobry środek trzeba wytestować i samemu zobaczyć różnice , kupiłem większe opakowanie bo taniej wychodzi
alcarve Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 wiesz, nawet nie wypada porównywać środków z segmentu premium do środków z segmentu "budżetowych"
cabanmat Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Panowie nie sprecyzowałem mojego pytania... Szukam czegoś w tanich pieniądzach... przypuśćmy do 20zł. Do tej pory używałem niemieckich ściereczek do kokpitów z Lidla za 10zł i byłem zadowolony. Chodzi mi aby natłuścił plastiki i spoko
czaki22 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 ja plakiem raz w roku, ale matowy, nie nabłyszczający i wszystko pięknie wygląda
DiAMOND Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Poorboys Natural Look jaki ma zapach oraz czy nadaje się do czyszczenia szybek (małe ryski) zegarów?
turzol Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Poorboys Natural Look jaki ma zapach oraz czy nadaje się do czyszczenia szybek (małe ryski) zegarów? zapach migdałów, nie nadaje się do czyszczenia czegokolwiek to typowy dressing (odżywka) do elementów z tworzyw sztucznych
Raf_kk Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Kupiłem ostatnio nielsena finesse...wydajny,przyjemny zapach...zostawia półmat.
DiAMOND Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Poorboys Natural Look jaki ma zapach oraz czy nadaje się do czyszczenia szybek (małe ryski) zegarów? zapach migdałów, nie nadaje się do czyszczenia czegokolwiek to typowy dressing (odżywka) do elementów z tworzyw sztucznych Ok, jak długo otrzymuje się efekt po Poorboys Natural Look i czy siada na nim kurz?
cptolgierd Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Kurz nie siada, przynajmniej nie tak jak w przypadku Plaka, efekt jest świecący, nie taki mocny jak po Plaku, ale przetarcie mikrofibrą po aplikacji NL daje satynę/mat
Rekomendowane odpowiedzi