adamtower Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Tego się jeszcze nikomu nie udało na świecie Więc klękajcie narody przed CompSportem.. Przekroczony limit 200 LC. Gratulację. Ale ja poproszę o wyjaśnienie tego parametru przy launch control ? co oznacza ta wartość?
pocas Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2015 To co? Wracamy do tematu KM i przyspieszenia z filmików na youtubie? 100-200 - 10,1s
pantuniestau Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zapewne 9.x jest osiągalne przy 19" Ultraleggerach albo ATS DTC plus 100 oct, ale pewnie nie do takich zabaw ma to S5 służyć.
pocas Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2015 Równie dobrze mogę wywalić wszystko ze środka, ale ja w tym aucie jeżdżę przeważnie w koszuli i pod krawatem, a po 18 z kobietą i dzieckiem więc już sam wydech jest hardcorem
marcindlug Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Równie dobrze mogę wywalić wszystko ze środka, ale ja w tym aucie jeżdżę przeważnie w koszuli i pod krawatem, a po 18 z kobietą i dzieckiem więc już sam wydech jest hardcorem ale wiesz ze masz dostepny tryb cichy?
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Chyba zapomniał juz:D Sent from my iPhone using Tapatalk
pocas Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Opublikowano 17 Lutego 2015 Spy photo. Fotel oddany do poprawek po "tapicerze" i efekt... Stołki koniec końców uszyte od nowa. Pod igłę weszło praktycznie wszystko. Od boczku ze sterowaniem po kasetę od pasów (w czasie robienia zdjęcia jeszcze nie była skończona). Tył dostał lekkiego garba bo musieliśmy bardziej podciągnąć w górę monitor. Efekt? Mnie rozwalił. Szukam kolejne elementy do "zaszycia"
peter22 Opublikowano 18 Lutego 2015 Opublikowano 18 Lutego 2015 wygląda b. ładnie . w łodzi masz takiego zdolnego tapicera???
pocas Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Opublikowano 18 Lutego 2015 wygląda b. ładnie . w łodzi masz takiego zdolnego tapicera??? Tak, uchował się taki w Łodzi. Zarąbany tematami ale jakoś się udało wcisnąć
Gibons Opublikowano 18 Lutego 2015 Opublikowano 18 Lutego 2015 Zrób sesje jak to włożysz do samohodu nie moge się doczekać efektu już widzę że będzie grubo Boczki też są z takimi przeszyciami ? Jeszcze bym zapodał podsufitkę w ciemnej alcantarze
marcindlug Opublikowano 18 Lutego 2015 Opublikowano 18 Lutego 2015 O Panie! Bardzo ladnie brak foteli w aucie wyjasnialby dlaczego wczoraj na przybyszewskiego wodzialem cie w porsche albo kogos mega podobnego w identycznym zielonym jabluszku
MarcinOslo Opublikowano 18 Lutego 2015 Opublikowano 18 Lutego 2015 Fotele mega !! :slina: Wygladaja lepiej niz nowe fabryczne. Kiedys ogladalem na niemieckiej stronie uszyte w prawie identycznym stylu ,tak pozniej spac nie moglem
Rumun89 Opublikowano 18 Lutego 2015 Opublikowano 18 Lutego 2015 Spy photo. Fotel oddany do poprawek po "tapicerze" i efekt... Stołki koniec końców uszyte od nowa. Pod igłę weszło praktycznie wszystko. Od boczku ze sterowaniem po kasetę od pasów (w czasie robienia zdjęcia jeszcze nie była skończona). Tył dostał lekkiego garba bo musieliśmy bardziej podciągnąć w górę monitor. Efekt? Mnie rozwalił. Szukam kolejne elementy do "zaszycia" Ile ta zabawa cię kosztowała ?? Może byc PW
Rekomendowane odpowiedzi