Gość harry19-19 Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 ojj Chłopaki , kolego Łega , jak chcesz to zrób sam nikt Ci inny nie zabroni , a jak zrobisz jeden jedyny błąd z folii to będziesz miał pęcherzyki lub inne sprawy ,no więc powodzenia
Sitek77 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 ojj Chłopaki , kolego Łega , jak chcesz to zrób sam nikt Ci inny nie zabroni , a jak zrobisz jeden jedyny błąd z folii to będziesz miał pęcherzyki lub inne sprawy ,no więc powodzenia Powietrze z czasem wyjdzie ale jak mu paprochów naleci to bedzie profi ;-)
powaguspisz Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Witam Panowie Odgrzewam temacik. Chcę u siebie przyciemnić szybki w Avancie tylne, bez przednich bocznych. Kogoś polecićie z Podlaskiego, Białystok okolice, ewentualnie gdzieś nie daleko jechać że by za dzień to zrobić w jakiejśc w miarę sensownej cenie.
Gość Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Mnie wyszło 450pln za przyciemnienie wszystkich szyb przod tez musi być troche przyciemniony : cały tył: 20%, przod 50%
nitroo Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Przód wcale nie musi i nawet nie powinien być przyciemniony.
tracer123 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 ktoś poleci kogoś w lubelskim/podkarpackim kto dobrze wykona robotę bez wyciągania szyb? zamość lublin lub ewentualnie okolice rzeszowa. przód musi mieć przepuszczalność na poziomie 75%?
nitroo Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 przód musi mieć przepuszczalność na poziomie 75%? Przód już teraz ma maksymalnie dopuszczoną do ruchu przepuszczalność. Jakakolwiek ingerencja powoduje utratę dowodu.
tracer123 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 przód musi mieć przepuszczalność na poziomie 75%? Przód już teraz ma maksymalnie dopuszczoną do ruchu przepuszczalność. Jakakolwiek ingerencja powoduje utratę dowodu. a mi się wydaje ze fabrycznie mam przyciemnione szyby, czyli że mogę stracić dowód? xD absurd. dam lekką ściemę
nitroo Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Masz ściemnione fabrycznie do granic możliwości. Czegoś nie zrozumiałeś? Ściemniaj, to Twoje auto, ale pamiętaj, że to Ty stworzysz niebezpieczeństwo na drodze, jak auta w zbyt ciemnej szybie nie zobaczysz.
tracer123 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) 15 czy 20% ciemniej różnicy nie zrobi, jeśli wcześniej było dozwolone 25% bardziej bym się martwił o osoby które ściemniają na 90% tył i przód tak więc, wracam do pytania. ktoś kogoś poleci w lubelskim/podkarpackim? Edytowane 24 Stycznia 2015 przez tracer123
kris-krzysztof Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 ktoś poleci kogoś w lubelskim/podkarpackim kto dobrze wykona robotę bez wyciągania szyb? zamość lublin lub ewentualnie okolice rzeszowa. przód musi mieć przepuszczalność na poziomie 75%? Miejscowość Rokietnica nr 609190688 Polecam
camillotychy Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Dokładnie, jeżeli ktoś przyciemni przód delikatnie to żeby stracić dowód trzeba trafić na wyjątkowego upierdliwca
lapek85 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Dokładnie, jeżeli ktoś przyciemni przód delikatnie to żeby stracić dowód trzeba trafić na wyjątkowego upierdliwca obyś nie musiał przekonać się na własnej skórze, jak np rozwalisz auto z własnej winy i będziesz chciał naprawić z AC wtedy zobaczysz jak wartość odszkodowania poleci w dół przez Twoją mądrość do przyciemniania przednich szyb
Czaki89 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Ja robiłem u chłopaków z Rokietnicy. Koszt z tego co pamiętam to 250 zł i około 2,5 godziny czekania za 5 szyb. Tylne pasażerów wyciągane były, reszta klejona na aucie. Co do jakości to na razie wszystko się trzyma :P Ja jak robiłem pierwszy przegląd w Polsce mojej A4 B5 sprowadzonej z germani to gość mierzył mi przepustowość przednich szyb bocznych i coś wychodziło 70% , coś mu nie pasowało ale w końcu doszli do wniosku , że to tak fabrycznie
camillotychy Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Dokładnie, jeżeli ktoś przyciemni przód delikatnie to żeby stracić dowód trzeba trafić na wyjątkowego upierdliwca obyś nie musiał przekonać się na własnej skórze, jak np rozwalisz auto z własnej winy i będziesz chciał naprawić z AC wtedy zobaczysz jak wartość odszkodowania poleci w dół przez Twoją mądrość do przyciemniania przednich szyb Zapewne dzięki mojej mądrości tak będzie. każdy robi jak uważa.
Sengoku Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 400 zl w Lodzi..B5 przyciemnialem razem z przodem,ale pewnie za B6 tyle samo by wzieli A na miski trzeba wtedy uwazac..moga sie czepiac za przod.Sorry za brak polskich znakow.
mariano1984 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ja w Radomiu za wszystkie szyby 350zl okolo 5 godzin roboty i autko wyjechalo cacy
dliwski Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 a w Warszawie kogoś znacie? jak tak patrzę na te ceny to ja najtaniej znalazłem same tylne szyby w sedanie za 500, a Wy tutaj piszecie że wszystkie 350-400
Scigacz92 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 A podpowie ktoś gdzie najlepiej udać się z przyciemnianiem szyb w trójmieście ?
Rekomendowane odpowiedzi