andynl Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 (edytowane) Witam wszystkich.Jestem tu już od dłuższego czasu więc może czas przedstawić moje A4:decayed:Autko nabyłem nowe z salonu więc do tej pory nie bardzo mogłem coś zrobić więc i chwalić nie było się czym.No ale nie przedłużając.AUDI A4 Avant 2012 S-line interieur kolor LZ5A Deep Zee Blauw Pearleffect (DE Tiefseeblau Perleffekt)33,000km (i rośnie:wink:)Silnik 2.0TFSI CDNB 180KM START/STOP SystemSkrzynia LLS 6 SpeedBixenon przód (+LED) Led tył (przedlift)ServotronicElektryka szyb 4xBluetoothKiera multifunkcja S-lineFIS kolorTempomatFelga S-line 18"Felga zima 17"Relingi chromListwy okien chromNavigacja MMI 3GKlima jednostrefowa (niestety:shock3:)Środek S-line, czarna podsufitka, fotele S-line półskóraKilka fotek (niestety kiepski ze mnie fotograf więc nie spodziewajcie się cudów)Tak wyglądała jeszcze w salonie:decayed:Początki użytkowaniaTak wygląda na dzień dzisiejszyDo tej pory zmieniłem kilka rzeczy, na pierwszy ogień poszły ozdobne listwy chrom w grillu, przełączniki szyb chrom, chromowane końcówki wydechów, ringi w kratkach świateł przeciwmgielnych chromPoza tym pełne oświetlenie LED w środku, lampki drzwi czerwona i biała, podświetlenie klamek , podświetlenie kratek nawiewów, oświetlenie schowka pasażera oraz podświetlenie nóg (na razie przód) i schowków w drzwiach QQ1 LED-NEON Licznik A5 look Rolety Kiera łamana S-line Lift Plany na przyszłość hmmm:wink:Dokończyć oświetlenie pod nogi z tyłu - zrobioneLusterka składane fotochromatic - zrobioneOświetlenie drzwi (lampka czerwona i biała) podświetlenie klamek podświetlenie wnęki drzwi (tapicerka) QQ1 - zrobionePrzełączniki szyb chrom - zrobione Klamki wewnętrzne RS - zrobineChromowane końcówki wydechów - zrobioneZderzak S-line tył - zrobioneWizualizacja APS - zrobioneGauge test - zrobioneTemperatura oleju w silniku + LAP TIMER - zrobioneDoświetlanie zakrętów (halogeny) - zrobioneRingi chrom kratek halogenów - zrobioneChomowane listwy grill - zrobioneADS - zrobioneSystem mocowania bagażu - zrobione Rolety przeciwsłoneczne drzwi tylnych - zrobioneZderzak S-line przód - zrobioneListwy progowe zewnętrzne S-line - zrobioneLampy tył polift pełny LED - Neon - zrobionePDC przódLED CREE w halogenach - były ale światło kiepskie więc wyleciały - wleciały żarówki H11 z xenonem jestem w trakcie testowania ile wytrzymają, efekt lepszy niż przy CREE Kiera S-line z polifta - zrobione Przyciemka szyb - zrobione Klamki zewnętrzne od A6 z chromem i podświetleniem - zrobionei może coś jeszcze ale na razie tyle mi do głowy przychodzi. Edytowane 29 Grudnia 2015 przez andynl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 klime to masz 2 strefowa nie ma w b8 jednostrefowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 klime to masz 2 strefowa nie ma w b8 jednostrefowej Bajki opowiadasz piękny kawalerze, to niby jak się ustawia temp. na pasażera i na kierowcę oddzielnie?? Wcześniej miałem w Volvo v50 dwustrefową i tam się ustawiało temp oddzielnie na pasażera oddzielnie na kierowcę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 W b8 jest jednostrefowa albo 3strefowa Autko ładne jaki przebieg ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 W b8 jest jednostrefowa albo 3strefowa Autko ładne jaki przebieg ? No toż właśnie mówię Przebieg 33tyś z małym grosikiem:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 sorki moja wina to mi się pomyliło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 piękna sztuka, przyczepności życzę i udanych modzików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Ooo, klon:decayed: Pielęgnacja lakieru:facepalm: Ale w odwdzięcza się blink, blink:thumbup: Po sąsiedzku masz AutoSpa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Ooo, klon:decayed: Pielęgnacja lakieru:facepalm: Ale w odwdzięcza się blink, blink:thumbup: Po sąsiedzku masz AutoSpa No faktycznie lakier dopucować to rączki opadają no ale jak już się dopucuje to jak psu jajka:grin: Po sąsiedzku znaczy gdzie to AutoSpa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Ładna furmanka plany też dobre:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieron82 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Dopytam sie pdswietlanie klamek robiles tak jak seria popowiada czy mocniejsze te ledy wrzucales? U mnie swieci jakby chcialo, a nie moglo s-line zrobi robote powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Dopytam sie pdswietlanie klamek robiles tak jak seria popowiada czy mocniejsze te ledy wrzucales? U mnie swieci jakby chcialo, a nie moglo s-line zrobi robote powodzenia! Na początku wtyknąłem ORI podświetlenie ale świeciły jakby chciały a nie mogły właśnie, poza tym światło w tym plastiku świeciło tylko na końcach a środek ciemniejszy. Zmieniłem na mocniejszą diodę ( w oryginalnym opakowaniu) i zmatowałem plastiki od tyłu dzięki temu światło się rozprasza i cały plastik świeci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo 2004 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Bardzo ładny avancik. MMI chyba nie jest 3G Co do koloru to jest łatwiejszy w utrzymaniu niż czarny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Bardzo ładny avancik.MMI chyba nie jest 3G Co do koloru to jest łatwiejszy w utrzymaniu niż czarny MMI jest 3G:decayed: mapy na płycie, na pudełku od map Audi MMI Navigation (MMI 3G) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Ladna sztuka Co do MMI 3G to masz LOW czyli bez twardego dysku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Ladna sztuka Co do MMI 3G to masz LOW czyli bez twardego dysku . Najważniejsze że nie jest SLOW:banan: Ludzie powiedzcie mi czy do wymiany tylnego zderzaka na S-line trzeba coś dodatkowo kupować wymieniać? jakieś ślizgi czy coś? Jadę jutro oglądać dupkę S-line jak będzie ładna to może przytargam ze sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 zderzak potrzebny i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo 2004 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Ladna sztuka Co do MMI 3G to masz LOW czyli bez twardego dysku . Tak tez myślałem bo różni się pokrętłem od mojego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Ladna sztuka Co do MMI 3G to masz LOW czyli bez twardego dysku . Tak tez myślałem bo różni się pokrętłem od mojego. A że tak skromnie zapytam co takiego innego jest w Twoim pokrętle? ---------- Post dopisany at 14:00 ---------- Poprzedni post napisany at 13:59 ---------- zderzak potrzebny i tyle No to fajnie bo będzie się działo:banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Chyba nie masz joysticka na gałce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi