Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 BEX] Red BEX 1.8T Q S-line by Slo - Heble S4 345/300

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ale zes sie wyrobil szybko, niedawno byles jeszcze u mnie na starych felgach :)

Trafila sie okazja to wzialem :)

Opublikowano

Super wyglada :D

Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka.

Opublikowano

dobra, teraz już foto nie z telefonu:)

rSCMLyh.jpg

UEPJdWH.jpg

Opublikowano

kiedy Tomek zmieniasz te spowalniacze:whistling::grin:

Opublikowano

powiem Ci że zaczynają mnie powoli wkurzać te heble..

po hamowaniu powiedzmy z 180 do 100 już nie ma czym hamować ;/

Opublikowano

dokladnie to nie ma czym hamowac , u mnie juz przy kole 18 bylo kiepsko a u ciebie jeszcze 19 :whistling:

Opublikowano

18 czy 19 cali jeden pies.. Hebel robi się miękki i jest takie dziwne uczucie, wiesz o czym mówie

Opublikowano
18 czy 19 cali jeden pies.. Hebel robi się miękki i jest takie dziwne uczucie, wiesz o czym mówie

Tak jak myślałem... Od początku sceptycznie podchodziłem do tego wzoru na A4. Tomku, przepraszam ale IMO - nie pasuje...

Opublikowano

Hah ale za co przepraszasz? :) spokojnie :) moze d*py nie urywa ale wg mnie tragedii nie ma. Dorwalem je okazyjnie z praktycznie nowymi oponami i az zal było nie wziac. Trafil sie tez kupiec na te moje stare felgi i trafily sie akurat te. za jakiś czas sie zmieni kolo :)

Opublikowano

Moej ulubione felgi, do dziś żałuję że sprzedałem poprzednią a4 razem z takimi kołami bo idealnie się komponowały ;)

Opublikowano

dobra fura fajnie wygląda na tych felach o wiele lepiej niż w tym pierwotnym setupie

Opublikowano

Dla mnie autko super, ale koło mnie nie przekonuje

Opublikowano

Bardzo ładna A4! Koło siadło idealnie - mnie się podoba, a ten czerwony.. miazga :wink:

Opublikowano

Siema, kołpaków nie ma czy wstydzisz się założyć żeby linczu nie było? Można wiedzieć jaka okazyjna cena była za te koła?

Opublikowano

Kolpakow nie ma i nie bedzir. Beda male zaslepki w środek. Ceny wolalbym nie zdradzac :)

Opublikowano
no na zywo kolo miazga :wink:

Opublikowano

Jakos na dniach kolega w towarzystwie podniecał sie ze czerwony kolor auta jest hu.. jutro bede sie z nim widział i przekaze jak mocno jest pierd...Brafo eleganko wyglada ta b6 :naughty:

Opublikowano

Byłem podobnego zdania co kolega kiedyś :)