michcio88 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Jest smak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 zdjęcie poranną kanapką, trochę floku do środka:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesik Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 :Lubie to!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 gdzie flokowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audiobel Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Che che! lubisz dłubać... Ciekawe, czy założyłbyś sześciobiegówkę w miejsce pięciobiegowej skrzyni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 a ty założyłeś i się chwalisz, bo nie rozumiem co ma piernik do wiatraka? czorny flokowałem tutaj: https://www.facebook.com/pages/Flokowanie-%C5%9Al%C4%85sk/1524380681121786?fref=ts pozostało założyć zderzak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 założyłbyś sześciobiegówkę w miejsce pięciobiegowej skrzyni... To akurat jest prosty zabieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 i jak ten flok michał, fajnie zrobione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 przyjedz zobaczyć fajnie to wygląda, w przyszłym miesiącu będę jeszcze coś słał do zrobienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 trzeba sie na jakiego spota ustawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Che che! lubisz dłubać... Ciekawe, czy założyłbyś sześciobiegówkę w miejsce pięciobiegowej skrzyni... Ty tak powaznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba84 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 pozostało założyć zderzak... i dobrze opić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 a ty założyłeś i się chwalisz, bo nie rozumiem co ma piernik do wiatraka?czorny flokowałem tutaj: https://www.facebook.com/pages/Flokowanie-%C5%9Al%C4%85sk/1524380681121786?fref=ts pozostało założyć zderzak... Te pierwsze foto na tym famepagu to przypadkiem nie boczki gacjana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 a ty założyłeś i się chwalisz, bo nie rozumiem co ma piernik do wiatraka?czorny flokowałem tutaj: https://www.facebook.com/pages/Flokowanie-%C5%9Al%C4%85sk/1524380681121786?fref=ts pozostało założyć zderzak... Te pierwsze foto na tym famepagu to przypadkiem nie boczki gacjana ? Dokładnie tak duffy, zadowolony z flokowania czy ziomka zj***ć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 przyjedz zobaczyć fajnie to wygląda, w przyszłym miesiącu będę jeszcze coś słał do zrobienia za***iście też się czyści flok z syfu :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 a ty założyłeś i się chwalisz, bo nie rozumiem co ma piernik do wiatraka?czorny flokowałem tutaj: https://www.facebook.com/pages/Flokowanie-%C5%9Al%C4%85sk/1524380681121786?fref=ts pozostało założyć zderzak... Te pierwsze foto na tym famepagu to przypadkiem nie boczki gacjana ? Dokładnie tak duffy, zadowolony z flokowania czy ziomka zj***ć? na jednym z elementów mógł sie bardziej przyłożyć ale ok, niech będzie bez zjeby ---------- Post dopisany 18-07-2014 at 22:10 ---------- Poprzedni post napisany 09-07-2014 at 17:54 ---------- nareszcie do przodu:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesik Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Byo usunac wneke na rejke i było by miodzio. Choc i tak jest kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 myślałem nad usunięciem wnęki, ale naoglądałem się zdjęć i jednak tak mi gładki zderzak nie pasuje, zresztą nie ma to sensu jeśli i tak mam później założyć blachę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 a tak wgl to gdzie środkowa krateczka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi