afroo. Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Opublikowano 9 Marca 2018 52 minuty temu, hejneken napisał: Gówno prawda, sry afroo za offtop. Mam u siebie ledy w drl/postojówkach z wbudowanymi rezystorami i nic się nie grzeje... Ile osób, tyle opinii. Trafiłeś na dobrej jakości produkt i też fajnie. Niestety jednemu bangla bez problemów, innemu padają moduły i wytapiają się gniazda. Osobiście po rozmowie z tomnikiem poszedłem w led drl z dedykowanym kasownikiem, a postoje od tomnika bez błędu i problemów z grzaniem świecą już 3 lata i nie ma potrzeby szukania alternatywy. 8 godzin temu, KoJ@K napisał: Ale jesteś menda zdeś odmalowany,ogarnięty ? Zderzak i grill jak nówka. Halogeny tylko zostały stare i trzeba pomyśleć nad nowymi za jakiś czas, teraz ich nie ruszam. Wstępnie w sobotę będzie dalej grzebane to może umyję i pokażę coś wiencyj.
black4 Opublikowano 9 Marca 2018 Opublikowano 9 Marca 2018 (edytowane) Krystian, to, że akurat miałeś fart i trafiłeś na niezłe led drl , które nie powypalały Ci gniazd to nie jest powód, żebyś innym z "gówno prawdą" wyjeżdżał. Pozdrawiam Edytowane 9 Marca 2018 przez black4
afroo. Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Opublikowano 10 Marca 2018 Wystarczy Panowie. Każdy wyraził własne zdanie i jeśli macie jeszcze coś sobie do wyjaśnienia to proszę u siebie na pw. Dzięki.
black4 Opublikowano 10 Marca 2018 Opublikowano 10 Marca 2018 Jasne, mam nadzieję, że polecony zestaw posłuży klubowiczom jak najdłużej, Pozdrawiam
Norbas Opublikowano 10 Marca 2018 Opublikowano 10 Marca 2018 @afroo. masz jesZcse te lusterko fotochrom do sprzedania ?
afroo. Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Opublikowano 10 Marca 2018 7 godzin temu, Norbas napisał: @afroo. masz jesZcse te lusterko fotochrom do sprzedania ? Poszło pw.
afroo. Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Opublikowano 10 Marca 2018 (edytowane) Walki ciąg dalszy. Edytowane 26 Sierpnia 2020 przez afroo.
muunv Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 Walki ciąg dalszy. Jak ja Ci zazdroszcze tej dziury w dachu... Ehh Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
niwet Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 2 godziny temu, muunv napisał: Jak ja Ci zazdroszcze tej dziury w dachu... Ehh Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Zawsze możesz sobie wyciąć Ładnie temat idzie do przodu
black4 Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 Witajcie, Nooo ładnie idziesz Afroo! Wymiana podsufitki w sedanie nie taka prosta sprawa... Zwłaszcza jak się chce zachować ją niepołamaną itp... Będzie świetnie! BTW. Puść pls news'y z pola walki Pozdrawiam
afroo. Opublikowano 11 Marca 2018 Autor Opublikowano 11 Marca 2018 (edytowane) W dniu 11.03.2018 o 09:08, muunv napisał: Jak ja Ci zazdroszcze tej dziury w dachu... Ehh No nie powiem, fajna jest, też mi się podoba. W dniu 11.03.2018 o 12:09, black4 napisał: Wymiana podsufitki w sedanie nie taka prosta sprawa... Zwłaszcza jak się chce zachować ją niepołamaną itp... No coś Ty. Mniejsza powierzchnia niż w avancie, w dodatku z szybrem jest łatwiejsza do manewrowania i idzie gładko. rozbieranie całości w godzinę. Składanie do kupy ze zwalaniem szybra i wymianą przesłony to już kilka dobrych godzin jak chce się mieć dobrze spasowane wnętrze. Cierpliwość wskazana. Ale trudności wiele nie sprawia. Sufit na miejscu. Pakiet światło pod słonecznikami + ambiente w lampce przedniej. Wnętrze w 90% gotowe. Zostało upolować Recaro. Łapcie brudasa z ciemnymi lampami bo nie dacie mi żyć. Edytowane 26 Sierpnia 2020 przez afroo.
black4 Opublikowano 12 Marca 2018 Opublikowano 12 Marca 2018 Witam, Ładna robota! Miałem na myśli, że w avancie łatwiej przez badażnik sufit włazi Fakt z szyberkiem łatwiej manewrować. Lepiej dłużej i porządnie niż potem miałoby coś trzeszceć itp. Łatwiej idzie jak druga osoba może pomóc. BTW. Kierkę masz świetną No i lampy klasa! BYW2. Recaro bajka ale w półskórze Pozdrawiam
afroo. Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2018 (edytowane) Brudas na matrycy telefonu. Edytowane 26 Sierpnia 2020 przez afroo. 2
shakal Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Jest kocur [emoji74]Wysłane z iPhone
KoJ@K Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Nareszcie mamy okazje zobaczyc lampy na aucie, juhuuu ładny pyszczek, jedynie ramkę gryla bym tu na czarno yebnął.
afroo. Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Póki co zostaje pakiet chrom. Jeśli będę kiedyś coś z tym robił to raczej wszystkie chromy pójdą w piano black jak u Ciebie np.
Onyks Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Dziwi mnie, że większość klubowiczow chromy zastępuje czernią... Dla mnie wygląd auta na tym traci i na Twoim miejscu nic bym nie zmieniał. Jest idealnie
afroo. Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Też mi się widzi dlatego zostaje chrom. A JEŚLI kiedykolwiek bym coś z tym tematem robił to tylko oklejanie w piano black, bez ingerencji w wymianę ramek. Tak, żeby można było bez większej rzeźby powrócić do poprzedniego stanu. Samo oklejenie raczej nie tyle ze względu na sam chrom, ale ze względu na słaby stan ramek wokół drzwi. Jak wiadomo ten chrom po tylu latach wygląda z daleka ok ale z bliska już nie za przyjemnie. 1
Rekomendowane odpowiedzi