Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] koniu / MOŻE NIE NAJTANIEJ ALE JAKO TAKO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można powiedzieć że komfort poszedł w zapomnienie ale za to jest wygląd na kozaku :)

Opublikowano

znaleźć na allegro jakieś fajne końcówki wydechu graniczy z cudem, festiwal wiochy normalnie. Jak ładne z zewnątrz to z jakimiś dyfuzorami w środku, albo kominy łamane, jak w środku ok, to z zewnątrz jakieś cudne napisy.

Te jeszcze nawet wyglądają, chociaż wydają się krótkie, ale ja na 2rurkę znaleźć nie mogę do siebie nic :/

Opublikowano

:decayed:

A te po 20zl z ktorymi jezdzi pol forum widziales?

Opublikowano

Dobrze Ci to wyszło,na początku nie byłem przekonany ale wyglada to coraz lepiej. Negatyw miałem w 2 poprzednich autach i uważam to za dobry ruch bo poszerza i chowa koła. Odboje hardkorowe ale przy dobrym spasie bez powietrza chyba jedyne wyjście kolejny krok to rura zamiast amora :D

Opublikowano

Tak jak mówiłem, nadkola na ostro juz ogarnięte, michał anioł by tego lepiej nie wyrzezbił :grin:

20zs6xg.jpg6p7tsh.jpg1zf434.jpg

Chyba słaby ze mnie fotograf, ale jestem bardzo zadowolony z efektu. Wszystko robiłem sam, począwszy od wyciągania, poprzez szpachlowanie na malowaniu kończąc :) teraz poleruje cały lakier, felgi dzis wypolerowane na prawdziwe lusterko, mam nadzieje ze jutro pod wieczór będzie poskładane :)

Opublikowano

pięknie wyszedł ten przód, mam nadzieje, że mój wyjdzie równie dobrze :kox:

Opublikowano

jestem ciekaw jak to będzie wyglądać razem z letnimi kołami ale moim zdaniem może to już być przekroczenie pewnej granicy smaku:kwasny: ale czekam na fotki całości

Opublikowano
jestem ciekaw jak to będzie wyglądać razem z letnimi kołami ale moim zdaniem może to już być przekroczenie pewnej granicy smaku:kwasny: ale czekam na fotki całości

+1

dokładnie to samo myślę :decayed:

Opublikowano

Nie wyszło zle,z ocena warto sie wstrzymać do finalnego setupu,czarny golf z poznania tez zaczynał podobnie a ostatecznie wyglądało to całkiem smacznie

Opublikowano

Już na kołach i nawet nie ociera, aż tak :grin:

2dj288.jpg33bol8g.jpg

Ostatnie już foty z prac :wink: jutro już powinno smigać, chcę się nacieszyć trochę jazdą a potem kombinatoryka z negatywem :wink: i oczywiście w dół

Opublikowano

masz jaja żeby tak nisko jeździć :wink:

PS. przejedź się teraz koło kopalni KWK Jankowice :whistling:

Opublikowano

O kurfa..dobry naleśnik :kox::kox:

Opublikowano

whnx5g.jpg

stęsłork, spas na palucha :banan:

po pierwszych jazdkach testowych wynik dobry, poza tym że prawne nadkole tylne ma cały czas 40 stopni celcjusza, wiec to trza poprawic i jest git :decayed:

raczej odpuszczam pomysł wkladania innego motoru, szkoda sensu :whistling:

Opublikowano

przeskurwiel :kox::kox::kox:

Opublikowano

tak tak moja, jakoś tam już jezdzi ale to jeszcze nie jest to :wink: