mateusztbg Opublikowano 5 Maja 2018 Opublikowano 5 Maja 2018 Noo w końcu Kuba ruszyłeś Fotele zacne naprawdę a po wizycie u Danona pewnie będą jak nowe
xBladex Opublikowano 5 Maja 2018 Autor Opublikowano 5 Maja 2018 Noo w końcu Kuba ruszyłeś Fotele zacne naprawdę a po wizycie u Danona pewnie będą jak nowe [emoji4] No coś w końcu się dzieje.. muszę w tym roku pozakładać to wszystko co kupiłem,bo już się tego nazbierało..
krystian3769 Opublikowano 5 Maja 2018 Opublikowano 5 Maja 2018 Widzę że się grubo dzieje Super stołeczki
xBladex Opublikowano 5 Maja 2018 Autor Opublikowano 5 Maja 2018 Widzę że się grubo dzieje [emoji106]1: Super stołeczki To tylko zwykle TDI jest.. czy ja wiem że grubo.. na pewno będzie dużo lepiej niż było. Jeszcze bixy i coś niżej by się zdało , i "chyba" będzie finisz.
krystian3769 Opublikowano 5 Maja 2018 Opublikowano 5 Maja 2018 2 minuty temu, xBladex napisał: 6 minut temu, krystian3769 napisał: Widzę że się grubo dzieje 1: Super stołeczki To tylko zwykle TDI jest.. czy ja wiem że grubo.. na pewno będzie dużo lepiej niż było. Jeszcze bixy i coś niżej by się zdało , i "chyba" będzie finisz. Zwykłe nie zwykłe... Ale modzone z gustem
xBladex Opublikowano 5 Maja 2018 Autor Opublikowano 5 Maja 2018 Staram się jak tylko mogę.. Jakoś trzeba się wyróżnić na drodze z tych szaraków że tak powiem.Dzięki Panowie za opinie. Postram się wszystko ogarnąć i oczywiście foty pokazać. TRZEBA W KOŃCU JAKIEGOŚ SPOTA ZORGANIZOWAĆ Zwykłe nie zwykłe... Ale modzone z gustem
xBladex Opublikowano 5 Maja 2018 Autor Opublikowano 5 Maja 2018 Kiedy robimy spota ? Jak wszystko ograne to możemy coś pomyśleć na spotem,a trochę aut już w Naszej okolicy jest.
xBladex Opublikowano 5 Maja 2018 Autor Opublikowano 5 Maja 2018 Wielkie Dzięki Panie za schematy. Widzę że jednak trzeba będzie kupić tą książkę.
BlackHazelAudi Opublikowano 5 Maja 2018 Opublikowano 5 Maja 2018 1 minutę temu, xBladex napisał: Wielkie Dzięki Panie za schematy. Widzę że jednak trzeba będzie kupić tą książkę. Kupuj panie na pewno nie raz do niej zajrzysz
krystian3769 Opublikowano 5 Maja 2018 Opublikowano 5 Maja 2018 14 minut temu, xBladex napisał: 21 minut temu, krystian3769 napisał: Kiedy robimy spota ? Jak wszystko ograne to możemy coś pomyśleć na spotem,a trochę aut już w Naszej okolicy jest. Skończ maszynę i ruszamy ... Też widzę coraz więcej aut nawet umnie w mieście. Ale jakoś chłopaki się wstydzą
xBladex Opublikowano 5 Maja 2018 Autor Opublikowano 5 Maja 2018 Tylko że jakoś dziwnym trafem nie możemy się nigdy minąć na trasie hehe..
krystian3769 Opublikowano 5 Maja 2018 Opublikowano 5 Maja 2018 Bo ja pracuje na peryferiach RST ... Żadko bywam na Okulickiego ... Jak będziesz w Vivo to ja za płotem
xBladex Opublikowano 5 Maja 2018 Autor Opublikowano 5 Maja 2018 Ja już w Stw nie bywam.. tylko Vivo. Żona pracę zmieniła i tylko TBG teraz.
krystian3769 Opublikowano 5 Maja 2018 Opublikowano 5 Maja 2018 2 minuty temu, xBladex napisał: Ja już w Stw nie bywam.. tylko Vivo. Żona pracę zmieniła i tylko TBG teraz. O widzisz no to teraz raczej na trasie nie spotkamy się przypadkiem ...
xBladex Opublikowano 5 Maja 2018 Autor Opublikowano 5 Maja 2018 O widzisz no to teraz raczej na trasie nie spotkamy się przypadkiem ...Będzie ciężko.. ale spota się zrobi,bo w końcu muszę zobaczyć Twoją czarnule
krystian3769 Opublikowano 5 Maja 2018 Opublikowano 5 Maja 2018 Musimy się spyknać... Zapraszam w którąś niedzielę z rodzinką do mnie na najlepsze lody w Podkarpaciu
xBladex Opublikowano 5 Maja 2018 Autor Opublikowano 5 Maja 2018 Oo proszę.. to gdzie takie najlepsze lody są?
krystian3769 Opublikowano 5 Maja 2018 Opublikowano 5 Maja 2018 3 pokolenie je sprzedaje w Nisku Jak będziesz wyjeżdżał daj znać to kolejkę zajmę Akurat jak dojedziesz będę 10ty do automatu
Rekomendowane odpowiedzi