szafa Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 dzięki, tez mam nadzieje, fajnie że opony pasują, jest temat auta gdzieś na forum? Nie ma, bo to seria 528 i nie ma się czym na razie chwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 kierownicy nie ma, ale już blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 nie podświetlony mi się podobał w sobotę, teraz to już całkiem maxiu przedłużyłeś kabelek, zapomniałem przypomnieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Wtyczka zrobiona tak jak się należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Miało być tylko jedno, ale masz jeszcze to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 to nie mój, to jakis allroad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 kuba! zostało założyć pas i upalamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 to nie mój, to jakis allroad Zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami, gwint trafił do mojej w zamian za fotostory z przekładki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba84 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Atrapy hebli też się dobrze wkomponowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Jaka koza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 http://i1284.photobucket.com/albums/a567/MaxsteRRR/A4/DSC_1194_zps4983826a.jpg?t=1398800470 Agresor:jerk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Alez to jest szerokie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 z przodu koła są już na dystansach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 No właśnie są... i tak myślę, że będzie mało. Zobaczysz jak to wyjdzie przy docelowej glebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 kurde jest 5mm szerzej niż w ori rs4 i niby tak samo szeroko jak u Ciebie:eusathink: powinno być ok, najwyżej te co są z tyłu dam do przodu a do tyłu 30mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Ale weź pod uwagę, że seria RS4 stoi wyżej. A zglebianie powoduje chowanie się kół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 ty masz jakie et i szerokośc z przodu? tu jest teraz 8,5 cala i et15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi