Skocz do zawartości
IGNOROWANY

XV Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska - Ostrów Wlkp. 8-10.08.2014, czyli OEM+ 2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Od Wladiego to się odpierdolta :thumbup:

memory five wladi i wszystko jasne :-)

Te koszykman:naughty: Byłeś pod prysznicem z murzynami z nba przyznaj się:decayed:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Z murzynami nie...z murzynem:polew::polew::polew:
Opublikowano
kajak czemu na lowdaily usuwaja moje komentarze, jak tylko cos wspomne o OEM+:eusathink:

kolega sie dostał golfem dwójką, wrzuciłem mu komenta ze zdjeciem że po drugiej stronie ulicy będą A4ki żeby pozdrowił:grin: a teraz pacze a ni komenta, ani zdjecia golfa:shock3: to już którys raz:whistling:

---------- Post dopisany at 17:28 ---------- Poprzedni post napisany at 17:25 ----------

a chyba sie dogadaliscie cos tam:whistling:

tak pozatym coraz wiecej A4ek klubowych tam stoi:kwasny:

czemu usuwają gadaj z nimi. a czemu stoi co raz więcej tam? to proste. dwa dni 20zł + spanie w aucie i wpierdalanie kiełby z biedry ludziom bardziej się podoba niż trzy dni 250zł + jeden własny posiłek (bo reszta wliczona) o spanie po ludzku... :wink: to tak jak kołami. niektórzy lubią 18-19 cali i niską opone, a niektórzy 15-16 i balon w c**j.

Opublikowano
Od Wladiego to się odpierdolta :thumbup:

memory five wladi i wszystko jasne :-)

Te koszykman:naughty: Byłeś pod prysznicem z murzynami z nba przyznaj się:decayed:

Z murzynami nie...z murzynem:polew::polew::polew:

Myslalem ze będziesz formę do chlania szykował a Ty w kosza grasz:kwasny:

Opublikowano

Spokojnie Andrzeju ryju forma sama przyjdzie tak jak na olimpiadę:grin:

---------- Post dopisany 03-07-2014 at 18:55 ---------- Poprzedni post napisany 02-07-2014 at 18:02 ----------

Reszta siana poleciała:wink:

Opublikowano

---------- Post dopisany 03-07-2014 at 18:55 ---------- Poprzedni post napisany 02-07-2014 at 18:02 ----------

Włodek, a co, MON Wam za mecz zapłacił? :decayed:

Opublikowano

Nooo i do tego trampki kupił:decayed:
Opublikowano

Nooo i do tego trampki kupił:decayed:

I wszystko jasne - przegraliście przez MONowskie ajdajdasy :grin:

Opublikowano
kajak czemu na lowdaily usuwaja moje komentarze, jak tylko cos wspomne o OEM+:eusathink:

kolega sie dostał golfem dwójką, wrzuciłem mu komenta ze zdjeciem że po drugiej stronie ulicy będą A4ki żeby pozdrowił:grin: a teraz pacze a ni komenta, ani zdjecia golfa:shock3: to już którys raz:whistling:

---------- Post dopisany at 17:28 ---------- Poprzedni post napisany at 17:25 ----------

czemu usuwają gadaj z nimi. a czemu stoi co raz więcej tam? to proste. dwa dni 20zł + spanie w aucie i wpierdalanie kiełby z biedry ludziom bardziej się podoba niż trzy dni 250zł + jeden własny posiłek (bo reszta wliczona) o spanie po ludzku... :wink: to tak jak kołami. niektórzy lubią 18-19 cali i niską opone, a niektórzy 15-16 i balon w c**j.

bo szlachta się bawi na poziomie
Opublikowano

bo szlachta się bawi na poziomie

Kurde, mam 17nastki, ni w d*pę ni w oko :grin:

Opublikowano

Będziesz w takim razie na miedzy pod brama stal bo ciężko zakfalikowac cie

Opublikowano

A jak ja mam 14tki to nie wjadę? :grin:

Opublikowano

Nie dasz rady bo bedzie tarło o zacisk :grin:

Opublikowano

Oj tam ja na 16 wjeżdżam i się nie boje :P a z radia puszcze to:

:decayed:

Opublikowano
Oj tam ja na 16 wjeżdżam i się nie boje :P a z radia puszcze to:

:decayed:

Ty będziesz reprezentował Łódź nie zrób popeliny :decayed:

Opublikowano

trzy flaszki i po gościu :guma:

Opublikowano
trzy flaszki i po gościu :guma:

Może będzie się trzymał bo osobnicy którzy jada z Łodzi albo nie pijacy albo mietki faje :whistling::decayed: Zawodnicy pijacy nie jadą :thumbdown::kwasny:

Opublikowano
Zawodnicy pijacy nie jadą :thumbdown::kwasny:
jak to , czyli niebedzie kolejnej serii głębokie gardło :shock3:

No niestety ani ja ani Marian ani pan gąbka nie jedziemy

Opublikowano

Kaju?

Dojazd do hotelu od głównej drogi jest średnio równy, ale na zeszłorocznej edycji chłopaki na setupie 58,5-59 (w B5) nie mieli problemów z dojazdem

Zorganizujesz deski? mam -75 a krecic mi sie nie chce :decayed:

Opublikowano

-75 to nie gleba to 61cm hahaha to jak na ten osrodek nawet normy nie lapiesz :D

Opublikowano

po co deski jak wjerzczaly auta z 5 z przodu..... przy -75 od serii masz jeszcze 6 z przodu.... chyba ze liczysz jakos inaczej :wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...