pawelwor Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 Pochwalę się póki jeszcze mam S4 z października 2001, szawajcar Prawie full opcja, Bose jest, ale był dołożony, stąd brak maskownic "bose" Sprzęgło i świece z rs4, wydech trochę uwolniony. Program na 327KM i 464Nm Ogólnie narzekać mogę tylko na seryjne hamulce, bo jeden komplet z przodu już spaliłem
maurycy Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 Ładna . Przedni zderzak z przedlifta w polifcie? Z ciekawości jakie masz hamulce z przodu złożone (tarcze, klocki)?
pawelwor Opublikowano 6 Września 2013 Autor Opublikowano 6 Września 2013 Ładna . Przedni zderzak z przedlifta w polifcie? Z ciekawości jakie masz hamulce z przodu złożone (tarcze, klocki)? Tak, bo wcześniej był z rs'a "póki się nie połamał" Seria 321 zimmermann gładkie i klocki boscha
maurycy Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 To nie jest tak źle z moim wzrokiem jeszcze z tego, co widzę . Ahh te "laminaty" ! Udanego użytkowania.
Garet Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 jaki elegancki przebieg i widac ze srodeczek jak nowy
lukaszpio Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Ze zdjęć wygląda na bardzo zadbaną sztuczkę, nic tylko siadać lać i się cieszyć z 300+
medik Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Pochwalę się póki jeszcze mam dzień dobry
Buba Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Uwielbiam takie przebiegi. Też sobie taki zrobię Furka zacna tylko trochę niżej ją
Grzesiek1985 Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 fotele wy......pasione i ten środek zadbany
Armi Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Pochwalę się póki jeszcze mam dzień dobry Avanta ? hehehe, żart
pawelwor Opublikowano 7 Września 2013 Autor Opublikowano 7 Września 2013 Zdjęcia podobno zawsze kłamią Choć zadbana w środku, nie licząc kilku połamanych plastików (w tym ja osobiście załatwiłem 3 słupki czarne ) Co do przebiegu to ch.. go wie czy to realny czy nie. Na pewno w 2011 miał 93000, od 2009 w kraju, jakieś tam dokumenty mam z robionymi przeglądami, ale w tym kraju nic nie jest pewne Ważne, że pod koniec 2011 miał duuży przegląd w sportmile. Jedyne co możnaby na chwilę obecną zrobić w silniku to wymienić uszczelki, bo trochę zaczyna pocić się uszczelka pod lewym deklem i czasem czuć to w aucie jak sobie kapnie na kolektor. Dzisiaj trochę sobie na trasie przycisnąłem z mocniejszymi dohamowaniami i muszę stwierdzić, że klocki boscha są kiepskie po mocniejszym nagrzaniu się tarcz... Żałuję teraz, że nie wziąłem Ferodo DSP...
Dev Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Do tych zaciskow nie ma DS-ów. Musialbys zmieniac na jednotłoki ale na 345mm
Gracjan Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Zdjęcia podobno zawsze kłamią Choć zadbana w środku, nie licząc kilku połamanych plastików (w tym ja osobiście załatwiłem 3 słupki czarne )Co do przebiegu to ch.. go wie czy to realny czy nie. Na pewno w 2011 miał 93000, od 2009 w kraju, jakieś tam dokumenty mam z robionymi przeglądami, ale w tym kraju nic nie jest pewne Ważne, że pod koniec 2011 miał duuży przegląd w sportmile. Jedyne co możnaby na chwilę obecną zrobić w silniku to wymienić uszczelki, bo trochę zaczyna pocić się uszczelka pod lewym deklem i czasem czuć to w aucie jak sobie kapnie na kolektor. Dzisiaj trochę sobie na trasie przycisnąłem z mocniejszymi dohamowaniami i muszę stwierdzić, że klocki boscha są kiepskie po mocniejszym nagrzaniu się tarcz... Żałuję teraz, że nie wziąłem Ferodo DSP... Standard... Fajna eSka, niech służy
Rekomendowane odpowiedzi