nitroo Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Miały niebieską bańkę i ładnie na biało świeciły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dliwski Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 To moje maja niebieska bańkę ale świecą zupełnie żółto :/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) To może jakieś podróby masz? Edytowane 26 Grudnia 2014 przez nitroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor2208 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Na pewno będą jakieś podróby bo ja też mam te same żarówki i święcą ładnie na biało z lekko zimną barwą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dliwski Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Test żarówek. http://m.auto-swiat.pl/porady/eksploatacja,h4wr0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor2208 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Z tego zdjęcia nie wynika ze świecą na żółto jak zwykle postojówki. Wieczorem pstrykne foto jak swieca moje i porownamy;-) Edytowane 27 Grudnia 2014 przez gregor2208 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dliwski Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Wiadomo że są trochę bielsze od zwykłych ale z drugiej strony z "cool blue" czy ze zdjęciem davido nie maja nic wspólnego. Mam drugie za 1,50 zł szt. i świeca o niebo lepiej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor2208 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) U mnie pozycyjne dają takie światło (brudna lampa) http://ifotos.pl/z/wrrrphw http://ifotos.pl/z/wrrrpra Edytowane 27 Grudnia 2014 przez gregor2208 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dliwski Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Czyli podobna barwa... Ale i tak zmieniłem na postojówkę z www.sklepledowy.pl i jest dużo lepiej a kosztowała 2 albo 3 zł Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor2208 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Faktycznie bardziej wpadaja w niebieski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulmaster3m Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Przekaźniki założone, na żarówkę idzie prądu ile fabryka przykazała i ile szło przez manetkę i ori instalację po wyjeździe z fabryki. Nawet marketowe żarówki z końca rankingów, z części "nie kupować" świecą lepiej jak te wasze +100000% Będę miał okazję to pstryknę zdjęcie porównawcze. Edytowane 27 Grudnia 2014 przez soulmaster3m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zymek1989 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Ja pierd... 2 mijania na raz mi się zjarały, a może z 5 dni temu wymieniałem prawą bo mi została z poprzednich kompletów ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 No... Porażka. Nigdy więcej nie kupię Osram NB. Szkoda mi na to kasy. Jeszcze postojówka mi padła, a to już szczyt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zymek1989 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 kupiłem zwykłe H7 Valeo. I niestety nie byłem w stanie stwierdzić różnicy miedzy Valeo a Osram (bo zjarały się 2 na raz). Ale wydaje mi się, że świecą bardzo podobnie i mają +50% więcej światła od standardowych. Koszt 2x17zł czyli 34zł a nie 70 zł za komplet, który zjara się po 6miesiącach. Później zrobię zdjęcie i wrzucę dla porównania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Ja teraz przetestuję Tungsramy i sprawdzę, jak świecą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor2208 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Ja u siebie mam Valeo H7 od ponad roku i świecą jaśniej niż zwykłe H7 ale nie tak jasno jakby mozna było oczekiwać Cena podobna bo również cos okolo 16-17zł sztuka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszbyd Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 ja moge polecić żarówki http://www.bosma-group.eu/pl/produkty/kolekcja-premium/testowałem classic gold - genialne w mojej byłej a3 8l w kolorze nargo blue s3 super efekt, a i samo światło w nocy bardzo przyjemne na deszcz najlepsze żarówki jakie miałem. Wcześniej testowałem pure white w punto II fl lampa bez soczewki, mocne światło ale niczym nie różni się od zwykłego więc po co przepłacać. Kolega testował laser efekt i efekt faktycznie super mega fajerwerki, ale jakość światła kiepska na trase wkurzałbym się tylko że słabo świecą. Super white też ten kolega testował i naprawdę rewelacja barwa światła jak xenon 4300k i jakość świecenia na b.wysokim poziomie. Mają też serie tuning ale z tego co czytałem nie polecają użytkownicy, ich niestety nie testowałem. Aktualnie nie bawię się w białe światełka xenony itp. zależy mi na jakości świateł i komforcie poruszania się i zawody wygrały Tungsram Halogen H7 żarówki za 9zł a świecą lepiej niż osramy za 80. Jakość światła rewelacja tutaj test auto świat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Ja testowalem osram night break i philips blu vision nie widze różnicy zdemontowalem kupiłem ksenon za 140 zł z cienkimi przetwornicami i to jest dopiero światło jedyna wada gdy jest mokry asfalt to gorzej widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dliwski Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Xenon za 140 zł? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi