Reggi Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 a tyl zostanie od b5 ? Podobno ma być od A6 C4 Nie no wypadało by coś tam kiedyś pomieniać ..ale kolega juz pomalować autko wiec po rybach
ykk Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 raggaman oczywiscie ze bedzie wygladac jak urban. Takze do kompletnego przodu brakowac bedzie lusterek.. Z boku nawet nie bedziesz widziec odstajacych uszu..
rafalekx Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 Jak urban za drzewem.. ykku miszczu Super robota, ale faktycznie trochę masywny ten przód, może jakieś progi by coś zmieniły? no i ten tył... ale jak kolega DeeJay_Kill mówił kiedyś, fundusze się kończą. Hmmm, ogólnie kawał dobrej roboty kolego Szacun Ale jeszcze trzeba dokończyć dzieło, koniecznie tył i bardziej masywne boki zrobić Do tego felgi minimum 18'' i lekka gleba
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Opublikowano 9 Listopada 2008 fakt - auto pomalowane, ale mój tata już został uprzedzony, że jak wpadnie troche grosza, to wstawiamy lampy i klapę od b7;D (no i koniecznie diody od a6). A może by tak wstawić dupe od poloneza? Troche patriotyzmu? Takie polsko-niemieckie pojednanie?
Dibo Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 Tylko że będziesz musiał jeszcze raz malować tył. No ale skoro krucho z finansami to nie ma innego wyjścia. Ale ten tył wymień, zrób kompletne B7
Reniu Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 A może by tak wstawić dupe od poloneza? Troche patriotyzmu? Takie polsko-niemieckie pojednanie? Niestety diodowe od A6 za cholerę nie chciały wejść
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Opublikowano 9 Listopada 2008 te lampy wyglądają prawie jak od b6 avant :>
Nosb Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 Heh mielismy w rodzinie srebrnego poldka kombi 300 tys km w 7 lat :> od 70 tys km gaz... 0d 200 tys nie wąchal benzyny : spaliła sie pompka ... Odjechal do nowego własciciela o własnych siłach EOT A tak w temacie : ładnie ci to wyszlo bynajmniej z fot. RAzi faktycznie wiszący nizej niz bok i tył zderzak : jakies progi obowiazkowo. Zeby to miało rece i nogi felga z 18" i minimum 3-4 cm gleby.
marcin j Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 Zbieraj fundusze by dokończyć dzielo, a jak narazie gratuluje wkladu pracy
!Tommy Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 A może by tak wstawić dupe od poloneza? Troche patriotyzmu? Takie polsko-niemieckie pojednanie? Niestety diodowe od A6 za cholerę nie chciały wejść to VT czy ktos to serio zrobil ??
Yelo Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 to VT czy ktos to serio zrobil ?? VT, to widać. Co do autka, to z przodu będzie ale bok pozostawia wiele do życzenia. Na trasie będzie robić wrażenie, gorzej na parkingu. Trzebaby sprawić, aby bok był bardziej masywny. Jak i kiedy - to już pozostaje w rękach, a raczej portfelu właściciela... Na razie jest ok
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Opublikowano 10 Listopada 2008 przywiesi się progi od calibry i będzie miodzio
Dibo Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 Co do autka, to z przodu będzie ale bok pozostawia wiele do życzenia. Na trasie będzie robić wrażenie, gorzej na parkingu. Trzebaby sprawić, aby bok był bardziej masywny. Jak i kiedy - to już pozostaje w rękach, a raczej portfelu właściciela... Na razie jest ok Spróbuj dołożyć progi które go poszerzą. Wydatek niewielki, a zdecydowanie poprawi się wygląd samochodu.
tomaszu Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 ale mój tata już został uprzedzony, że jak wpadnie troche grosza, to wstawiamy lampy i klapę od b7;D Podziwiam Twojego Tatę - to musi być bardzo cierpliwy człowiek. Nie lubię wizualnego tuningu i nie podoba mi się to co robisz ze swoim samochodem, ale mam nadzieję, że fajnie to zakończysz i będziesz zadowolony. Powodzenia. :th:
Reniu Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 to VT czy ktos to serio zrobil ?? Tak, Reniu zrobił VT
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Opublikowano 10 Listopada 2008 tomaszust - moim celem nie jest to, żeby każdemu się podobało - przede wszystkim, ma się podobać mnie;) Każdy ma swoje gusta i ma do tego prawo;) Pozdrawiam.
tomaszu Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 tomaszust - moim celem nie jest to, żeby każdemu się podobało - przede wszystkim, ma się podobać mnie;) Każdy ma swoje gusta i ma do tego prawo;) Pozdrawiam. Dlatego zycze Ci, zebys byl z tego zadowolony. :th: Jesli zrobisz jakies progi i pomyslisz cos nad tylem to bedzie niezle.
radzisz22 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 CZYTALEM dokładnie ten post. Grtulacje i wielki uznanie!
Cineksik Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 DeeJay_Kill to jak będziesz dodawał do działu moja A4 to troche z B5, troche z B7 czyli pisz w B6
Marek12 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Widać są wśród nas wizjonerzy Czekamy na foty z efektu końcowego.
Rekomendowane odpowiedzi