sebastian_marat Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Było na parkingach uważać a coś jaśniej? bo ciężko to zrozumieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszooo Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Kolega twierdzi ze gdybyś na parkingu nie kręcił kierownica to byś nie miał problemu, zapomniał się tylko pochwalić jak parkuje bez kręcenia kierownica..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Fajne ma pomysły. Już pompa wyleczona, cisza jak makiem zasiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin4x4 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) Kolega twierdzi ze gdybyś na parkingu nie kręcił kierownica to byś nie miał problemu, zapomniał się tylko pochwalić jak parkuje bez kręcenia kierownica..... a coś jaśniej? bo ciężko to zrozumieć Edytowane 9 Marca 2015 przez marcin4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszooo Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Zablysneles jak gwiazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Nie sądzę żeby od kręcenia na śniegu padła pompa:) swoją drogą dźwięk 4.2 jest za***isty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin4x4 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) Nie sądzę żeby od kręcenia na śniegu padła pompa:) swoją drogą dźwięk 4.2 jest za***isty. No dźwięk miodzio, też myślę że nie ale w e46 330D zmęczyłem z kumplem trzy pompy. Zablysneles jak gwiazda To przez tą łysinkę, jeszcze mi kłaki nie urosły Edytowane 9 Marca 2015 przez marcin4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Jak będę miał chwilę to pokaże Wam jak może ładnie chodzić 3.0TDI:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszooo Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Jak to chodzi to wiekszość z nas wie i zazdrości do pozazdroszczenia nie są koszty związane z ewentualnymi wymianami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin4x4 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Jak będę miał chwilę to pokaże Wam jak może ładnie chodzić 3.0TDI:P A co, monitoring Cie nagrał do pozazdroszczenia nie są koszty związane z ewentualnymi wymianami. Bez przesady, jedyne czego ja się boje to wtryski, ale po wstępnym rozeznaniu już wiem że ceny podawane na forum mają potężny zapas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poczekaj Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 do pozazdroszczenia nie są koszty związane z ewentualnymi wymianami. Nie szybkich i jednocześnie tanich w utrzymaniu samochodów. Mogą być jedynie: 1. drogie 2. bardzo drogie. Moim zdaniem a4 3.0 tdi należy do pierwszej kategorii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin4x4 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Gdyby nie rozrząd i wtryski to nie byłoby o czym gdybać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Jak będę miał chwilę to pokaże Wam jak może ładnie chodzić 3.0TDI:P A co, monitoring Cie nagrał Nie, chodzi mi bardziej o dźwięk mojego przelotowego wydechu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin4x4 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 (edytowane) Pełen czy tylko kat , dpf ? LC masz zrobione ? BTW: fle...smród i dym nie lubię Edytowane 10 Marca 2015 przez marcin4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszooo Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Lubię nie lubię ale 230km pod maska a spalanie ok 10L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Pełen czy tylko kat , dpf ? LC masz zrobione ? BTW: fle...smród i dym nie lubię Został kat wstępny i główny a reszta to 2,5" nierdzewka. LC czyli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosniak_sg Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Launch Control Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) Nie mam, z reguły nie ścigam się a jak już mam ochotę to i tak mało który napotkany na trasie samochód daje mi rade spod świateł. Edytowane 11 Marca 2015 przez sebastian_marat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosniak_sg Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Apropo twojego przelotu, jaki to przelot jak nie ma DP i masz 2 katy? Wiesz co to przelot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin4x4 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) Lubię nie lubię ale 230km pod maska a spalanie ok 10L. chyba mało kto ma tutaj 230 ;] te 250-270 bym przyjmował jako standard, i nie 10L a bardziej okolice 8. Po za to tym to stałe 4x4, większa waga i na pewno nikt tutaj na 15 czy 16'' nie zasuwa. Nie mam, z reguły nie ścigam się a jak już mam ochotę to i tak mało który napotkany na trasie samochód daje mi rade spod świateł. na wydech fajnie robi ale fakt przy tipie jest trochę inaczej i chyba nie byłoby to zalecane. Edytowane 11 Marca 2015 przez marcin4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi