Skocz do zawartości
IGNOROWANY

S8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie ta Twoja S8 Piotrek fajnie brzmi... :decayed::kox:. Dużo ma przejechane jak na 13 letni samochód :shocked::blink:..., ale raczej normalny wynik... Jak już kupować :audi: S8 to jako drugi samochód, bo bym nie wyrobił na benzyne :polew:, ale jak bym nadal mieszkał w Libii to by mi to wisiało bo jak ma bak 70 litrów to za pełny bak w Libii bym zapłacił 25 zł :evil::decayed::naughty:.

Opublikowano

oj w 25 zł byś się nie zmieścił, bo bak ma 90l :gwizdanie:

...narazie nie , ale w przyszłości na pewno to jakoś wykorzystam... :naughty::kox:

kurde to ja dzielnie pilotowałem Cię do Poznania (wtedy co Ci weżyk powrotu paliwa pękł i zarzygałeś przód A4 Yelo ropką :decayed: ), a Ty mi takie rzeczy chcesz robić? ;(

Opublikowano

60 L normalnie i 30 rezerwy :) ja w Lexie mam 60 normalnie i 20 rezerwy :):polew:

Opublikowano

dobra,tej zimy masz spokój :D

Opublikowano

Aha to 90 litrowy bak... to z 40 zł za pełny bak bym musiał zapłacić :decayed:

Opublikowano

Pet3r orientujesz się może czy do zwykłej a8 podejdzie skrzynia manualna od s8? Od zawsze podobały mi się te autka, jednak przeraża mnie ten tip i chodzi mi po głowie kupno a8 z uszkodzoną skrzynią i naprawa na własną rękę, lub wrzucenie manuala (wolałbym taką właśnie opcję jeśli da rade)

Opublikowano

Udalo sie sprzedac ? :) I w co teraz wsiadasz? :wink4:

Opublikowano

audi ? :naughty:

Opublikowano

raczej nie, jedynym Audi, którym na obecną chwilę chciałbym śmigać jest B7 3.0TDI, ale to na razie nie mój pułap cenowy.

Opublikowano

to pewnie będzie bema :tongue4:

Opublikowano

nie ukrywam, że mam 2 na oku, w tym jedna pewna, od dobrego znajomka :) ale nie ma co zapeszać, dopiero koło maja-czerwca będę kupował wóz :)

Opublikowano

spoko nie spiesz się niech to bedzie przemyslana decyzja :wink4:

Opublikowano

a s6 :naughty: warto zaliczyć :kox:

Opublikowano

jak już to S8 poliftowe w manualu, ale za parę lat, jako drugi wóz :) za***iście ciężko znaleźć, ale będę próbował :)

Opublikowano

szukajcie a znajdziecie ja myślę o zwykłej a8 :mysli:

Opublikowano

szukaj od razu manuala do swapa :) tipy pier**lą się na potęgę. nie jest to wina Audi, ale kierowców, którzy w PL niestety nie znają podstawowych zasad eksploatacji automata. a remont skrzyni to tyle, co swap manualnej :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...