Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nimbus Grau Perl Effekt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spoko Strusiu :decayed:

e e e kurfa hamuj bajere :punish:

:decayed:

Opublikowano

no własnie :wink4: albo dorwe jakaś ładna używke i wtedy :decayed: bede kombinować :wink4:

Opublikowano

mrogal to jest gleba dla RS szóstek a nie u Ciebie taka koza :polew: :polew: :polew: :polew:

DSC_0007_08_09_10_tonemapped-Editv2.jpg

DSC_0057_8_9_tonemapped-Editv2.jpg

a tą RS6 na te torowisko to lawetą przytargali na zdjęcia :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

wymeczone, jeszcze w sobote male poprawki i we wtorek na gierke :evil:

frontsr.jpg

Opublikowano

Noi elegancko wygląda, czapki z głów :kox: kratki też idzie wstawić, tak jak u mnie na wkręty :good:

Opublikowano

Noi elegancko wygląda, czapki z głów :kox: kratki też idzie wstawić, tak jak u mnie na wkręty :good:

no dzis poszly poprawki by dalo sie wepchac kratki z halo, da rade musze je odchudzic, ale da rade :good: pojda na malutkie czarne wkreciki i bedzie seria :gwizdanie: zderzak jeszcze do ogarniecia malowanko itp bo mial przygode, wiec przy mierzeniu go tyralem po warsztacie bez ochrony :decayed:

Opublikowano

Lux :kox:

Opublikowano

no dzis poszly poprawki by dalo sie wepchac kratki z halo, da rade musze je odchudzic, ale da rade :good: pojda na malutkie czarne wkreciki i bedzie seria :gwizdanie: zderzak jeszcze do ogarniecia malowanko itp bo mial przygode, wiec przy mierzeniu go tyralem po warsztacie bez ochrony :decayed:

jak bedziesz maział zderzak to pozbądz się miejsca na blachę, bedzie kozaczek :naughty:, i z przodu pełny US :kox:

Opublikowano

jak bedziesz maział zderzak to pozbądz się miejsca na blachę, bedzie kozaczek :naughty:, i z przodu pełny US :kox:

chyba tak zrobie :good:
Opublikowano

chyba tak zrobie :good:

noi rób lampy tak jak gadaliśmy :kox:

Opublikowano

Gratulacje :)

Efekt jest .... :kox:

Jak u Ciebie wygląda sytuacja z haczykiem?

Masz do niego dostęp?

Opublikowano

Gratulacje :)

Efekt jest .... :kox:

Jak u Ciebie wygląda sytuacja z haczykiem?

Masz do niego dostęp?

nie mam :decayed: ale wymysle jakies ucho ktoro bedzie mozna zamontowac w razie co na okolo rury, nie mialem czasu podumac, ale wydaje mi sie ze na gorze hak da rade zaczepic na rura

Opublikowano

widzę że u Was to samo z tym haczykiem, ja kiedyś kawałek musiałem tyłem ciągnąć padakę :decayed:

Opublikowano

widzę że u Was to samo z tym haczykiem, ja kiedyś kawałek musiałem tyłem ciągnąć padakę :decayed:

ale sie ogarnie zrobie jakis zaczep czy cus :good:

Opublikowano

frontsr.jpg

aleś wybebeszył ten zderzak :decayed:

jakbyś puścił cały fmic troszkę niżej to nie dałoby rady dostać się do haczyka w razie holu?

Opublikowano

good job z fmic :good: jak juz bedziesz mial czipsa, to wrzuc jakis filmik jak idzie od 0-100, to zrobie tez i porownamy padaki:p

Opublikowano

frontsr.jpg

jakbyś puścił cały fmic troszkę niżej to nie dałoby rady dostać się do haczyka w razie holu?

musialem bo ten fmic jest grubszy od chinola o 1cm i trzeba bylo ciac belke dosc ostro, nizej nie zejdzie i tak juz zapiera sie na tych dwoch poprzeczkach, gdy byl wezszy z 3 cm byl by mjut :good:, mozna bylo dac rure nizej i by bylo dojscie do haka, ale klejony byl na wariata bo i tak bylem z czasem w plecy, jak sie upre zrobi sie poprawke :good:, jak nie to zrobie jakis patent by sie dalo hak podczepic,

Opublikowano

ale sie ogarnie zrobie jakis zaczep czy cus :good:

Ogarniaj bo ja na hamowni musiałem kombinować :naughty:

Opublikowano

frontsr.jpg

musialem bo ten fmic jest grubszy od chinola o 1cm i trzeba bylo ciac belke dosc ostro, nizej nie zejdzie i tak juz zapiera sie na tych dwoch poprzeczkach, gdy byl wezszy z 3 cm byl by mjut :good:, mozna bylo dac rure nizej i by bylo dojscie do haka, ale klejony byl na wariata bo i tak bylem z czasem w plecy, jak sie upre zrobi sie poprawke :good:, jak nie to zrobie jakis patent by sie dalo hak podczepic,

to pomyśl nad tym, bo będzie problem żeby Cię zapiąć na hamowni jak bóg przykazał :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 21:37_________________________________________________

Ogarniaj bo ja na hamowni musiałem kombinować :naughty:

o to to to, uprzedził mnie :)

Opublikowano

to pomyśl nad tym, bo będzie problem żeby Cię zapiąć na hamowni jak bóg przykazał :gwizdanie:

wiem kurfa, cale zycie pod gore

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...