Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 Diesel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ok dzieki za info

Opublikowano

Kaffar powiem Ci, że coraz bardziej przekonujesz mnie do dokładki z seata:kox: A halo zostaw czarne, żółte do niczego nie będzie pasować!

Opublikowano

Szafa powiem ci ze na zywo efekt jest mega ;) kup bo do tej twojej b5 to wgl bedzie mega

Opublikowano
Mi ta dokładka mega pasuje do całości projektu, ja bym jej nie ruszał, przynajmniej jeśli chodzi o zderzak poszedłeś w inną stronę niż większość A4, czyli ori lub S4 : )

Ten kolorek to jeden z moich ulubionych, a z czarnymi lampami i dobrą felgą robi mega robotę. :good:

+1

:]

Opublikowano

Coś kozowato wygląda... Jakie masz oponki i jakie obniżenie?

Muszę jeszcze troszkę przód posadzić, bo tak wygląda z prawie pełnym zbiornikiem.

96184c7b99ef9d68med.jpg

Opublikowano

Kolego a co było robione przy przednich lampach? Sam to ogarniałeś ori czy gotowce jakieś??

Opublikowano
Kolego a co było robione przy przednich lampach? Sam to ogarniałeś ori czy gotowce jakieś??

pisze jak byk bixenon:whistling:

Opublikowano
Elegancki Avancik :wink: Na pewno będę śledzić temat :naughty:

Ale który, mój czy jego? :eusathink:

Opublikowano

Kris no chyba Kaffara:grin:

Opublikowano

Kris no chyba Kaffara:grin:

Wiesz, różnie bywa :decayed:

Opublikowano

HEh Kriss jak mialem jeszcze letnie przod byl obnizony na 60-61 cm a tyl na 61-62 :D Na nastepny sezon Gleba bedzie na 10000000000%:wink:

Teraz maly update :D

Polerka swiatel przednich

Dzienne w dlugich plus zarowka h7 led

Wpadly tylne swiatla ledowe plus 3 swiatlo stop i podswietlanie tablicy by bidzio:D

Plany :

leca do mnie juz wskazowki od allroada wiec w weekend zdj ,

Grill od s4

Jakis sprzet car audio

Moze body s4

Pomalowanie dachu na czarno

Teraz pare aktualnych zdj:

di-FOXIMS2A.jpg

di-EHSTJ4H3.jpg

di-NSF156PJ.jpg

---------- Post dopisany at 18:08 ---------- Poprzedni post napisany at 18:04 ----------

Coś kozowato wygląda... Jakie masz oponki i jakie obniżenie?

Muszę jeszcze troszkę przód posadzić, bo tak wygląda z prawie pełnym zbiornikiem.

http://images62.fotosik.pl/398/96184c7b99ef9d68med.jpg

Opony mam 225/40/18 i z tylu dystans 20mm ktory jest za szeroki i teraz nie moglem opuscic go nizej :D w zime bede toczyl dystanse pare mm i gleba D

---------- Post dopisany at 18:19 ---------- Poprzedni post napisany at 18:08 ----------

Jak macie jakies propozycje co jeszcze zmienic zeby bylo lepiej to piszcie jak mozecie z gory dzieki .pzdr

Opublikowano

coś pięknego ta felga do mnie przemawia :dance2:

Opublikowano

Ledy fajnie wyszły podoba mi sie te kombi :D dobrze działasz będę zaglądał :)

Opublikowano

na tych ledach jest jeszcze folia? jaka?

Opublikowano

z frontu auto kozak ta dokladka ma smaczek ale czy z profilu jakos nie dziala na niekorzysc ;) masz jakies foto za dnia bez hdr z ta doklada ?

Opublikowano

dachu na czarno nie maluj, mało zauwazalny detal na ciemnym kolorze nadwozia:wink:

Opublikowano
Ledy fajnie wyszły podoba mi sie te kombi :D dobrze działasz będę zaglądał :)

Dzieki wielkie za oponie :D

---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 22:12 ----------

z frontu auto kozak ta dokladka ma smaczek ale czy z profilu jakos nie dziala na niekorzysc ;) masz jakies foto za dnia bez hdr z ta doklada ?

zdj takich z boku nie mam ale posiadam takie :D

di-L80JGVDG.jpg

di-1HNM43R9.jpg

---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 22:17 ----------

na ledach nie mam foli mam tylko folie na wstecznym zwylka czerwona :D

---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:18 ----------

dachu na czarno nie maluj, mało zauwazalny detal na ciemnym kolorze nadwozia:wink:

z tym dachem to wlasnie nie wiem szukalem chyba w twojej galerii zdj z ameryki itp i nie moge znalesc takiego koloru z czarnym daachem :D ogl ten dach napililem sie jak zobaczylem samochod cymka z czarnym dachem :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...