gregor10 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Witam Rocznik 1999 , 3D Silnik 1.8T AQA 150ps @210nm po modyfikacjach 266km 417Nm Zasilanie LPG. Wyposażenie: -Duży Fis -Tempomat -El szyby -Elektrycznie regulowane , podgrzewane i składane lusterka -3ramienna kierownica -Centralny zamek , Scyzoryk Mody: Exterior: -Lampy polift przód tył ORI Hella -Hamulce Brembo, -Pilot Scyzoryk ORI do Centralnego zamka Interior -Gałka S-line -Usztywnione boczki drzwi pod audio + dystanse pod głośniki -Nowy wyświetlacz FIS -Dywany welurowe ori -Dołożony poliftowy tempomat Najpierw przygotowałem autko perfect pod wzgledem mechanicznym aby móc zabrać się za mody : -Nowy kompletny rozrząd INA -Zawias - wymiana tulei wachaczy, poduszek amortyzatorów , tulei stabilizatora -Poduszka powerflex-a pod silnik -Hamulce nowe klocki tarcze Brembo/Ferodo. - i inne Performance: -k03-053 (k03s z AUM 150km) -Seryjny MAF -Seryjny AIR BOX -Wydech S3 2.5cala do końca. -DV 710N aktualne Aktualne fotki Turbo - nowy Zawór DV ,data 03.05.13r. Wiecej fotek Zdjęcia - Pokazywarka.pl Zdjęcia - Pokazywarka.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Kurde to musi dobrze jechać Podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy92 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Podoba mi się Procedura startowa + Anti Lag Poszczelałbym sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Ładna i nie pozorna sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapek85 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 na ostatnim zdjęciu "fachowo" docięte podwozie pod nowy wydech:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 na ostatnim zdjęciu "fachowo" docięte podwozie pod nowy wydech:decayed: :decayed: Jak na sezon znajdę esowy zderzak to też mnie czeka ogarnięcie końcówek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nietykalny Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Taki niepozorny a jednak umie zadziwić pewnie nie jednych z kreski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Kurde super setup... bogato jak na k03s... tez mysle o podobnym setupie... tyle ze ja 03s mam od fabryki i mysle czy dalej na 03s zostac czy uderzac w 04... pare pytan: jak sie ma dwumas i sprzegielko przy tym setupie? jaka instalka kuchenki i spalanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 fajnie wygląda, pewnie ciężko znaleźć masz kogoś, kto dorówna ci na drodze, nie? nie miałeś problemu ze spasowaniem zderzaka przy lampach podczas wymiany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 fajna sztuka.nie jeden się zdziwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Sieeema Grzechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Uwielbiam A3 .. Twoja też jest nawet nawet ... no i z tą mocą po bułki do sklepu jakoś się dotoczysz A serio to :thumbup1::thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor10 Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Kurde super setup... bogato jak na k03s... tez mysle o podobnym setupie... tyle ze ja 03s mam od fabryki i mysle czy dalej na 03s zostac czy uderzac w 04... pare pytan: jak sie ma dwumas i sprzegielko przy tym setupie? jaka instalka kuchenki i spalanie? Dwumas i sprzęgło fabryka nie tykane, zero uślizgów , ślizgają się ew wszystkie 4 koła Auto po chipie pali mniej niż seria. Dlatego też mimo podniesionej mocy pali nadal bardzo skromnie. Trasa do 100kmh bez wyprzedzania - 9L lpg. Trasa lewym pasem non stop - 11L lpg Autostrada 300km - predkosc przelotowa 140kmh-150 + 5-6 przeciągnięć do 200 - 11.2L lpg. Małe Miasto - odcinki 1-2km gdzie jade na ssaniu + odcinki 15km w jedną strone gdzie silnik juz sie nagrzeje i troszkę się przycisnie tu i tam - 15L lpg. Duże miasto - 13-14L lpg. fajnie wygląda, pewnie ciężko znaleźć masz kogoś, kto dorówna ci na drodze, nie? nie miałeś problemu ze spasowaniem zderzaka przy lampach podczas wymiany? Miałem było ciężko zmieścić FMIC i polilftowe lampy itp ale się udało fajna sztuka.nie jeden się zdziwi z tych co najbardziej utkwiły mi w pamięci - passat r36 , bmw 535 biturbo 330ps po sofcie ktore nie dały rady i nie mogły przyjąć tego do wiadomości że a3 w lpg tak może latać.... Sieeema Grzechu Siema siema ! Uwielbiam A3 .. Twoja też jest nawet nawet ... no i z tą mocą po bułki do sklepu jakoś się dotoczysz A serio to :thumbup1::thumbup1: Od bidy ujdzie Taki niepozorny a jednak umie zadziwić pewnie nie jednych z kreski Troszkę tak Takie tam na mokrym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinkers Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 A ja tylko żałuję, że nie udało mi się zobaczyć tej maszyny jak Grzegorz jeszcze po Wrocławiu śmigał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Ciekawe... spalanie takie jak Ty mam teraz przy 180hp a ze sprzeglo trzyma to bajka dobra wiadomosc dla mnie bardzo... CHetnie bym z Toba pogadal przez koma jak bys mial kiedys chwile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor10 Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 arre - odezwij się na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilku323 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Dobra strzała. Ile kosztowała instalacja gazowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor10 Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 lpg 2800zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 To autko to moj wyznacznik idealu dzieki serdeczne za rozmowe... mam nadzieje ze nie raz jeszcze pogadamy... BTW jak bedziesz mial chwile rzuc cene za gotowego TiP-a i downpipe oczywiscie na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 widzialem na zywo to co mi sie podoba w tym aucie to ze z zewnatrz wyglada jak zwyka a3 a nie jednemu dala po d*p.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi