Maniek Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Naucz dziecko być twardym a nie miętkim - nie oszpecaj samochodu ciemnymi szybami Ewentualnie zamontuj mu roletki a kolega ma chyba jakies kompleksy zwiazane z przyciemnianiem szyb - co watek to tylko nie przyciemniaj, nie oszpecaj itp. sorry za OT Mirek:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrera369 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Naucz dziecko być twardym a nie miętkim - nie oszpecaj samochodu ciemnymi szybami Ewentualnie zamontuj mu roletki a kolega ma chyba jakies kompleksy zwiazane z przyciemnianiem szyb - co watek to tylko nie przyciemniaj, nie oszpecaj itp. Nie mam kompleksów. Mam wyśmienity gust. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Naucz dziecko być twardym a nie miętkim - nie oszpecaj samochodu ciemnymi szybami Ewentualnie zamontuj mu roletki a kolega ma chyba jakies kompleksy zwiazane z przyciemnianiem szyb - co watek to tylko nie przyciemniaj, nie oszpecaj itp. Nie mam kompleksów. Mam wyśmienity gust. O gustach się podobno nie dyskutuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrera369 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Na forum jak najbardziej się dyskutuje Nie zapominajmy, że to samochód Mirona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidosss_88 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 ladnie sie prezentuje twoja 5tka;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Dzięki - Twoja też niczego sobie - fajnie było spotkać po trasie - chyba się troche zdziwiłeś jak tak zwolniłem na wprost Ciebie co - widziałem lekkie zdziwienie w stylu " co ty koleś chcesz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidosss_88 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 no bylo lekkie zdziwienie hehe ale potem zauwazylem tez ramki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Furka oblukana na żywo i jest ---------- Post dopisany 03-05-2014 at 11:14 ---------- Poprzedni post napisany 02-05-2014 at 21:47 ---------- Coś do Twego wozidła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Stara kierownica? Wkładaj już coś z modeli 2012. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stelmach Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 witaj, dobra fura nie wiele ustępująca poprzedniej B8 czyli generalnie, zasadniczo dobre i na weseliska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Jak tam A5 już po programie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 niestety nie - na razie temat nr 1 to zwolnić jeden z garaży bo jak na razie to w jednym stoi A5 a w drugim w dalszym ciągu A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 miron - za symboliczne 1PLN wezmę - i wilk syty będzie i owca cała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Szybki przyciemnione - oczywiście folia od kilku lat niezmiennie 3M Fx35 (oczywiście zgodnie z przepisami bez przodu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOCKWAVE Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 haha taka mala rekompensata dla dziecka za 20 calowe felgi i twardy zawias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 od razu twardy przejedzie parę km i się przyzwyczai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 włąśnie nic a nic nie jest twardy - no chyba że w trybie dynamic - nawet nie wiedziałem że ten mały guziczek tyle zmienia i w twardości i w wspomaganiu kierownicy - różnica kolosalna ---------- Post dopisany at 23:17 ---------- Poprzedni post napisany at 23:15 ---------- Ostatnio trochę pośmigałem moim B8 to najbardziej w A5 brakuje mi hamulców i foteli - reszta zdecydowanie lepsza w A5 ---------- Post dopisany at 23:17 ---------- Poprzedni post napisany at 23:17 ---------- a utrzymanie w czystości białego to pryszcz w porównaniu z czarnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 z tym utrzymaniem czarnego to święte słowa kumpel kupił Volvo S60, czarne załamka chodzi i mięsem rzuca ...... a w międzyczasie myje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Ostatnio trochę pośmigałem moim B8 to najbardziej w A5 brakuje mi hamulców i foteli - reszta zdecydowanie lepsza w A5 nie myślałeś żeby przemienić hamulce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Ostatnio trochę pośmigałem moim B8 to najbardziej w A5 brakuje mi hamulców i foteli - reszta zdecydowanie lepsza w A5 nie myślałeś żeby przemienić hamulce? +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi