_Solar_ Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zwykły przedlift z przerobią tarczką, czyli pewnie zdarta farba z tarcz od spodu. Czym zdzierać najlepiej tą farbę z tarczy żeby nie uszkodzić ? nozykiem delikatnie albo jakims papirkiem wodnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 zarówki ledowe czy zostawiłes ori? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 zarówki ledowe czy zostawiłes ori? ledy na ori bedzie tak zóltawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 zarówki ledowe czy zostawiłes ori? to jest tak, zalezy od producenta, albo licznik przedlift podswietlany jest ledami czerwonymi i wtedy tarcze sa jakby od tylu przezroczyste, albo klasycznie zarowkami wtedy tarcze sa jakby barwione. w przypadku diodek, to wylutowujemy czerwone wlutowyjemy biale, w przypadku zarowek bierzemy nozyk do tapet i delikatanie "golimy" ta warstwe farby kladac ostrze prostopadle do tarczy w miejscach gdzie sa cyferki itd, i zakladamy zamiast klasycznych zarowek biale diodowe w oprawkach. w miejscach w ktorych led za bardzo doswietla ja podkleilem najlzejsza folia do sciemniania szyb i jak widac jest ok. Zostawiaja ori zaroweczki mamy wtedy podswietlenie jak w oplu na zoltawo, na ledach jest bialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puertoss Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 zarówki ledowe czy zostawiłes ori? ledy na ori bedzie tak zóltawo jejecznica :> (P.S. ale mi sie gryps wyostrzył) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaviozo Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zwykły przedlift z przerobią tarczką, czyli pewnie zdarta farba z tarcz od spodu. Czym zdzierać najlepiej tą farbę z tarczy żeby nie uszkodzić ? w hondzie fajnie schodziło używając zmywacza do paznokci patyczna do czyszczenia ucha i ja tam wole czerwone podswietlonko w tym polifit akurat traci jak dla mnie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puertoss Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zwykły przedlift z przerobią tarczką, czyli pewnie zdarta farba z tarcz od spodu. Czym zdzierać najlepiej tą farbę z tarczy żeby nie uszkodzić ? w hondzie fajnie schodziło używając zmywacza do paznokci patyczna do czyszczenia ucha i ja tam wole czerwone podswietlonko w tym polifit akurat traci jak dla mnie ;D :shocked: sorry co traci??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Ja mam polifta i czerwone podświetlenie i dla mnie też jest lepsze niz białe, wsiadasz do auta a tam wszystko na czerwono daje, jak bym sie kiedys do gajgerka przekonał to też go zafoliuje żeby był w całosci czerwony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Ja mam polifta i czerwone podświetlenie i dla mnie też jest lepsze niz białe, wsiadasz do auta a tam wszystko na czerwono daje, jak bym sie kiedys do gajgerka przekonał to też go zafoliuje żeby był w całosci czerwony Nie wiesz co tracisz Mi micha cieszyła się jak małemu dziecku po zmianie licznika na ten z białym podświetleniem I nadal się cieszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Ja mam polifta i czerwone podświetlenie i dla mnie też jest lepsze niz białe, wsiadasz do auta a tam wszystko na czerwono daje, jak bym sie kiedys do gajgerka przekonał to też go zafoliuje żeby był w całosci czerwony Nie wiesz co tracisz Mi micha cieszyła się jak małemu dziecku po zmianie licznika na ten z białym podświetleniem I nadal się cieszy... e tam szału nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Ja mam polifta i czerwone podświetlenie i dla mnie też jest lepsze niz białe, wsiadasz do auta a tam wszystko na czerwono daje, jak bym sie kiedys do gajgerka przekonał to też go zafoliuje żeby był w całosci czerwony Nie wiesz co tracisz Mi micha cieszyła się jak małemu dziecku po zmianie licznika na ten z białym podświetleniem I nadal się cieszy... ja jak patrze na wnetrza chlopakow przedlifciakow jak wrzuca fotke z czerwonka w sordku to czasami mi sie chce wrocic do czerwonego, ale mam ten luz ze wymieniam kilka zarowek i mam czerwone, zielone, zolte, a jak nawet chce to niebieskie, pelen koks, w polifciakach tego nie macie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puertoss Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 maila sobie lepiej sprawdź.... masz tam coś co cieszy oko mi tam sie i tak bardzo podoba czerwono białe to takie patriotyczne a robione przez niemca :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 mrogal co to za żółte VT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 mrogal co to za żółte VT? plan na spring/summer 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 mrogal co to za żółte VT? plan na spring/summer 2011 Mrogal, trzebabyło lampki na zółto odrazu yebnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 mrogal co to za żółte VT? plan na spring/summer 2011 to wklej większą fotę tutaj, chyba że gdzieś jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 VT :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 felgi i OOOO na grilu ale moze bez lusterek :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 mrogal co to za żółte VT? plan na spring/summer 2011 to wklej większą fotę tutaj, chyba że gdzieś jest [br]Dopisany: 23 Styczeń 2011, 21:11_________________________________________________ mrogal co to za żółte VT? plan na spring/summer 2011 Mrogal, trzebabyło lampki na zółto odrazu yebnąć ee lampki beda za bogato ale beda nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 zdecydowanie bez lusterek oj widzę, że masz chęć coś porezać, ale nie wiesz co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi