Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

AUDI A5 8T 2.0T Quattro USA ---> S5 body / V10 T :) Aktualnie body RS5 FL!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś już próbował odpalić V10 przed Tobą? Mam wrażenie że gdzieś czytałem że się nie udało... chlopaki ze Sportsmile moze?

Opublikowano

Respect Nosb:slina: Koła pasują idealnie, czekam aż zaryczy V10:kox:

Opublikowano
Ktoś już próbował odpalić V10 przed Tobą? Mam wrażenie że gdzieś czytałem że się nie udało... chlopaki ze Sportsmile moze?

Wsadzili do B5 i odpalili:wink:

Opublikowano

Wsadzili do B5 i odpalili:wink:

Zmiescilo sie do budy B5... niezle :) No to w razie czego, jest kogo podpytać jakby były problemy :P

Opublikowano

Nie zmiescilo sie , przesuwali sciane grodziowa , ale sie dalo :decayed:

Opublikowano
Nie zmiescilo sie , przesuwali sciane grodziowa , ale sie dalo :decayed:

o ile dobrze pamietam, to nie przesuwali grodzi... ciete tam bylo, ale silnik zmiescil sie pomiedzy grodz, a pas.

Opublikowano

Jeżeli auto ma jeździć tylko na wprost to V10 jak najbardziej ok:good:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

dlaczego tylko na wprost? skoro RS6 jeżdżą normalnie, to czemu A5 ma nie jeździć? to nie jest auto budowane na tor, tylko do normalnej jazdy.

Opublikowano

Tu się akurat zgodzę, z air ridem to tylko na wprost, nigdy temu nie zaufasz w 100% żeby wejść w zakręŧ przy 150kmh:hi:

Opublikowano
  • Autor

To nie ma byc łatwizna i prosty przeszczep :) Ma miec pod maska cos czego nie ma w innych tych autach i z potencjalem :) A to wlasnie nakazuje v10T :D Moglem wpakowac 4,2 z RS5 np i co ? Silnik jak w rs5 , 450 koni byle jakie ... e pier$ole wole powalczyc i miec cos z jajem :wink: Odpalili ale nie jezdzi :whistling: Dla mnie to moze wogole nie skrecac : jakbym chcial popierdalac po winklach to bym kupil Evo albo impreze. Jak chcecie to wolajcie na mnie mistrz prostej . Nie uznaje sie za dobrego kierowce , nie wykorzystuje auta do granic i nie mam zamiaru tego zmieniac, po prostu wieksza frajde sprawia mi dlubanie , nietuzinkowosc i łamigłowki :)

Co do aira , v10 itp : na ten sezon mam TDI wiec jeden ciul co tam bedzie za fela i zawias. Jak wpadnie V10 prawdopodobnie pojdzie w strone " normalnego" kola i zawieszenia proste.

Kilka fot daje. Zrobie jakies konkretne jak sie troche obrobie z zalegla robota i umowie z kumplem na focenie :)

P1080026.jpg

P1080028.jpg

P1080030.jpg

P1080031.jpg

P1080032.jpg

P1080035.jpg

P1080036.jpg

P1080041.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie wygląda obłędnie :kox: nie ma sie co czepiać na siłe

Opublikowano

A czemu kolor prawych drzwi nie zgadza się z resztą auta?

:bag:

Opublikowano
  • Autor

Bo nie byly wyprane w perwolu :whistling:

A serio to na zywca nic nie widac jednak na foto sa faktycznie jakby minimalnie jasniejsze. Chetnie spytam o to lakiernika bo sku$wiel wzial kupe siana a malowanie jest spieprzone :wallbash:

Opublikowano

Po perwollu widzę, że fele są - wyszły zacnie, ale na drzwi trochę Vanisha musisz ten tego... Jak coś to w sobotę na powrocie do Polski mogę w rajchu wstąpić i Ci wziąć butelkJe :decayed:

Fura miód :slina:

Opublikowano

ale bida.. masz jasną podsufitkę.. :thumbdown:

:decayed:

Opublikowano

dlaczego tylko na wprost? skoro RS6 jeżdżą normalnie, to czemu A5 ma nie jeździć? to nie jest auto budowane na tor, tylko do normalnej jazdy.

No bo silnik w tym wypadku będzie pewnie jeszcze mocniej wystawał za przednią oś niż w RS6 C6:decayed:Chyba że Nosb go jakoś inaczej upchnie:naughty: Chociaż na racingforum pisali że jak na v10 jest dosyć kompaktowy:wink:

Opublikowano

No bo silnik w tym wypadku będzie pewnie jeszcze mocniej wystawał za przednią oś niż w RS6 C6:decayed:Chyba że Nosb go jakoś inaczej upchnie:naughty: Chociaż na racingforum pisali że jak na v10 jest dosyć kompaktowy:wink:

widzialem kiedys na zywo ten silnik luzem w Sportmile, jest mega kompaktowy, wielkosc porownywalna do zwyklego V8.

Opublikowano

KOSA! Dużo rzeźby z mordą od FL ? Pas i błotniki zostają stare ?

Opublikowano
  • Autor

Silnik bedzie wystawal tak samo jak w rs6 a jak pokombinuje to go deko cofne bo jest gdzie chyba ze gra nie bedzie warta swieczki ... Silnik np R4 FSI czy TDI ma rozrzad z przodu co automatycznie go deko wypycha a buh ma z tylu landuchy i generalnie wystaje do przodu kilka cm wiecej niz R4. Jak mowie mozliwe ze uda sie go wepchnac deko glebiej w komore ale to wyjdzie przy przymiarkach za jakis czas.

Do mordy FL potrzebna maska , zderzak , lampy , mocowania lamp i klipsy blotnika na dole , blotniki przed FL sa takie same, zrobilem na pasie przed FL ale deko nie bangla wiec ciul wie czy moze zostac czy tez do zmiany.

Sufitka wcale nie jest jasna : jest mocno brudna :)

co do air ride : w moim aucie jest mocno sztywno , jest sporo sztywniej niz mialem w bialasie ( a amory sa te same ) wiec nabita poduszka wcale nie jest bardziej miekka niz sprezyna.