xBladex Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2016 A ktoś się orientuje ile potrzeba tej taśmy kupić żeby drzwi wygłuszyć? Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka
misiek95 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 10m x 25cm rolka starczy. Ja taką bralem i bylo idealnie nawet kawalek został Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
mateusztbg Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 U dyla aku kupiłeś? Sporo osób w tbg ma te voltmastery, ponoć to centra robi Póki co nie słyszałem złego słowa na ich temat. Moja dziewczyna zanim przejęła moją B5 FL miała właśnie Voltmastera w ibizie 2 fl 1.9sdi, rok przelatał bez problemów później auto poszło na sprzedaż więc dalszej historii akumulatora nie znam
xBladex Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Tak u dyla.. Tez mi mówił ze centra to robi. Trochę się zdziwiłem, no ale myślę że Robert wie co ma i co sprzedaje. Mówił mi ze jakby chciał mieć Centre to musiał by mieć każdy rodzaj tych aku.. Ale pewnie na zamówienie tylko sprzedaje.. Bo innych aku niż Volmaster nie widziałem na sklepie Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka
mateusztbg Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Ma varty też, bo brałem varte właśnie w tą sobotę
xBladex Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Myślę że centra by była o wiele lepsza. Mi aku był potrzebny na już i kupiłem tego volmastera gwarancja 2 lata także jak by się coś działo będę reklamował. Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka
mateusztbg Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Myślę że centra by była o wiele lepsza. Mi aku był potrzebny na już i kupiłem tego volmastera gwarancja 2 lata także jak by się coś działo będę reklamował. Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka Lepsza od Varty?
xBladex Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) Myślę że centra by była o wiele lepsza. Mi aku był potrzebny na już i kupiłem tego volmastera gwarancja 2 lata także jak by się coś działo będę reklamował. Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka Lepsza od Varty? Tak. Jakoś varta nigdy mi nie pasowała.. Zawsze kupowałem Centre czy do osobowki, traktora itp i nigdy mi nie zawiodła.. Moim zdaniem jakościowo Centra lepsza, ale nie wiem jak cena.. No ale to jest tylko moje zdanie. Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez xBladex
mateusztbg Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 No bo to pierwsza opinia taka, czy to dyl czy mechanicy w tbg czy nawet to forum twierdza, ze varta lepsza No ale mniejsza z tym Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
xBladex Opublikowano 12 Września 2016 Autor Opublikowano 12 Września 2016 (edytowane) Ważne żeby się sprawował jak najlepiej czy to Varta, Centra czy inny.. Zawsze jest gwarancja itp. Skromniak w ostatnim czasie był na praniu całego wnętrza i nałożeniu powłoki z Niewidzialną wycieraczką. [emoji6] Kilka fotek z wykonania pracy w AutoPerfect.. Na elementy plastikowe został nałożony Meguiras.. Filmik z działania NW dodam późnej. Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka Edytowane 12 Września 2016 przez xBladex
mateusztbg Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 (edytowane) Naprawdę ładnie to wyszło Na żywo z zewnątrz też bardzo ładnie się furka prezentuje ) Edytowane 18 Września 2016 przez mateusztbg
xBladex Opublikowano 20 Września 2016 Autor Opublikowano 20 Września 2016 (edytowane) Naprawdę ładnie to wyszło Na żywo z zewnątrz też bardzo ładnie się furka prezentuje )Nie spodziewałem się takiego efektu.. ale po pierwszym deszczu nie jestem zadowolony z niewidzialnej wycieraczki, coś słabo działa.. Staram się jak mogę żeby wyglądało jak najlepiej na swój wiek.. Jeszcze trochę się zmieni na sezon i w sezonie 2017 Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka Edytowane 20 Września 2016 przez xBladex
Swir3k Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 zderzak przedni masz poliftowy czy przedlift i halogeny dołożone?? :-)
xBladex Opublikowano 13 Października 2016 Autor Opublikowano 13 Października 2016 (edytowane) Zderzak z lifta cały kompletny. Mała zapowiedź , która będzie jeszcze w tym sezonie na skromniaku i trochę sie tył odmłodzi. Lotka a'la RS4 Kupiłem w końcu dekle do Alusów na sezon 2017 Termin u lakiernika już zaklepany ,a i zapomniałem o zderzaku tylnym z lifta . Edytowane 13 Października 2016 przez xBladex
xBladex Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Opublikowano 24 Listopada 2016 (edytowane) Narazie wszystko stoi w miejscu.. auto zeszło na drugi plan.. Myślę że bliżej wiosny coś się ruszy.. Na pewno felgi jeszcze w tym roku oddam do renowacji.. A z takich mniejszych modów założyłem lusterko wsteczne od polifta. Edytowane 25 Listopada 2016 przez xBladex
OficeR Opublikowano 25 Listopada 2016 Opublikowano 25 Listopada 2016 Szukaj od razu dokladki z PDC i spawaj na gladko
xBladex Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Opublikowano 25 Listopada 2016 (edytowane) Wiem o tym..i marzy mi się to... ale wtedy pasowało by też i przód spawać żeby to wyglądało.. lecz zderzak przód z spryskami już czeka na ten dzień kiedy się za niego zabiorę.. [emoji6] Edytowane 25 Listopada 2016 przez xBladex
OficeR Opublikowano 25 Listopada 2016 Opublikowano 25 Listopada 2016 Moj nabieral mocy urzedowej przez dwa lata i sie wkoncu doczekal wiec rozumiem Cie doskonale [emoji14]
Rekomendowane odpowiedzi