kuba84 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 podniecacie się kupą złomu Max pamiętaj ... nie będzie kłatro nie masz do mnie wjazdu Kriss mam nadzieje że mu nakładłeś do głowy żeby zrobił to co powinien
Kriss SierraFan Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 podniecacie się kupą złomu Max pamiętaj ... nie będzie kłatro nie masz do mnie wjazdu Kriss mam nadzieje że mu nakładłeś do głowy żeby zrobił to co powinien Jak odjechaliśmy to powiedziałem tylko: "no to musisz zrobić Quattro"
MaxsteRR Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Eligancka furka ;d pozazdroscic. Ale to juz nie bedziesz mial czego rezac... no chyba ze nie ma ringow i lexusa z tylu to jeszcze cos pomodzisz graty! Uwierz mi, że jest co tu robić Na kiedy jest plan jezdzic fura? Bez zderzaka kupiles? Zderzak w aucie leży A kiedy będzie jeździła, zależy od funduszy Fajnie, że uklepek trafił na forum Jaki silnik będzie ? Nic nadzwyczajnego... to ma być daily car Taki 1.6Q to rzadkość Nie rozpadł się jak go na lawete wciągaliście? Całkiem dobrze go poglucili Wcześniej czaiłem się na dwie inne budy robione na RS'a, ale dobrze, że się nie udało, bo się okazało, że tylne błotniki były rezane z przednich i rzeźbione ze szpachli A tu pierwszy mod z wczoraj, czyli czarne leringi
Kowi87 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 bede miał na sprzedaż AFNa z suki chcesz?
SID Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 oj mało takich ulepów które latały +300 km/h i się nie rozleciały, zresztą które tyle latały ? dobrze że będzie miał drugie życie
kaju Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 oj mało takich ulepów które latały +300 km/h i się nie rozleciały, zresztą które tyle latały ?dobrze że będzie miał drugie życie Oho, jest i kierownik zamieszania
MaxsteRR Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2013 oj mało takich ulepów które latały +300 km/h i się nie rozleciały, zresztą które tyle latały ?dobrze że będzie miał drugie życie Nie bój się. Trafił w dobre ręce Poprawię to co Ci popsuli co niektórzy i zostanie ze mną na dłużej. Gra jest warta świeczki, mimo nieco prześmiewnego opisu w temacie
OGr Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Usłyszał o 1.6 i od razu sprawdził czy to Any na pewno prawda :-) Naciapane z sedesu ...
krzysiek23 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Maxx laduj tam to o czym gadalismy a bedzie kozak w uj
horny devil Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Ja was pogodzę najlepszym kompromisem będzie 1.8 ADR Nie da się z tym nic zrobić to i problem modów się rozwiązuje :polew::polew::polew: Graty fury yyyyy budy
Kriss SierraFan Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 oj mało takich ulepów które latały +300 km/h i się nie rozleciały, zresztą które tyle latały ?dobrze że będzie miał drugie życie No proszę, nie wiedziałem, że gościsz na tym forum. BTW Raczej mało które B5 lata po 3 paczki
jihaad Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 A relingi już są czarne Pierwszy mod jeszcze na lawecie, to dobrze wróży.
Rekomendowane odpowiedzi