Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nowe Audi A4 B8 2007

Który samochód z tej trójki jest najładniejszy i który byście wybrali jeżeli mielibyście dokonać zak  

1. 1. Który samochód z tej trójki jest najładniejszy i który byście wybrali jeżeli mielibyście dokonać zak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Audi :polew: :polew:

potwierdza to tylko klasę Audi :th: ten sam koncern jak by nie było :)

Opublikowano

374f9b040029e5d94864c52fd5.jpgNowe_audi_1888287.jpg

:kox:

Opublikowano

O losie nawet felg im się nie chciało zmienić :wallbash: Ciekawe jak to ostatecznie będzie wyglądało. Audi ładniejsze :tongue4: :th:

Opublikowano

słabo się postarali przy renderowaniu, tak na pewno nie będzie wyglądał ten model. do Autokraty generalnie podchodzę z pewną dozą dystansu :)

Opublikowano

To co wkleil ykk to amatorskie spekulacje.

Bok nowego Seata jest wyciety z B8 :)

Opublikowano

ciekawe porównanie umieszczenia silnika (jak wiadomo w B8 zaszła mała rewolucja pod tym względem) :

a41pf3.png

a42xk6.png

Opublikowano

Albo mie sie przewidziało ..ale raczej nie ...to widziałem srebrne B8 w Avancie na Modlińskiej :shocked:

Cudo panowie cudo :slina:

Opublikowano

chyba się niw przewidziało bo ja 2/3 tyg temu jadąc na spota pod promką widziałem czarne :wink4:

jedna sedan mi sie tak nie podoba jak na początku twierdziłem, przód jest mega :kox: ale w polączeniu z tylnymi diodami avanta to dopiero miazga :notworthy:

Opublikowano

Ja wczoraj ogladalem w ASO nowego Avanta i... jakos tak bez emocji - przod ekstra, ale d*pa za bardzo ogorkowata.

A wnetrze wole z B6/7 jednak.

Opublikowano

Ja wczoraj ogladalem w ASO nowego Avanta i... jakos tak bez emocji - przod ekstra, ale pupa za bardzo ogorkowata.

I pewnie zauważyłeś AERO na tylnej szybie, co? Bardzo mi sie to podoba :decayed:

Opublikowano

Ja wczoraj ogladalem w ASO nowego Avanta i... jakos tak bez emocji - przod ekstra, ale pupa za bardzo ogorkowata.

Dokladnie jakis taki ogoras wyszedl, dlugi jak a6. Najladniejszy Avant i tak zostanie B6. :decayed:

Opublikowano

Witam,

Kilka nowych fotek A4 B8 z akcesoriami AUDI.

audia4exclusivelinexd5.jpg

audia4exclusivelinexd5.1028181b11.jpg

audia4exclusiveline2lv9.jpg

audia4exclusiveline2lv9.0a23384929.jpg

audia4exclusiveline1rh0.jpg

audia4exclusiveline1rh0.a25a42802d.jpg

Opublikowano

Hmmm... coś mi przypomina ten wzór felg :mysli:

Opublikowano

miałem okazje na dłużej przyjrzeć się B8 ( w każdym detalu ) i jest OK na dniach będzie w salonach wersja s-line. Ale musze się przyznać miałem na wekend z AUDI MAGRO SOSNOWIEC A5 3.0tdiQ Sline do jazd testowych i pierwszy raz mam myśli odejścia od A4 ( te A5 mnie powaliło ). Z daleka A5 i A4 niby się nie różni ale z bliska różnice są ogromne

Opublikowano

a4 i a5 to są bratanki, choć buda na to nie wskazuje. Wiec miron daleko byś nie odszedł.

Zwłaszcza, że był pewien plan - ale Hugo się coś nie odzywa :tongue4:

Opublikowano

a4 i a5 to są bratanki, choć buda na to nie wskazuje. Wiec miron daleko byś nie odszedł.

Zwłaszcza, że był pewien plan - ale Hugo się coś nie odzywa :tongue4:

wiem że odchodzę troszke od tematu ale........... jaki plan ? oco chodzi :mysli:

Opublikowano

a4-klub wykupuje kulczyka...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...