michu93 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Ale nie wiem czy nie lepiej by było jak by dach był w połysku, na jednej fotce jest takei jakby porównanie też odniosłem takie wrażenie :gwizdanie:
mrogal Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2011 rogal , bardzo ładne auto , naprawde. moje szczere uznanie dzieki dzieki [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2011, 20:23_________________________________________________ Ale nie wiem czy nie lepiej by było jak by dach był w połysku, na jednej fotce jest takei jakby porównanie też odniosłem takie wrażenie :gwizdanie: moze jak sie auto doczeka malowania to pojdzie polysk narazie jest jak jest i cieszy
mrogal Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2011 za mało gleby :gwizdanie: solariusz mi klucze zabral zobaczymy co tam u Ciebie wyjdzie na tych wrotkach
A-rek Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 a ja bym wrócił do seryjnego kolory na dachu bo teraz trochę się gryzie ale ogólnie jest mega bo od razu widać że nie jest to jakaś zwykła seria i szacun ci za to
slaviozo Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 no fela zjawiskowa troche JDMem pyka ale do tej konkretnej fury pasuje mi to wiec graty pomyslu bo auto odzylo i jest jedyne w swoim rodzaju... jeszcze lustra w ten kolor bym dal i bylo by oczojebnie troche dach mi nie pasuje ale dach w kolor feli to juz by bylo festyniarskie hehe
mrogal Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2011 no fela zjawiskowa troche JDMem pyka ale do tej konkretnej fury pasuje mi to wiec graty pomyslu bo auto odzylo i jest jedyne w swoim rodzaju... jeszcze lustra w ten kolor bym dal i bylo by oczojebnie troche dach mi nie pasuje ale dach w kolor feli to juz by bylo festyniarskie hehe wg mnie dach jest ok, do jesieni pewnie wizja sie zmieni a ja nie bede go zrywal i kleil w kolko dach to jest cos co mi caly czas niezmiennie pasuje
PiterA4 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 mrogal byles dzisiaj w wawie na modlinskiej ok 18:00??? bylym pewny ze to ty odrazu zucila mi sie fura w oczy
rafalekx Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 mrogal byles dzisiaj w wawie na modlinskiej ok 18:00??? bylym pewny ze to ty odrazu zucila mi sie fura w oczy on on Kręcił się po tej Wawie jak smrodek po gaciach i marudził że wqrwia go to miasto Widać że ze wsi
mrogal Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2011 mrogal byles dzisiaj w wawie na modlinskiej ok 18:00??? bylym pewny ze to ty odrazu zucila mi sie fura w oczy nie wiem gdzie jest modlinska ale w wawie bylem
Kowi87 Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 by Kowi87 i to kalkulatorem z photoshopa
Rekomendowane odpowiedzi