Krycha Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 lepiej jak przełożą, bo jak bedzie lało to hujnia z patatajnią co do tego info co pisałem wyżej to taką wiadomość dostałem od organizatora czekajcie na rozwój akcji, info bedzie na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 To wrzuć i tutaj jakies info bo ja na fb nie istnieję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 ja tam sie bardzo uciesze jak sie przełoży bo suka nie ogarnieta:facepalm: i dezelem będe jechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 ja tam sie bardzo uciesze jak sie przełoży bo suka nie ogarnieta:facepalm: i dezelem będe jechał To ja zamawiam dystanse ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 ja tam sie bardzo uciesze jak sie przełoży bo suka nie ogarnieta:facepalm: i dezelem będe jechał To ja zamawiam dystanse ;-) no ja w czwartek na sprawdzenie układu podcisnien, zmiane katu wtrysku, dawki i ogólnie reanimacje bo nie jedzie... ramka od lakiernika moze juz będzie, bo narazie środek w rozsypce mam:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Standard ;-) Ja póki co docieram nadkola i za nic się nie biorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 " termin zostaje tak jak byl 18.05 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 oka, czyli widzimy się w niedzielę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konus Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Mój to póki co wcale nie jedzie ale dzisiaj myślę złożyć w całość i jeszcze korektę ogarnąć jakąś do niedzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Nie wiem jak tam ale w Kraku leje i leje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 120km od bałtowa wiatr wiatr i sucho:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 120km od bałtowa wiatr wiatr i sucho:decayed: Poczekaj, poczekaj, przywieziemy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konus Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Bałtów też zalany. Nawet jak w niedzielę będzie słońce to problemem może być wjazd w niedzielę na tą trawę tam jak doj**ie wody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 zlot w gumowcach, tego jeszcze nie grali:polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Quattrowki sobie poradza ;-) Chyba nawet szkoda myc auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 W sumie jak by przelozyli z powodu ulew to by nie bylo zle bo przeczuwam ze impreze pochlonie pogoda, a tam siedziec w samochodzie to porażka, bo naprawde jest co zwiedzać, tylko jeden minus mimo oplaty wejsciowej wszystko dodatkowo kosztuje '' drogi lokal'' o jakby bylo 25 to i ja bym sie moze pojawil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Jak dalej będzie lało to raczej odpadam:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Jak dalej będzie lało to raczej odpadam:facepalm: nie pękaj, w Niedziele ma się wypogodzić, zresztą pogadać można i pod parasolką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Kurde korci mnie strasznie żeby jechać, panna specjalnie brała wolne w pracy:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harry19-19 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Kurde korci mnie strasznie żeby jechać, panna specjalnie brała wolne w pracy:decayed: nie gadaj głupot tylko jedź , widzimy się w Rzeszowie koniec tematu i kropka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi