Arkadiush Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 http://img850.imageshack.us/img850/4338/ymtx.jpghttp://img32.imageshack.us/img32/3046/z1xw.jpg Widać ze na zdjęciu nawet jestem;) ...... nacpane z kanału gdzie wódka się leje...... Przecież to było grupowe, więc jak miało Cię tam nie być...? Gwerty się tylko nie załapał, bo pojechał z moją żoną po manele do mnie do domu. Chodzi o drugie zdjęcie ...... nacpane z kanału gdzie wódka się leje...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 http://img850.imageshack.us/img850/4338/ymtx.jpghttp://img32.imageshack.us/img32/3046/z1xw.jpg Widać ze na zdjęciu nawet jestem;) ...... nacpane z kanału gdzie wódka się leje...... Przecież to było grupowe, więc jak miało Cię tam nie być...? Gwerty się tylko nie załapał, bo pojechał z moją żoną po manele do mnie do domu. musieliście foto grupowe robić jak po vódkę pojechałem:doh: a ja byłem tam gdzie król chodzi pieszo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 ale misiek na komisariacie całkiem ok, spojrzał na zegarek i powiedział że o tej godzinie nic już nie będzie w oddechu (nie wiedząc do kiedy kto pił) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Też się na zdjęcie nie załapałem Zaczynam ogarniać zaraz z fotkami ---------- Post dopisany at 16:47 ---------- Poprzedni post napisany at 16:47 ---------- A Mefju do domu jak zwykle z przygodami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Dojechałem bez dowodu i z mandatem ale dojechałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Dojechałem bez dowodu i z mandatem ale dojechałem z kowim mam pauze przed radomiem bo ja juz zaczynam plywac od lewej do prawej . ryju za co dowod polecial ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek28 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Z co dowód? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Bylo elegancko tylko do domu jeszcze daleko omg wysłane snickersem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Dojechałem bez dowodu i z mandatem ale dojechałem z kowim mam pauze przed radomiem bo ja juz zaczynam plywac od lewej do prawej . ryju za co dowod polecial ? Za hidy Gość podchodzi i pierwszy tekst do mnie "Co z Ostrowa jedziesz?" To był znajomy od Dudsa a bardziej kuzyna Piotra. Gdzieś tam foty widział i skojarzył fakty. Ty tam Marcin spokojnie bo kawał drogi masz tam jeszcze do przelecenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek28 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Bylo elegancko tylko do domu jeszcze daleko omgwysłane snickersem za***iście było.Teraz wszystko ze mnie schodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 A po za tym to Kowi dzięki że statywu nie oddałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 wróciliśmy... spalanie Puga 6,8 l na trasie gazuuuu :decayed: Duds.... ciekawe czy Monika G. mówiła Ci że jest moją sąsiadką..... bo ja byłem tak porobiony, że nie zjarzyłem że to Ona ps. dzięki za za***isty zlot..... mam nadzieje, że to nie ostatni Ostrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Regenerujmy watroby, bo trzeba nastepny taki zlocik zrobic Kaju swietnie wszystko ogarnal:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raymax Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Ja z tego miejsca chcę podziękować wszystkim, było za***iście Szkoda, że źle ogarnąłem godzinę i na ostatnią chwile pakowałem rzeczy zamiast siedzieć pod namiotem na podsumowaniu ale Duds zdał mi częściowo relacje Gdyby nie sinica i pogoda dzisiaj to byłoby już w ogóle bombowo nawet wliczając w to misiaków To kiedy następny taki zlocik? Dużo czasu na rezanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Dojechałem bez dowodu i z mandatem ale dojechałem A ile to roboty Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 My też już w domu, dzięki jeszcze raz. Całą drogę wspominaliśmy wydarzenia z wieczoru:naughty:Mefju:krol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Dojechałem bez dowodu i z mandatem ale dojechałem A ile to roboty Sent from my iPhone 5 using Tapatalk ---------- Post dopisany at 18:23 ---------- Poprzedni post napisany at 18:21 ---------- My też już w domu, dzięki jeszcze raz.Całą drogę wspominaliśmy wydarzenia z wieczoru:naughty:Mefju:krol: Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Wszystko to c**j. Pamiętacie z piątku na sobote u mnie, jak Mefju spał w furze, a czorny sroł w kszokach i potem bez gaci przejechał Mefjowi po masce? Poszedłem ogarnąć trochę to pobojowisko, pacze a tam czornego gacie :polew: potem zarzuce fotą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Oraganizacja i kulturka na wielkim poziomie, mile towarzystwo, oby jak najwięcej takich imprez . pozdro dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 wróciliśmy... spalanie Puga 6,8 l na trasie gazuuuu :decayed:Duds.... ciekawe czy Monika G. mówiła Ci że jest moją sąsiadką..... bo ja byłem tak porobiony, że nie zjarzyłem że to Ona ps. dzięki za za***isty zlot..... mam nadzieje, że to nie ostatni Ostrów Tomek podziękowania dla Ciebie za klucz :wink:przyda się na pewno. P.S. ---> Oświadczyłeś się w końcu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi