demonkyo1 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Witam serdecznie , chciałbym się pochwalić moją A4. Autko kupiłem tanio z uszkodzoną turbiną i ogólnie autko szło na 3 gary.. Było w wersji słabej welury jakieś zwykłe radio tak to jedynie klimatronik i 2x el szyby. Na dzień dzisiejszy autko w środku jest igła Wyposażenie: Fotele skórzane podgrzewane RNS-E Wzmacniacz JBL + Skrzynia JBL Głośniki przód i tył Hertz El podgrzewane lusterka El szyby 4x Klimatronik Podświetlenie nóg (czerwone) Gałka S-Line (podświetlana) Licznik S4 Airbag Dywaniki S-Line Plany: Kierownica z A5/R8 Zawieszenie gwintowane Tunel z podłokietnikiem Pakiet S4 (zderzaki progi grill) Xenony Halogeny Alumki 17-18 Zmienić ten brzydki kolor na czarny metalik Kompletny remont silnika (lubi zakopcić) Podświetlenie klamek Lampy tył LED Sprzedam RNS-E 1200 zł komplet , fotele skóra igła z boczkami 1100zł , skrzynia jbl 500 zł, wzmacniacz jbl 650 zł , licznik z 1.8T100% sprawny z fisem 120zł wrazie co gg 2901621 lub pisać tu
deny_yn Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 E kolega z wodzia to sie trzeba kiedyś zgadać i zobaczyć na żywo kiedy kupiłeś bo parę dni temu widziałem na tablicy że wisiało .
demonkyo1 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2014 Bo moje ogłoszenieee w zasadzie szukałem czegoś w dizluuu ale chyba zostaje więc z tablicy leci , mam je od hmmm wrzesnia czy jakos tak. Heh no można się kiedy zgadać
Kowi87 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Czemu chcesz zmienić na symphony? Poszlo w eter
demonkyo1 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2014 no no lampy oczywiscie xenony polifty , a zmienić na symphony bo z navi jako tako nie korzystam a że can niemam to nie chce mi się z tym bawić , podoba mi się podświetlenie z symphony , wiem że są te adaptery
pioteros Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 napisz cos wiecej co jej dolegalo ze chodzila na 3 gary fajnie ze ja reanimujesz jakby co mam fajna kiere od eSki z redukcja i tasma airbag na sprzedaz
demonkyo1 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2014 Dolegało , rozkodowane immo , padnięte łożyska w turbo i uszkodzony moduł zapłonowy , wszystko zrobiłem sobie sam razem z wymianą turbooo i śmiga aż miło ile za tą kiere?
Sidney Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Widzę, że autko było lakierowane widać pod machą ścianka grodziowa i słupek B jest w zupełnie innym kolorze na Twoim miejscu lakierowałbym na taki kolor jaki był pierwotnie bo później przy sprzedaży może być problem jak ktoś zauważy Fajny silnik i środek też już jakoś doposażony Teraz tylko modzić zewnątrz Powodzenia !
Garet Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 kierownica z a5 czy r8 pasuje na wielkolin? A taśma do airbagu?
demonkyo1 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2014 Kiera nie spasuje trzeba redukcje zastosować Co do koloru to był ciemny zielony lecz nie widzi mi się ten kolor , jakbym lakierował to całość auto a nie tak jak to jest teraz zrobione
Marc!n Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Jak zrealizujesz plany to będzie miodzio jesteś chyba pierwszym który zmienia rnse na coś gorszego, może zapoczątkujesz nowy trend Jak włączasz grzane d*py
demonkyo1 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2014 Grzanych d*p jeszcze nie włączam ;/ musze wymienić klimatronik pod jakim względem symphony jest gorszy poza tym ze rns ma navi ekran sd i dvd i inne bajery , jest duża różnica dźwięku?
Kowi87 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Rnse to stacja multimedialna a symphony to kredens ubieglego stulecia. Poszlo w eter
cys Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Najlepszy w tym aucie jest kolor, na żywo daje rade
demonkyo1 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2014 No ty go widziałeś ---------- Post dopisany 11-01-2014 at 14:00 ---------- Poprzedni post napisany 04-01-2014 at 12:00 ---------- Auto na sprzedaż 4 tys bez rns-e i audio, 7 tys full
musti Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Kolego usuń trochę wiadomości na PW bo nie można wysłać Ci PW.
Rekomendowane odpowiedzi